reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hello dziewczyny! A ja dziś w pracy :crazy:, odrabiamy za 2 maja. Masakra, nie mogłam dziś wstać, chyba mój mózg wie, że to sobota i nie ma dziś ochoty do pracy. Nawet Starszaka musiałam budzić, co rzadko się zdarza, bo on ranny ptaszek jest.
No nic jakoś muszę wytrzymać do 15. Pozdrawiam

reklama
a moja gwiazda postanwila wstac o 7. zupelnie nie bylam wyspana. tata ją wziął to ja jeszcze poleżałam, ale to nie to samo. wczorasza nocka mnie wybiła niestety z rytmu.
a moj od rana mowi, "co robimy?" a mi się nic nie chce i nigdzie jechac tez.

Ale tu dzisiaj cisza. Chyba wszystkie mamuśki zajęte porządkami albo odpoczywają?
Oj zazdroszcze, nawet tego sprzątania. Słoneczko pięknie świeci, poszłabym ze Starszakiem na rower.... Ale muszę tu siedzieć, a jutro ma padać :wściekła/y:

witam sie i ja z rana, nic mi sie nie chce, a musze chalupke posprzatac, moglby byc dzisiaj dzien lenia ha ha

ayni powodzenia z praca dla m
merlin witaj
mantezowa miłej wizyty w kinie

Witajcie:)
merlin witaj ;-)
anmika ja też dzisiaj w pracy... tydzień temu miałam wolne z racji świąt a tak poza tym to nie pamiętam kiedy ostatnio miałam wolną sobote :p
teraz tylko czekam na weekend majowy :-)

byle do 14ej a później 1,5dniowy weekend :-D

miłego dnia!

Witam sobotnio i wsiowo haha:-)

Nawet na wsi dorwalam sie do internetu, tak tak maja tu tez to cudo:-Dpostanowilam wykorzystac chwile, ze Panowie rozpalaja grilla zeby Was nadrobic, bo podejrzewam ze jakbym zajrzala tu w niedziele wieczorem to musialabym pol dnia siedziec i czytac co przez caly week naskrobalyscie;)

Ayni ja mam dokladnie to samo dopiero przy okazji ciazy dowiedzialam sie jaka mam grupe okazalo sie ze po Tatusiu-dumny jak paw heh

Future oj jak jak Ci zazdroszcze-tez mamy taki plan jechac w gory na majowke, pyatalam nawet o to lekarza mowil ze jesli sie dobrze czuje i nie zamierzac zjezdzac na nartach to jak najbardziej jest za ale w razie czego wez ze soba ksiazeczke ciazy, ojjj ja tez chce zabierz mnie ze soba:-D

cyniczna kazda rada sie przyda to by wyjasnialo dlaczego niektorym Dziewczynom zmienia sie ten pierwszy czynnik czyli np mialy wpisane B a maja A:-)ciesze sie z powrotu do zdrowia Corci:)

Pajkaa powiem Ci, ze pierwsze slysze ze tylko przy ARH- moze byc konflikt wszedzie gdzie czytalam pisalo ze chodzi tylko o czynnik RH jesli matka ma RH- a ojciec RH+ i dzidzia dziedziczy po ojcu wtedy jest mozliwy konflikt...

szysza a Ty dfo kiedy zamierzasz pracowac?nie ciazy Ci brzuszek i dolegliwosci ciazowe??

martusia gratki dla przedszkolaka na 2 roku hihi cale szczescie ze to panstwowe zaoszczedzisz 2200+ wyzywienie hihi jesli chodzi o konflikt to u nas nie trzeba podawac grupy krwi ojca bo oni tego nie badaja a na slowo nie wierza chyba i kazdej matce RH- zakladaja ze moze miec konflikt i robia badania na przeciwciala i badaja Dzidzia po porodzie i w razie czego podaja ten zastrzyk, wiec moze jesli masz wpisana grupe krwi to z gory zalozyli zeby zrobic badanie na przeciwciala a Ty nawet nie wiesz zapytaj bo pierwsze chyba robia przy okazji pierwszego badania krwi:)

Ansure wow no to mamy kolejna Ksiezniczke gratki Coruni:)udanego wypoczynku na l4:)))

amy gratki Synka i ruchow:))

marta ehhh ta nasza sluzba zdrowia, porazka oczywiscie zalezy na kogo sie trafi bo ja na gina nie moge narzekac ale czasami trafi sie niemila polozna, o interniscie nie wspomne...powodzonka bedzie dobrze:*

do_ti gratulacji 100% Coreczki:*

Merlin
witamy napisz cos wiecej o sobie kiedy masz termin czy znasz juz plec no i koniecznie pochwal sie brzuszkiem i foto z USG na odpowiednich watkach:)

mantezowa udanego seansu:)

anmika, szysz jestesmy z Wami byle do fajrantu;)

No i nadrobilam przynajmniej tutaj heheh lece pomoc przy obracaniu karkowy hehe milego weekendu Mamuski:***

Cos sie w Polsce stalo, ze taka cisza ? Jakies trzesienie ziemii ? Znow sie balam, ze nie nadrobie, a tam jeszcze posty wczorajsze :p Hahahaha. Z rana przyszla do mnie gazetka dla ciezarnych i zawsze sa jakies probki itd, tymczasem dzis przyslali mi pare wkladek always.. :baffled:No, ale wazne, ze za darmo :D haha.

Witam :) moje dziecie jeszcze spi wiec korzystam z okazji żeby nadrobic wczorajsze posty :)

Mój M zabiera mnie dzisiaj do kina na film Nietykalni ponoć jakas super francuska produkcja, same pozytywne komentarze
Bawcie sie dobrze, daj pozniej znac czy dobry film :)
Hello dziewczyny! A ja dziś w pracy :crazy:, odrabiamy za 2 maja. Masakra, nie mogłam dziś wstać, chyba mój mózg wie, że to sobota i nie ma dziś ochoty do pracy. Nawet Starszaka musiałam budzić, co rzadko się zdarza, bo on ranny ptaszek jest.
No nic jakoś muszę wytrzymać do 15. Pozdrawiam

Nie zazdrosze, ale umil sobie dzien czekolada, moze jakos pomoze :) buzka powodzenia!

witam sie i ja z rana, nic mi sie nie chce, a musze chalupke posprzatac, moglby byc dzisiaj dzien lenia ha ha

ayni powodzenia z praca dla m
merlin witaj
mantezowa miłej wizyty w kinie
Oj Martusia, zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce.. Ja nadal w pizamie, ide zaraz sie ubrac, bo wygladam jak leniwiec. Nie wspomne jeszcze ze dzis cala gore musze posprzatac bleee , najgorsza jest lazienka z prysznicem. Nie lubie po prostu. Myslami wspieram Cie :D haha

joasia zazdroszcze grilla u mnie szara rzeczywistosc caly wekend sama z mala, ale chyba juz sie przyzywczailam
ayni moj m mi wczoraj po 21 :szok: mial natchnienie i posprzatal mi wszystko co sie cifem szoruje,za co jestem mu bardzowdzieczna bo nie cierpie zapachu cifa i domestosa w ciazy,

lece sprzatac miszkanko, bede pewnie wieczorkiem

Dziewczynki miłego weekendu Wam życze :)

Ale ja mam dzis dzien, do południa w łózku lezalam!!a ja dzis sie z domu nie rusze :( u nas dzis też ładnie ale niestety rozłozyło mnie:( najgorszy jest ten ból gardła piecze i kłuje ,w nocy to myslałam ,że sie udusze! takze spałam moze z dwie godzinki jak mężu sie obudził i cudował,żeby te cholerne gardło dało mi zasnac no i sie udalo na troszke :)

reklama
Merlin witamy, napisz coś więcej o sobie :)

dziękuję Dziewczyny, podniosłyście mnie trochę na duchu i pewnie przez to dałam radę zjeść wielkę michę zupki co ją mój M ugotował (kucharz z wykształcenia :)) a potem zawinęłam się spać na jakieś 5h a dziś? przeziębiona jestem. jak nie urok to sraczka -.-'

co do witamin: tak, biorę teraz zapisane przez gina LadeeVit ale muszę dopytać czy mogę je brać bez obaw jak mam niedoczynność tarczycy (gin wie o tym). ogólnie trochę mi już lepiej, ale to pewnie chwilowe, czuję się jak jakiś wyrzutek albo pasożyt bo mało co robię w domu, tylko minimum. zakupy to już w ogóle - zaraz odlatuję bo mi się słabo robi. a i nawet prąd ode mnie ucieka ;/

dobrze że nie jestem z tym sama mam Was :) :*

Do góry