reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajkaa, jest OKI. Myśl pozytywnie bo to bardzo ważne. Ja mam wizytę w środę. Jak sobie jednak pomyślę, że następne USG dopiero po 20 tygodniu..to się zamartwiam, bo nie widzę jak się ma mój Skarb. Dlatego oddalam tą myśl. Jest dobrze. Zajadam : kromkę z czosnkiem ;) na przeziębienie,kiwi i pomarańcze. Zaraz napadnę na winogron ;) Dzisiaj mam ochotę na owoce :).
Dziewczyny a wiecie gdzie kupić w przyzwoitej cenie odzież ciążową?
Jestem z Wawy. Do internetu i zakupów przez internet mam dystans :(

cześć, ja też z wawy. najlepsze ciążowe mają podobno w h&m. ja jeszcze się nie wybrałam, bo jakoś nie mam problemów z zakupami przez internet - ostatnio kupiłam sobie takie ładne gatki:

20000241_DENIM_001_ProductLarge.jpg

i jestem z nich super zadowolona!

pozdrawiam po sąsiedzku, mam nadzieję - w kontakcie ;) terminy mamy podobne, może się w jakimś ogródku w to upalne ciężarne lato ;)

reklama
Weronkazzz - bardzo chętnie :) Jeansy wyglądają świetnie :) Kupiłaś przez allegro?
Oj zjadłam kapuśniak... dostałam skrętu kiszek...heheh. Ratuję się miętą. To chyba przez to łakomstwo i mieszanie dań;)

Byłam u lekarki i nie dała mi nic szczególnego: stodal, smecta, calcium c i coś tam jeszcze... ale jak szłam z auta do przychodni to myślałam że padnę - bolało mnie tak koszmarnie po obu stronach brzucha :(

Bubuś a może jakaś infekcja nerek?? ja miałam taki ból w brzuchu i okazało sie że ukochcana bakteria sie usadowiła w moim moczu:( tuuulkam i bedzie wsio oki!!!
Pajka ja tez od niedzieli jakies dziwne przeczucia ze cosik nei tak:((( ale qrde musze wytrzymac do wizyty jeszcze 2tyg
Weronikazz suuuperaśne te spodenki masz!!!

Ansure - dokładnie, allegro rządzi! i widziałam już obłedne kreacje dla maluchów, ale płci nie znam, więc się jeszcze wstrzymuję. podobno zresztą dla takich mini-dziobaków to używane lepsze, bo bardziej sprane mniej podrażniają skórę dziecka ;)

Bubuś, trzymaj się! mnie też czasem coś pobolewa, ale szybko przechodzi. za to psycha siada i potem się przez pół nocy głowię, czy wszystko ok... w sumie - produkujemy CZŁOWIEKA, od mini-komórki do cudnego całokształtu, to nas chyba ma prawo coś poboleć, nie? ale nikomu nie życzę i trzymam kciuki, żeby było bezboleśnie!

u mnie weekend pół na pół - w sobotę byłam na Hugo i jego wynalazek w 3D i było przepięknie, za to niedzielę dokumentnie zrujnowała nam przyrodnia siostra małżona, która wyciągnęła nas po kupno samochodu (małż miał być drugim kierowcą). nie dość, że podróż, co miała trwać 2 godziny w jedną stronę, trwała 3 i pół, to towarzyszył nam jej pies, który na pierwszym postoju wytarzał się w kupie... wiecie jak się podróżuje z takim psem? lepiej nie wiedzcie ;)
potem było tylko gorzej, samochód się nie spodobał na żywo i na szybko został wybrany inny, kolejne 2 godziny jazdy, czekanie na właściciela, powrót do warszawy już dwa auta - o 22.30 byliśmy w domu, dokumentnie zje*ani, z mandatem za przekroczenie prędkości na koncie. masakra!!!

:)

weronika przepraszam ale usmialam sie do lez:-D:-D:-D:-D:-Dniestety wyobrazilam sobie tego psa smierdzacego kupa i ciebie przy trzykrotnie zwiekszonym zmysle wechu. biedna ty moja. Odpocznij dzis sobie bo naprawde na to zasluzylas :-):-)

Bubuś - trzymam kciuki!

A ja dzisiaj miałam sprzątać dom.Hm...skończyło się na leżeniu, spaniu, oglądaniu TV, zerknięciu na książkę "Dziecko dla odważnych" i oczywiście na surfowaniu po internecie ;).

Ansure ja z takim zamiarem wstaje już od 2tygodni i każdy jeden dzien kończy sie tak samo:) na lezeniu ,spaniu , i serfowaniu w necie:))) dopiero jak emek ma wracać do domku to biegiem wrzucę pranei do pralki , czy lecę zmyć naczynia a tak to czyyyste lenistwo:)

Maja Ty masz dwa tygodnie a ja cztery :(:( i jak ja to mam wytrzymac??

Weronka uśmiałam się :):)

Bubuś ale dobrze, ze poszłas do lekarza... mnie strasznie dzisiaj boli brzuch :(:( źle sie cfzuje nie moge nic zjesc osttanio...

reklama
Pajeczko odpoczywaj , być może się za bardzo nadwyrężyłaś , może spróbuj troszkę odpocząć , poleżeć. Ból pewnie minie.

Ja ogólnie mam dziś doła , wczoraj trochę połaziłam po mieszkaniu i posprzątałam conieco , ale popołudniu mój śluz był koloru łososiowego i znowu mam stracha.

Do góry