reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dobry ten tego tam wieczór :-):-):-)
Zabierzcie ode mnie jedzenieeeeeeeeeeeee - plissssssssssssssss :-D:szok::baffled:

patrysia - czesc miło Cie "widzieć";-) ucałuj syncia od równie zakatarzonej e-cioci :tak:;-)

fasolcia - no hej :) super, ze plamienie nie wraca:tak::-) hehe ciekawa jestem co tam pokupowałas ?

joasia - rzeczywiscie późny obiadek, u mnie na tapecie 3 cia kolacje idzie :-D;-)

pajeczko - hahahhahahahaha A Ty mnie dziś kopiujesz ?????? :-D:-D Rano pytałam o to samo :-D ... czyli ja Ci na pewno nie pomogę moja drogac;-)

polisia - ja płeć już nam od 3 wizyt się nie zmienia, ale boję się jeszcze kupować :happy:

martusia - no to smacznego ;-)

No to ide coś zjeść :-D

reklama
Też nie mam pomysłu na świąteczne menu...

Masakra jakaś... smażyłam placki ziemniaczane prawie 2h, a teraz jak na nie patrze to mi niedobrze... i nie mam co jeść.
W ogóle dziś mam dziwny dzień...i jak na mnie wysokie ciśnienie. Wzięłam się za sprzątanie- uprałam firanki, powycierałam wszystko, a teraz dotarło do mnie,że jeszcze te firanki muszę uprasować.... 9 firanek, każda po jakieś 2m szerokości i ciut więcej długości. Chyba dziś nie dam rady...czuję,że to ponad moje siły.
Dobrze,że B. powiedział,że umyje okna i mam ich nie dotykać...

a ja wam powiem tak : wpada moj miazsz do domu z wielka siatka i mowi, tu sa okulary sloneczne, wybierz sobie jakies, jutro pojdziemy do magazynu , tam jest takies dwiescie... ;D no i wybralam sobie, teraz tylko czekac na slonce. ja ja ja ja uwielbiam jego koneksje z hurtownikami ;D

dziewczyny ile w polsce kosztuje usg z filmem na dvd ? 2d -czarno biale ?

Hallo Kobitki!
Mało się udzielam, bo trochę stresów przechodzę:eek: W tym miesiącu przeprowadzamy się do Niemiec, i to całe planowanie mnie wykończy w końcu! Dziś zaliczyłam dentystę, naprawił mi 3 zęby, które mnie nie bolały, a teraz mnie bolą!
Dzidziusia też już czuję, w zasadzie kopie mnie zawsze z lewej strony:-D
Ayni mój lekarz bierze 150

Ostatnia edycja:
Wiem że pytasz o Polskę, ale w Irlandii 80 euro, tyle co normalne USG tylko własna płyta.
axarai gratuluje kopniaczków

Ostatnio edytowane przez moderatora:
polisia moja bratowa jest w 29 tyg i nie raz mowi ze kopie karze mi reke polozyc po czym Maly ucicha, kiedy zabieram reke znowu kopie hehe chyba lubia takie zabawy:-D

Dziewczyna82 witam, bo my sie chyba jeszcze nie znamy:)z ta bilirubina w moczu nie mialam stycznosci ale poczytalam troche w necie i pisza ze jesli wystepuje w moczu nalezy zrobic badanie jej poziomu we krwi ale to juz pewnie lekarz stwierdzi czy jest to potrzebne, bo ja pisze tylko to co wyczytalam nie oparte na moich doswiadczeniach takze czekaj co powie lekarz i daj koniecznie znac

nagapalma no to smacznego hihi

gorgusia daj sobie juz spokoj na dzis z prasowaniem,a moze Twoj B. Cie wyreczy, skoro juz sie zadeklarowal, ze umyje okna... ;)

Ayni ja za USG ze zdjeciem place 50 pln nie mam pojecia jak to jest z filmem???

axarai nom dlugo Cie nie bylo, czyli bedziemy mialy kolejna emigrantke na forum;)gratki ruchow i nie stresuj sie za duzo:)

mykam sprawdzic co na innych watkach kolacyjka, prysznic i jakis filmik dobrej nocki Laseczki:-)

hejka mało się udzielam ale czytam Was codziennie.
axarai mnie też po świętach czeka przeprowadzka ale do Warszawy:)
Dziewczyny mam takie pytanko czy któraś z Was odczuwa ból w pachwinach?
Jestem jakaś chyba nie typowa z rana mam wilczy apetyt a pózniej na nic nie mam ochoty jem na siłę.
Muszę się wziąść za porządki tym bardziej że po świętach musimy opuścić wynajmowane mieszkanko i przenieść się na drugie:)tylko że mam niesamowitego lenia mąż za bardzo nie pomoże bo pracuje tylko na nocki ehh pomału ogarnę wszystko

Joasia 85 hej zawsze możemy się poznać :-) ja ostatnio bywam tu bardzo rzadko dużo pracy mam teraz postaram się bywać częściej. W środę o 12 mam wizytę więc na pewno dam znać co lekarz powiedział.

reklama
Axarai to zyczę powodzenia w przeprowadzce

Lotka no cos Ty :D ja to mam ochotę upiec :D

Dziewczyna
a czy nie jadłaś wczoraj np czegoś w mcdonalds, wołowiny np?bo niektore miesa podwyższają bilirubinę jak sie zje któreś mieso...

Misiaczek
ja mam ból bardzo czesto...

zmykam sloneczka odezwe sie jutro po wizycie:)

Do góry