reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Maluszek za mną też cały dzień coś chodziło, a sama nie wiedziałam na co mam ochotę. Mąż właśnie wiezie mi szejka (nie wiem jak to się pisze ) z McDonalds :))

Misaczek bólem w pachwinach się nie przejmuj , pewnie wiązadła się naciągają , kłucie też jest normalne , powinnyśmy martwić się tylko bólem podobnym do miesiączkowego.

A ja się zastanawiam dziewczyny , czy to możliwe żebym czuła już ruchy maleństwa, bo na jelita to mi się wydają za mocne te kopniaczki, ale może się mylę.

zaraz pekne tyle zezarlam,mase frytek, potem zaraz bulke msie przyszedl zapytac az czy ja potakiej ilosci frytek juz glodna jestem a ja juz nie pamietalam ze frytki jadlam heh potem jeszcze ciasteczko, kawalek jablka, teraz m nasypal orzeszkow ale juz ich nie wcisne heh
m byl sie zapytac w atlanticu i jedne zwykle stringi bawelniane ksoztowaly 22zl, a ja zamowilam takie na allegro, podziele na dwa i mam dwa prezenty z glowy, kazdy wie, ze nie mamy kasy wiec mysle, ze sie dziewczyny uciesza
*atlantic*OKAZJA STRINGI DAMSKIE 2-PAK *M* LP-702 (2222386671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

maluszek, nagapalma dobrze wiedziec, ze nie jestem sama w tym obzarstwie heh
gorgusia mi by sie tez nie chcialo prasowac, ja bede czekac, az m znajdzie chwile na moje okna, pewnie po Wielkanocy:rofl2: albo sie szybciej sama zabiore
ayni ja tez chce okulary ;-)
axari wszyscy sie przeprowadzacie, za lepsza praca pewnie?
misiaczek, axari tylko sie nie przemeczcie przy tych przprowadzkach
alebur mi sie wydaje, ze to mozliwe, tym bardziej, ze to druga ciaza,

dobranoc Kochane

o rety, ja myslałam, że tylko ja ostatnio zabawiam się w odkurzacz jedzeniowy!
Martusia, Maluszek nie czuję się sama, też jem i jem, od kilku dni wciągałabym co popadnie, a im bliżej wieczora tym gorzej! źle skończę!
Pajkaa poszukaj na hasło cytryniak, pamiętam dobrą bardzo.
Gorgusia o jeny! nie chciałoby mi się prasować tyle, dobrze, że nie mamy firanek :D

Wiem że się tu nie wiele udzielam ale co Wy na to jakbyśmy się powymieniały numerami telefonów miałybyśmy ze sobą kontakt i nie musiałybyśmy się dodatkowo zamartwiać co się z którąś dzieje kiedy jest dłużej nie obecna to tylko taka moja sugestia:)

Hej dziewczyny! Witam się porannie. A co tu dziś tak pusto, wszyscy jeszcze śpią? A ja od dwóch godzin w pracy i jeszcze sprawozdanie do jutra muszę zrobić, więc lenić się dziś nie będę :baffled:.
Też wczoraj miałam takie obżarstwo, zresztą zazwyczaj tak mam. W pracy jeszcze jako tako, ale w domu po południu i wieczorem to jem, jem i jem. Wczoraj jeszcze o 22 jadłam kolację. 3 kanapki ze "zdrowym i pełnym witamin" pomidorkiem, ogromną ilością cebuli i ogórkiem zielonym. A do tego jeszcze sałatę przygryzałam jak królik. Choć w miarę "ciężkie" to nie było, ale wcześniej zaliczyłam obowiązkową porcję lodów, więc się wyrównało :sorry2:

Marta witaj i tutaj ;)

Stokrotka hahaha stara dupa - dobre. Ja mam kochana tyle samo lat, a nie uważam się za taką. Jesteśmy piękne i wiecznie młode ;). Pierwszy Twój dzieciaczek???

Ja tam nie wierzę w horoskopy, a dzidzia będzie lewkiem lub panną
Sama jestem (upartym) barankiem :D, a mężuś to (potulny jak baranek) lewek ;)

WITAM:)

Ja też ciągle w jedzonku hehe...mdłosci jeszcze się pojawiają wieczorem ale jakby mniej?no ale wolałabym aby całkowicie juz sobie przeszły...ale co do jedoznka to niewszyskto zjem...mam uraz do ziemniaków z mięskiem...mięso zjem ale jak juz bo jest np.na goścince tyle ze ze strachem niesmakiem?u siebie nie jem w ogóle jedynie kiełbaskę na chlebek np.

ALEBUR mozesz:)tyle z enie co kopniackzi jak bardziej "wiercipiętki" hehe ja np.czuję ze tam się wierci maleństwo moje ale kopniackzi to nie tego bym tak nie nazwała...
PALEMKO wycałowany ;)
MARTUSIA dane słowo dałam także pisze:))

Tak sobie weszłam na październikówki i listopadówki u nich są po 3 pary bliźniąt i tak sobie pomyślałam, że u nas nie ma ani jednej pary, hmmm

reklama
hej laski.

joasia, polisia - tak już po remoncie, ale nie mam chwili nawet, zeby jakies zdjecia zrobić.

a co do powymieniania się numerami, to na moim regionalnym forum mamy wątek zamknięty i tam w oddzielnym pokoju mamy swoje dane, tak na wszelki wypadek.

Do góry