reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Dziewczynki:)
niestety nic dzis Wam nie napisze z osobna, chcialam tylko zameldowac ze wlasnie wyjezdzamy na wwek do rodzicow na wies ibede w sobote wieczorkiem albo w niedziele takze sie nie martwcie:***

Udanego weekendu buziaki

reklama
Hejka:)
Bylismy z Alankiem u koleżanki,posiedzielismy pół dnia dzieciaki sie wyszalały,musiałam syna przekonywac ze zajedziemy do sklepu bo nie chciał wracac tylko z Olą sie bawic.Ola go zdominowała,biedak nie miał nic do powiedzenia musiał chodzic jak mu narzeczona nakazała:-D:-DW koncu moje dziecko na jakis czas umilkło i niewiele mówiło,bo mówiła cały czas Ola:-D
Tak wiec fajnie dzionek spędzilismy.
Martusia do wizyty juz nie daleko.Dasz radę,dzidziek napewno ma z czego czerpac jedzonko.Przytulasek:tak:

nalazilismy sie dzis z mama po sklepach i nic nie kupilismy bo nic nie bylo mama pojdzie na boso ha ha

doti ja niestety mam na elmex uczulenie :no:
cyniczna ja tez mam w sypialni zachodnie okno- dachowe
marta glowka do gory, bedzie oki, musi, bierzesz jakies dobre witaminy?
joasia milego wekendu
beacia no to synek pantoflarz (zart)

Cyniczna z jdnej strony wszystkie okna mam z tej strony więc nie mam wyboru, za to w zimę zamarzam :) mój M chodzi w gaciach a ja w swetrze zapiętym pod szyję :)))))))))))))) Taki ze mnie zimorodek.
A i mama mnie obdarowała zasłonami. Dziś będzie testowanie numer 1

Marta rozumiemy Cię :)))))))))))) ja też nie mam apetytu ale staram się troszkę podjadać, jakiś jogurcik jakieś jabłuszko oprócz śniadania i obiadu, bo kolacji już nie wcisnę. I mam jakiś owocowstręt :))))))))))
Jak to nie zapisują do internisty.... Wrrrrr.... Ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała i powiedziała co o tym myślę. Ukochana służba zdrowia - jak się ma zdrowie

Joasiu udanego weekendu

Beacia my kobietki potrafimy owinąć facetów wokół palca, co za Ola :))))))))

I będziemy mieć na 100% dziewczynkę - mój mąż stwierdził, że będzie w mniejszości, więc następne będzie chłopię :D

Kupiłam elmex i notka: skontaktuj się z lekarzem. Odłożyłam do konsultacji z zębologiem

Hej:)

Niejestem w stanie nadrobic tego co tu naskrobalyscie. Nie jestem wogole w temacie.

Kiedy pisalam ze u nas wszystko ok, dzidzius najprawdopodobniej jest chlopcem. I co sama mnie zdziwila od 3 tygodni czuje ruchy i kopniaki a wkoncu to moja pierwsza ciaza. Od tygodnia juz czeste i dosc mocne. :)))) Wizyte mam za tydzien i to bedzie polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku.

3mam kciuki za nastepne udane wizyty. Pozdrawiam:)))
Dobrze, ze jestes, myslalam ostatnio gdzie sie podziewasz! slad po tobie zaginal! gratuluje chlopczyka i kopniaczkow :) napewno wszystko bedzie ok na badaniu! zagladaj do nas czesciej!

Ayni musisz znać swoją grupę krwi, lekarz powinien Cię skierować na badania

Słoneczko świeci, dzieciaki z przedszkola szaleją - aż tu ich słyszę. Tyle radości ;) Muszę sobie zakupić zasłony, bo rano mnie słoneczko budzi niemiłosiernie i wstaję ledwo żywa :)))
Piękny dzień tarira piękny dzień (i nerwowy trochę)

No przeca pisalam, ze w koncu tutaj mi zrobili :-Dgratuluje dziewczynki!!! jeeej ja jeszcze musze 2 tyg poczekac, aaaajjj juz nie moge sie powstrzymac!! 3maj kciuki,zeby u mnie tez byla dziewczynka!

U nas sie swietnie uklada, moj M juz prawie w kieszeni ma nowa prace i dostanie cetryfikowane szkolenia no i praca lepiej platna, chyba bedziemy sie przeprowadzac do miasta!! jeeej wies mi sie juz znudzila, naprawde, wiec jestem szczesliwa :)

nie nadrobie wszystkiego, bo oczy mi sie juz zamykaja...

marta - nie martw sie. ja tez w ciagu dnia moglabym nic nie jesc. jakos teraz mam bardziej faze na picie. ale batonik, banan i kawalek sera spokojnie starczaja mi na caly dzien apetyt lapie mnie wieczorem ale to tez nie wilczy apetyt... 3 kanapeczki male to "wielka wyzerka". Nie wiem jak Ty ale ja nigdy, od dziecka, nie bylam w stanie duzo jesc. raczej czesto przegryzka lekka niz duze posilki. I nie umialam nigdy talerza do czysta... zawsze cos zostawiam i mysle, ze to juz mam jakos w mozgu zakodowane. Bierz witaminy i bedzie ok. Mi sie wydaje, ze gdyby organizm sobie nie radzil, to by zglodnial ;-)
a z tyciem to nie wiem jak to liczyc, bo na poczatku schudlam 2,5, potem nadrobilam 2 i od ostateniej wizyty 6 tygodni temu przybylo 0,5 kg, czyli tak naprawde na razie nadrobilam, co stracilam - i nie wiem teraz jak oni beda liczyc ile przytylam w ciazy, bo od wagi startowej mam 0 przyrostu. 6 tygodni temu gin kazal sie kompletnie brakiem apetytu nie martwic, wiec sie nie martwie. obiecal, ze wszystko przyjdzie w swoim czasie i tez nie mozna wymagac nadmiernej aktywnosci od zoladka, ktory nie zna duzych ilosci jedzenia.
glowa do gory!

reklama
Do góry