reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Przeprasza że nie pisałam a czas miałam...

U nas dobrze no jedynie martwi mnie to że coś ten brzuszek od czasu do czasu pobolewa...

Alanek zakatarzony to i nocka do kitu :/

Ucze się prawka i dzisiejsz ajazda podobała mi się:)ostatnio miałąm załamkę bo nie szło mi tak jakbym tego chciałą a dzisiaj odwrót o 180 stopni hehe

Nie wiem co u każdej się dzieję bo przyznam że nie czytałam ale teraz obiecuję być na bieżąco :)

reklama
Witam dziewczynki poniedziałkowo -popołudniowo:-)Ja dzis sie nalatałam bo mielismy kilka spraw do załatwienia i padnieta jestem,u mnie ok plamienie sie nie powtorzyło brzusio nie boli ,chyba ze sie zdenerwuje to mi sie napina :crazy:. Miłego popołudnia ... a i na zakupach byłam dla dzidzi i dla siebie poszalałam troszke:-p jutro wkleje wodpowiednim watku:-D

polisia gratulacje kopniaczkow ajjj pewnie nie mozesz sie teraz doczekac kolejnych:-)

Ansure jak brzuszek boli i twardnieje to Ty lepiej z ta praca nie przeginaj i uciekaj na L4, teraz czas na wypoczywanie i dbanie o siebie pamietaj ze Wasze zdrowko teraz jest najwazniejsze:-)

martusia ja tam wierze ze tylko dobre sny sie sprawdzaja i tego sie trzymajmy:-)ze stringami fajny pomysl kazdej kobiecie sie przydadza ja tez czesto kupuje prezenty przez allegro;)

FutureMummy narobilas mi checi i chyba dzis na kolacje beda racuchy, a jak tam juz po remoncie???

gorgusia moze Synek tak sie ulozyl zeby Mamy nie kopac:) a tak serio to jak Cie to martwi to poczekaj jeszcze kilka dni i mykaj na USG:)

weronikaz gratki udanej wizyty, a co do horrorow ja tez uwielbiam ale pozniej w nocy schizy heheh

Ayni pozarazaj nas troszke tym optymizmem i radoscia dosc tego negatywnego myslenia wszytsko bedzie dobrze z Naszymi MAluszkami a we wrzesniu ajjj to bedzie babyboom hihihhi

stokrotka ja tylko symbolicznie poki nie znamy plci tylko 1 body i 1 pajacyk, mozesz looknac na watek zakupowy:)

Anmika
nom w koncu bedzie mial kim sie opiekowac ja tez wiem jak to jest byc starsza siostra;)

Kasia P-P super kolejna Wrzesniowa Mamusia obdarzona przez swoje MAlenstwo cudownymi kopniaczkami:)zazdroszcze ze masz juz wiekszosc rzeczy dla MAluszka:)

demetrios mam dokladnie to samo szczegolnie przed i po kapieli;)

monaliza &&& za jutrzejsze 4d i czekamy na relacje i foto koniecznie:)

patrysia nom tutaj ciezko nafdrobic dlatego chociaz raz dziennie staraj sie odezwac ze wszystko oki :p

fasolka super to czekamy na fotki zakupow:)

Nom nadrobione teraz mykam robic pozny obiadek dzis leczo z makaronikiem milego popoludnia buziaki

Joasia oj no! :) bo do tej pory coś tam już czułam, raz na ręku, ale jak zobaczyłam to uwierzyłam, że to TO :D teraz czasem czuję, zadzieram koszulkę i cisza, opuszczam i znowu, no normalnie w kotka i myszkę się bawimy :) ale ogólnie fajnie czuć :)

FutureMumy ahhh racuszki, jak ja bym zjadła :)

Fasolka oo a co kupiłaś? ja jeszcze nie robiłam zakupów dla Maluszka, planuje gdzieś w maju się zabrać jak poznamy płeć, a to gdzieś na koniec kwietnia myślę :)

Ja z zakupami również poczekam :)tzn.wózek najszybciej kupie bo to ugadane mam ciuszki to jak pisałąm podostawałam już jakieś a jedynie bym dokupiła co nie co...łóżeczko też dostane...pościel juz dostałam jak i do kapieli dla maluszka aby sobie "leżakowało"wygodnie a tak to resztę w lato tak pod koniec plany mam jak nie nawet po urodzeniu...

reklama
Hej dziewczynki dawno mnie nie było pewnie już mnie nie pamiętacie. Postaram się teraz częściej odzywać. Mam do was pytanko: robiłam dziś wyniki wizytę mam dopiero w środę ale zastanawia mnie jeden wynik mianowicie chodzi o bilirubina w moczu - mało i wykrzyknik czy któraś z was wie może co to oznacza. Powinnam się niepokoić??

Do góry