reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie wieczornie :) ja godzinke temu wrocilam z baseniku:p normalnie bylo swietnie, tak ciemno !! dawno sie tak nie zrelaksowalam :)

Ja prawko zdawalam 4 lata temu i dzis jestem z siebie bardzo dumna. Pamietam,że poszlam do mojej pierwszej pracy zarabialam wtedy 600zl z tego 500 dawalam na prawo bo rozlozylam sobie na trzy raty :) dzis watpie zebym sie zabrala za to...

Martusia dobrze,że nas uprzedzasz :p bo znajac nas to bysmy sie max zamartwialy !!!
Kasieq ja w dzien w którym dowiedzialam sie plci to tez juz bylam zakrecona malo co wyszlabym z gabinetu nie placac :p pol nocy spac nie moglam krecilam sie rozmyslalam itd :) a teraz to rozmyslamy nad imieniem i nie mam zielonego pojecia!!!!!! za duzo mam mezczyzn koło siebie i mam wrazenie,że imiona sie wyczerpaly eheheh :p

reklama
witam sie

jejku ja prawko zdalam hmmm... 12 lat temu :-D ... sporo czasu minęło... ale w ciązy mam taki brak zorganizowania, ze masakra... ostatnio wymusiłam pierwszenstwo :eek: chyba lepiej jak wsiadać za kierownicę nie będę :-D

witam sie

jejku ja prawko zdalam hmmm... 12 lat temu :-D ... sporo czasu minęło... ale w ciązy mam taki brak zorganizowania, ze masakra... ostatnio wymusiłam pierwszenstwo :eek: chyba lepiej jak wsiadać za kierownicę nie będę :-D
witam sie przy kawce!
heh, ja w poprzedniej ciazy zaczelam sie w pewnym momencie bac jezdzic. nie moglam sie wogole skoncentrowac, na szczescie nic grozniejszego sie nie stalo. a teraz jak reką odjął. fajnie mi sie jezdzi, a z kolei nie moge juz chodzic. tzn jak pojde sama z Tomkiem na nozkach gdzies, to jest ok, ale jak go wezme w wozku, to tragedia. nie moge wogole uochac tego wozka, zaraz jestem strasznie zmeczona. dwie ogromnie rozne ciaze ;-)
aaa no i gdzies poczatkiem czerwca wybieram sie sama z Tomem autkiem jakies 400-500km. mialam jechac pociagiem, ale wziela bym pewnie tylko Toma i wozek... a gdzie bagaz? :-)

Oj ja prawo jazdy robiłam też już chyba 11 lat temu i póki jeździłam było ok. Teraz jeżdżę bardzo sporadycznie bo jakoś źle jeździ mi się naszym samochodem, poza tym mąż mnie stresuje bo uważa, że kiepski ze mnie kierowca. W ciąży tym bardziej prawie nie jeżdżę, tak samo było w pierwszej. Efekt jest taki, że teraz czasem mnie to złości bo np. potrzebuję pojechać z dzieckiem do lekarza i jestem zależna od męża albo moich rodziców, tak samo z jakimiś zakupami.

Witam dziewczyny przedświątecznie.
Ja prawko zdawałam 10 lat temu (o kurcze kiedy to minęło) i uwielbiam jeździć, a najlepiej sama:-D. Nikt mnie wtedy nie poucza i radio włączam na cały regulator. Chyba złym kierowcom nie jestem :sorry:, codzienne dojeżdżam do pracy. Wcześniej, jak nie pracowałam, to nie miałam autka w domu (mieliśmy jedno i M jeździł nim do pracy) więc jeździłam rzadko, teraz już częściej. I uważam, że to super wygoda, kiedy chcę i kiedy potrzebuję wsiadam i jadę - do lekarza, na zakupy itp. Już sobie nie wyobrażam inaczej.

Dobry :-)

A ja mam prawo od 2 lat i jeżdże ostatnio jak szalona, dzis o mało słup zaliczyłam :-D:-D:-D
wogóle co sie ze mna dzieje :szok::baffled: pojechałam na badanie moczu dzis rano i co ? nie wzięłam moczu :-D:-D zas sie wracac, poszłam do krawcowej ze spodniami - i co ? spodni nie wzięłam :-D:-D Cie pieruna !!! Sie w głowie ni ma, to cza mieć wnogach;-):-D

Byłam rano na krewie morfo ogólna , oraz toxo i cyto igm :) jutro wyniki tych dziadostw, oby były okej ;)

Martusia - ja byłąm przy chicco cały czas, ale zmieniłam wybór na Mutsy Transportera ;)mutsy | products | transporter

joasiu - u nas dziś za to pochmurno , ah ...

Moje prawko też 10 lat temu zdanie. Od września jeżdzę jak normalny człowiek nie kręcąc dziennie nawet i 300km a jakieś 20-30. A tak do września przez dwa lata, w poprzedniej pracy zrobiłam prawie 81 000km więc nie mogę powiedzieć, że mało użytkuję samochód :)))

Kurczę ale miałam dziś masakryczny sen. Śniło mi się, ze na badaniach w szpitalu na które jadę w przyszłym tygodniu (krew, mocz, cukier i częściowe połówkowe, bo mój lekarz podzielił to na szpital i dodatkowo za 3 tygodnie mam u niego umówione na wizycie też połówkowe) nie mogli wykryć tętna małej. Strasznie spadło i ledwo biło serduszko. Od razu podłączali mnie do jakiś aparatur i bicie serduszka powróciło ale i tak byłam smutna bo mówię, że wiem co to znaczy niedotlenienie mózgu w sytuacji reanimacji :szok: jak dobrze, że to tylko sen!!!

Witam sie z rana
Bardzo sie dzisiaj rano wystraszylam, wstałam o 7 umyłam sobie głowe i zeszlam z córcia do kuchni robic jej mleczko i nagle zrobilo mi sie bardzo slabo poczułam poty na calym ciele mroczki przed oczami a wszystko wkolo wirowało, zdązyłam usiąśc żeby nie paść na podlogę. Na szczęście pod reka mialam telefon i zadzwoniłam do teściowej że mi słabo. Szybko przybiegla pomogla mi się polozyc z nogami wyzej i zabrala Natalke do siebie. Teraz juz mi duzo lepiej ale nigdy wcześniej cos takiego mi sie nie zdarzało. Dobrze ze tesciowa mieszka za plotem bo sama z córcia bym sobie nie poradzila

hejo! (teletubisie mowią HEJO!!!)

normalnie szok, moja zjadla o 7 i śpi dalej. znaczy wieczorem o 8 zasnela, o 7 rano jadla i spiiii/

ale moze przez pogodę. a dzisiaj chcemy jechac do Niemiec na zakupy bo mam blisko i co....buuuu

widzę, ze się rozmowa o prawku nawiązała. oj ja sobie nie wyobrażam, zebym miala nie jezdzic. jezdze juz 12 lat, a moj maz dopiero od zeszlego roku ma prawko. jakby to trochę takie wymuszone, bo bylam w ciązy. i w zasadzie to ja często jeżdzę. znaczy zawsze jak jesteśmy razem. to ja jade. i nie wyobrazam sobie, zebym szla na zakupy i targałaje w rękach. ale to już jest chyba przyzwyczajenie. no dobra, lece się syzkować, coś wam kupic hahah???

reklama
WITAM:)

Czekam na wieści z wizyty :)

No mam nadzieję ze nie będe zdawała nie wiaodmo ile razy :/ marzy się z apierwszym hehe :D :p ale ogólnie nie chce za wiele chciałabym jak najszybciej...

Do góry