reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

lotka dzieki sprobuje chociaz ja to antytalenice jestem jesli chodzi o rozumienie/robienie takich rzeczy heh
fasolka bo grunt to uszczesliwiac siebie poprzez z poozoru drobne przyjemnosci heh

jak na ta chwile podejmujemy z m probe powrotu do dawnych godzin pracy m zawsze to troche wiecej choc niewiele, takze sb i nd sama, ale zauwazylam, ze lepiej sie z m dogadujemy jak widzimy sie rzadko
mala mi sie coraz bardziej rozklada, od 15tej lezy pod koldra, przed 18ta zasnela, ja biore rutinacea i tran zeby sie nie zarazic ale pewnie i tak zlapie cosik od niej,

u nas tez cieplo na dworzu, ale ja jestem pewnie uziemiona do srody przez mala,

chyba zaczynam sie starzec, zauwazam, ze media zaczynaja mnie meczyc, na chwile fajnie, ale tak to wole wszystko wylaczyc i w kompletnej ciszy czytac heh

lotka ha ha ha udalo sie toc to juz normalny dziec tylko taki wychudzony :-D:-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
lotka dzieki sprobuje chociaz ja to antytalenice jestem jesli chodzi o rozumienie/robienie takich rzeczy heh
fasolka bo grunt to uszczesliwiac siebie poprzez z poozoru drobne przyjemnosci heh

jak na ta chwile podejmujemy z m probe powrotu do dawnych godzin pracy m zawsze to troche wiecej choc niewiele, takze sb i nd sama, ale zauwazylam, ze lepiej sie z m dogadujemy jak widzimy sie rzadko
mala mi sie coraz bardziej rozklada, od 15tej lezy pod koldra, przed 18ta zasnela, ja biore rutinacea i tran zeby sie nie zarazic ale pewnie i tak zlapie cosik od niej,

u nas tez cieplo na dworzu, ale ja jestem pewnie uziemiona do srody przez mala,

chyba zaczynam sie starzec, zauwazam, ze media zaczynaja mnie meczyc, na chwile fajnie, ale tak to wole wszystko wylaczyc i w kompletnej ciszy czytac heh

lotka ha ha ha udalo sie toc to juz normalny dziec tylko taki wychudzony :-D:-):-D
hahahah nooooo, lepiej bym tego nie ujeła ;-)

Lenkka gratuluje czucia!

ja za to czasem coś tam czuję, ale no kopa nie dostałam jeszcze, a odkąd na usg widziałam jak jest ułożone, to zwątpiłam, że szybko poczuje.

Lotka oo też sobie zaraz obadam ten link :D

polisia, pocieszylas mnie, bo ja ostatnio wpadam w paranoje, ze przeciez dobrze znam swoje cialo i powinnam juz czuc.. no , ale czekam cierpliwie.. buzka lejdis ide w bety, man moj w transie naprawia komputer... h... dobranoc

kasiequ dzięki za rady, soli z woda juz się nawdychałam
Solą z wodą możesz też gardło płukać, pomaga rewelacyjnie, woda ciepła, ale nie gorąca.

Czy wam napina sie czasem caly brzuch? ja jak dużo chodze to mam takie dziwne uczucie, że caly brzuch się naoiina i jest twardy, na szczescie szybko to przechodzi.
Też tak mam, dlatego potem sobie leżakuję, a no-spę mam w pogotowiu, ale nie było potrzeby jeszcze zażywać.

Gorgusia – super, że jesteś już w domku, spać nie możesz o tej porze? :-p
Maybebaby – szybkiego wyleczenie zęba

Idę się jeszcze położyć, bo dzisiaj aktywny dzień na dworze. :-)

Też tak mam, dlatego potem sobie leżakuję, a no-spę mam w pogotowiu, ale nie
było potrzeby jeszcze zażywać

Dziękii za odpowiedź, bo troche mnie to stresuje szczerze mówiąc. W poprzedbniej ciazy tak nie miałam, a zyje dosc intensywnie i lezakowanie wchodzi w gre tylko wieczorami. Chyba umowie sie na wizyte zeby sprawdzic czy nic sie nie skraca u-i nie rozwiera.

Witam porannie :-).U nas zapowiada sie sloneczny dzien:-D.Tak siedze i planuje co z młoda bedziemy dzis robic,bo chłopaki na jakies wyscigi jada ;-)ogladac oczywiscie:-p.Pewnie po obiadku do moich rodziców powedrujemy a potem wyciagniemy ich na jakis spacer albo wypad nad zalew(mamy fajny osrodek rekraacyjno zeglarski w rybniku) :tak:.
Martwie sie troche bo pare dni temu wydawało sie ze czuje małe motylki a teraz nic:crazy:.A sasiedzi dziwnie patrza bo brzusio widac :-p.A jedna moja wscibska kolezanka zapytała mnie wprost "co wpadliscie" a ja do niej wyobraz sobie ze zaplanowane,niektórzy sie nie czuja normalnie:angry:.

Czesc babeczki. Nie odzywalam sie przez kilka dni a bo i mialam nastroj do d...We wtorek psy od irlandzkich cyganow (tzw.travelersow) zagryzly mi moja kotke. One sa glodzone i specjalnie szczute do walk psich wiec jak mi moja Sniezka czmychnela z domu to sobie urzadzily totalne polowanie a ze byla cala biala i cala puchata to jeszcze bardziej dla nich interesowna.:-:)-:)-(Moja Alicja i ja plakalysmy przez dwa dni. One byly nalepszymi przyjaciolkami- corcia 5 lat i kotka z adhd. Do tej pory az mnie sciska jak o tym mysle...A jak sie o tym dowiedzialam to tak mnie scisnelo w brzuchu, ze az sie wystraszylam. Od razu poszlam po detektor tetna czy nic sie nie stalo. No i tak widzicie humor do bani wiec i pisac sie nic nie chce. W sobote lecimy do Polski. Nareszcie...

monaliza, strasznie mi przykro :( doskonale znam ten ból, też straciłam kiedyś kotka, mój brat był wtedy mały, miał 8 lat (jest ode mnie 8 lat młodszy) , sam wykarmił buteleczką odrzuconego przez mamę kociaka, byli najlepszymi przyjaciółmi, i niestety widział jak pies sąsiadów zagryzł jego ukochaną, roczną wtedy kotkę :(

reklama
czuje małe motylki a teraz nic:crazy:.A sasiedzi dziwnie patrza bo brzusio widac :-p.A jedna moja wscibska kolezanka zapytała mnie wprost "co wpadliscie" a ja do niej wyobraz sobie ze zaplanowane,niektórzy sie nie czuja normalnie:angry:.
Fasolino u mnie dokladnie to samo, jeszcze jakis tydzien temu myslalam, ze cos tam sie dzieje, a teraz cisza... Mozna sobie niezle nawkrecac. No, ale wiem ze jeszcze wczesniej, rozsadek mi podpowiada zeby czekac, zreszta w moim przypadku to 1-sz ciaza , ale podreczniki pisza, zeby sie spodziewac kolo 18- 20 tyg, wiec nie jest zle. A w ogole mam takie wrazenie, jakby ludzie w Polsce traktowali ciaze jako nieszczescie :/ ale dobrze ja zripostowalas!

Czesc babeczki. Nie odzywalam sie przez kilka dni a bo i mialam nastroj do d...We wtorek psy od irlandzkich cyganow (tzw.travelersow) zagryzly mi moja kotke. One sa glodzone i specjalnie szczute do walk psich wiec jak mi moja Sniezka czmychnela z domu to sobie urzadzily totalne polowanie a ze byla cala biala i cala puchata to jeszcze bardziej dla nich interesowna.:-:)-:)-(Moja Alicja i ja plakalysmy przez dwa dni. One byly nalepszymi przyjaciolkami- corcia 5 lat i kotka z adhd. Do tej pory az mnie sciska jak o tym mysle...A jak sie o tym dowiedzialam to tak mnie scisnelo w brzuchu, ze az sie wystraszylam. Od razu poszlam po detektor tetna czy nic sie nie stalo. No i tak widzicie humor do bani wiec i pisac sie nic nie chce. W sobote lecimy do Polski. Nareszcie...
Bardzo, bardzo wspolczuje :( czy podalas ich chociaz na policje czy cos ? slyszlalam, ze oni tam sie tamosza jak panowie ...eh .. napewno wam ciezko...

dziewczyny ide meza na uszy wytarmosic i na dwor wyciagnac . buziaczki

Do góry