reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie!
Fasolcia- trzymam mocno kciuki! Będzie ok.

Ja wczoraj też ciut pokrwawiłam podczas wizyty w toalecie...ale chwilkę trochę jasnej krwi i później już czysto. Lekarz kazał się tym nie stresować, bo pewnie już tak do końca ciąży będę miała, ale ja i tak za każdym razem się denerwuję :(

Pogoda dziś paskudna. Zimno, pada i zgnilizną śmierdzi...

Ja mam Siostrę- w sumie moja druga mama, bo jest 11 lat starsza ode mnie. Moja najlepsza przyjaciółka i jedyna osoba, której mogę powiedzieć wszystko.

Future- nie chorować! *spam*, sok malinowy, herbata i szybko wracaj do zdrowia!

reklama
Witam się czwartkowo.
Maluszek życzę udanego grilla - może w weekend dopisze i u mnie pogoda i uda się coś zagrillować.
Fasolka trzymam mocno kciuki - będzie dobrze, musi być :)
Future zdrówka życzę. Kuruj się w domku, oby szybko Ci przeszło :)
Ansure i Maluszek gratuluję kopniaczków :)
Szysza - 6 wesel w jednym roku to chyba rekord. My w tym roku mamy tylko komunię chrześnicy mojego męża, no i po porodzie chrzest naszego synka.

Co do rodzeństwa to ja mam jedną młodszą siostrę. Kontakt mamy dobry, ale że mamy zupełnie różne charaktery to przyjaciółkami raczej nigdy nie będziemy.

Co do jedzenia i picia to nie zauważyłam żebym piła więcej niż przed ciążą, za to jem sporo - zwłaszcza wieczorem łapie mnie głodomorra :)

Szysza chyba oszalałabym z radości przy takiej ilości imprez no i musiałabym wziąść kredyt na prezenty :D
Sukienka super
Też w wiele rzeczy się już nie mieszczę. Nawet ostatnio zrobiłam wielkie przymierzanie i to w co się nie mieszcze wylądowało w wielkim, ogromniastym pudle, na potem...

Filmik słodki ;) ale bobo :)

Maluszek a no kopną Cię bobo na opamiętanie żebyś trochę zwolniła tempa :) Gratuluję pirwszych kopniaczków ;)
Ja mam 2 braci i 1 siostrę :)

Ansure miłego spacerku. My się wybieramy popołudniowo ;)

FutureMummy więc wskakuj do łóżeczka i zdrowiej. Zdrówka życzę ;)

Fasolka
nie martw się. Trzymam kciuki za udaną wizytę. A dzidzia kopie więc pewnie u niego wszystko ok.

Mnie od samego rana bombardują smsy i telefony z życzeniami :D. Potem się wybieram na warsztaty dla brzuchatek w Katowicach, a od jutro przez weekend IMPREZUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!

Wkurzyłam się. Dziewczyny pamiętacie może te warsztaty co miały być w różnych miastach pod hasłem MAMO NADCHODZĘ. Otóż zapisałam się na te w Krakowie, które miały odbyć się w ten weekend, a je odwołali. Tzn. prawdopodobnie zostaną przeniesione na czerwiec, ale jeszcze nic konkretnego nie wiadomo. No cóż :(((

I ja sie witam:)
cholerka uciekl mi gdzies jeden dzien hehe zobaczylam ze maluszek napisala ze wita sie czwartkowo i az musialam na telefon looknac:-D
u nas tez slonecznie i slicznie takze zaraz uciekam do Psiapsiolka na spacerek z jej dwoma urwiskami:)

maluszek udanego grilla i po 100 kroc gratki kopniaczkow i polowkowego hihih

Ansure gratulacje kopniaczkow:)milego spacerku:)

Future oj i Ciebie dopadlo:/ zdroweczka Kochana:-)

fasolinko trzymamy kciukasy bedzie dobrze:*

Beacia masz tu promyczek sloneczka z lubuskiego<sloneczko>

Kaska31 witamy:)napisz wiecej o sobie o ciazy itp:)

do_ti a coz to za okazja pochwal sie z checia tez Ci pozyczymy:-)

To ja zmykam na spacerek bede wieczorkiem buziaki i milusiego dzionka:)

witam sie

polozyłam się z moim dzieckiem i usnęlam na 2,5 h a to przez tro, ze pół nocy nie spałam bo łapal mnie taki skurcz nogi, ze ledwo na nią chodzę :(

Do_it u mnie jest to samo teraz jak na złość teraz wszyscy biorą śluby, chrzczą dzieci itd... a jak było dwa lata spokoju prawie to cisza:-D

Joasiu dziekuję :* na szczęście nocka z synkiem była spokojna:)

Maluszek kochana Ty masz skończone 20 tygodni i zaczęłaś 21 tygodni :-)

Future zdrówka życzę :)

Fasolko czekam na relacje z wizyty mam nadzieje, ze bedzie dobrze, ja w pierwszej ciaży plamiłam do 24 tc... i nigdy nie znaleźli przyczyny a dzieć zdrowiutki tego samego życzę :*

Beacia przyjedź do mnie u mnie piękna pogoda:)

Maluszek ja czasami chcialabym mieć brata :-D bo moja siostra taka problemowa :-D

Demetrios ja mam tak samo ze swoją siostra co Ty...

Kaska witaj:)

Do_it
urodzinki???

reklama
maluszek ,joasia niestety słonko nie dotarło,wiatr za słaby widocznie albo jakas inna forumka po drodze całe zagarneła:-D
Pajeczka a masz jakas ziemie do przegrzebania bo taka dzis faze miałam na pielenie:-DA tak poza tym to wczoraj zatankowałam za stówke cos tam w baku jeszcze było to dojechac moze dojade do Ciebie,ale kase na koncie na podróż powrotną bede miała tak gdzies 30 wiec szykój sie na dłuższa wizytę;-):-D

Do góry