reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie dziewczynki, co do prawka to ja też poszłam od razu po 18stce i też nie wyobrażam sobie życia bez prawka. Wszędzie się prosić... o niee !!
Umyłam dziś 2 okna ale tak po woli i na raty, wyprasowałam firanki i padam na "ryj" teraz tylko odpoczywam i się nie ruszam... :tak:
Mój dzieć za to dziś się bardzo intensywnie rusza, chyba pomagał mamusi w porządkach :-)

reklama
wrocilam do domku sama zostawilam mala u babci bo jutro znowu musze jechac do miasta i znowu m ma na 6ta i zal mi bylo mala jutro znowu budzic o 5, ja mam jutro gin na 17.25,
wyszukalam moja gondole z xlandera,
ile cm maja Wasze upatrzone/kupione gondolki wzdloz- moja ma 73cm
ale chce mi sie dzisiaj spac chyba po na wspolnej sie poloze, a you can dance sobie nagram, tak jak sobie wczoraj nagralam przepis na zycie i teraz go ogladam

ayni ja tam sie nie znam na grupach krwi ale z tym grubym dupskiem i suchym waflem mnie rozwalilas na lopatki heh ze smiechu oczywiscie jakos tak wesolo to zabrzmialo

mi sie tez marzy prawko bo tez mieszkamy na wsi ale kasa...

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja ostatnio codziennie wieczorkowo, ale przed swietami trzeba troszke sie wziasc za mieszkanie, mamie pomoc, zakupy itp. pewnie same wiecie:)

nagapalma ajjj jak ja Ci zazdroszcze tego sloneczka u nas dzis niedosc ze deszcz to niebo jakby zaraz mialo tornado przejsc i tak caly dzien:/

Ansure jak najbardziej zapraszam do grona szczesliwie wypoczywajacych w ciazy na L4 hihih no i zeby te bakterie w koncu zostawily Was w spokoju:-)

gorgusia gartki rozpoczynajacego sie 20 tygodnia to jakies polowkowe dzis u Ciebie impreza pewnie hihi

FutureMummy moja mamcia tez swego czasu pracowala w przedszkolu ale to inna bajka wsrod dzieci zawsze radosniej chociaz tez potrafia zajsc za skore, ale to nie to samo co nadgorliwy szef takiej pracytylko zazdroscic i nie dziwie sie ze chce Ci sie pracowac nawet w ciazy:)

do_ti na ser feta uwazaj bo nam nie wolno jesc produktow z mleka niepasteryzowanego poniewaz istnieje mozliwosc zarazenia bakteria listerii, nie wiem jak w praktyce ale ostatnio czytalam czego w ciazy w posilkach sie wystrzegac

demetrios ja tez jutro mam wizyte i odbior wynikow moczu, krwi oraz cytologii takze na pewno bede za Ciebie tez kciukasy trzymala i prosze o to samo;)

fasolcia masz racje do lozka i wypoczywaj nie zapomniec powiadomic lekarza o tych omdleniach bo to nie jest normalne:/zdrowka

maja nie martw sie ja od poczatku na plusie niecale 2 kg ale to nie o to chodzi ile ktora przytyje tylko zeby MAlenstwo mialo dla siebie miejsce:)

martusia supcio ze Corcia zdrowa:)jesli chodzi o wozek ja mam upatrzony z implasta IMPLAST BOLDER SD ECOLINE+FOTELIK+WYSYŁKA 0 ZŁ! (2209639997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolorek jeszcze nie wybrany albo safari albo granat z zielonym:)gondolka ma 86 cm:)

Brygitte zdrowiej ciesze sie ze sie odezwalas:)

maybebaby ooo fotograf hmmm t5o moze jakas sesja ze znizka hhihih szkoda ze nie mieszkasz blizej;)

Co do prawka ja zdalam rok temu takze jeszcze jestem swiezak, ale sama sie zaparlam poniewaz podczas powodzi musialam autobusem nadrabiac 2 h drogi do pracy i tak musialam wstawac po 3 zeby na 7 dojechac do pracy a w domu pomimo ze koncze o 15 tej bylam ok 18 bo autobusy sie nie miescily w normach tonazowych na tych krotszych objazdach takze masakra odrazu jak byla droga dojezdna zapisalam sie i za 2 razem zdalam, teraz rowniez nie wyobrazam sobie zycia bez prawa jazdy tym bardziej jak bedzie Dzidzia i bede miala potrzebe pojechac do lekarza czy na jakies zakupki;)takze prawko to zawsze dobra inwestycja:)

Nadrobione mykam dalej bo jutro lekarz musze sie przygotowac hihih buziaki dobrej nocki i prosze o &&&& :*

wrocilam do domku sama zostawilam mala u babci bo jutro znowu musze jechac do miasta i znowu m ma na 6ta i zal mi bylo mala jutro znowu budzic o 5, ja mam jutro gin na 17.25,
wyszukalam moja gondole z xlandera,
ile cm maja Wasze upatrzone/kupione gondolki wzdloz- moja ma 73cm
ale chce mi sie dzisiaj spac chyba po na wspolnej sie poloze, a you can dance sobie nagram, tak jak sobie wczoraj nagralam przepis na zycie i teraz go ogladam

ayni ja tam sie nie znam na grupach krwi ale z tym grubym dupskiem i suchym waflem mnie rozwalilas na lopatki heh ze smiechu oczywiscie jakos tak wesolo to zabrzmialo

mi sie tez marzy prawko bo tez mieszkamy na wsi ale kasa...
ja mam wybrany ten wozek, ale tu jest caly komplet, a ja chce sama goldolke. DELTI EMU + MAXI COSI CABRIO FIX 3W1 CZ-WA DK1 (2228991526) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dlugosc 77cm.
wydaje mi sie idealnie, tym bardziej, ze wozek bedzie na jakies +/- pol roku :-)

ja prawko mam juz 6 lat. wydaje sie malo, bo nie robilam go od razu. u mnie w domu zamochodu nie bylo i jakos nie mialam motywacji hehe dopiero moj jeszcze-nie-maz mnie namowil :-) i nie zaluje, zjezdzilam juz sama polske od zachodniopomorskiego po podkarpacie i nie moge sobie wyobrazic zycia bez samochodziku ;-)

Joasia_85- ja przeglądając allegro zakochałam się w Bolderze te kolorki, wymiary, wszystko na tak, ale zastanawiałam się również na X-landerkiem dla mnie bardzo podobne, ale jak pojechałam do sklepu popatrzeć na żywo, powiem Ci szczerze, że jakość Bolderka pozostawia dużo do życzenia, niestety. :crazy:

ja ide spac, odjezdzam juz po tych nocnych pobodkach, a jutro znowu o 5 trzeba wstac, rano mam dwoch lekarzy i bede u mamy wiec wpadne albo jutro ok. 13tej albo jutro pozno wieczorem a wiec prosze sie nie martwic, ginekologa mam na 17.25 jutro, buziaki, dobranoc

Kurcze , albo mi sie wkreca , albo czuje male w srodku od dzis... Nawet kot sie dzis dziwnie zachowywal. Przyszedl do mnie i zaczal lapkami masowac moj brzuszek, przy okazji strzelal takie miny jak by to robil z wielkim oddaniem. Nie mowilam jeszcze nic mojemu, bo nadal nie wiem czy to to czy nie... Moze ja juz oszalalam ?

Przepraszam, ale tyle wrażeń dzisiaj miałam i padam już nie mam siły odpisywać. Idę spać, ale przedtem popatrzę na zdjęcie mojej córeczki, jest śliczna:) nie mogę się nacieszyć:)
Dobranoc

reklama
witam sie

mało mnie bo u mamy siedzę :) u mnie azbest ściagają i jest mega głosno wiec przeprowadzilam sie do domciu, ale czasu tutaj mniej na kompa:(
buziam Was wszystkie :)

Do góry