reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
ale mnie zaladek rozbolal, masakra jakas a wczoraj po frytkach o dziwo bylo ok, znowu dzis bylam w lumpie, kupilam sliczne spodnie disneya za 3,50zł są dziewczęce ale co tam jak urodzi się chłopiec to sprzedam na allegro do tego dwie pary rękawiczek i body zary nowe za 1,85zł z napisam DAD Iam there czy jakos tak, pozniej wkleje fotki

Bubus zdrowka, ja juz mialam jelitowke w tej ciazy, to choroba ktora najczesciej lapie, a Tobie wlasciwie co jest bo nie doczytalam
weronkazz zdrowka, podaj link do tych spodni

Ostatnia edycja:
Czesc czolem kluski z rosolem, powiem wam, ze sie obzarlam a jutro pierwsze USG , nie wiem czy tam sie czegos dopatrza, czy zapelnilam caly zbiornik jedzeniem :-) caly czas was czytam i mam nadzieje, ze cierpiacym ustanie, w koncu wiosna i zaczyna sie sezon spacerowy aaaach ,az sie chce zyc, trzymajcie kciuki za mnie jutro, to moje pierwsze usg !!! jeeeej excited!!

Hallo Kobitki!
To ja wklejam się do grona bidnych cierpiących:baffled: Latam na kibelek i mam takie rozdwojenie, że szok, i nie wiem totalnie po czym:baffled:
Ayni powodzenia jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, my idziemy w środę, jednak wolałam nie ryzykować z tym 13 bo też mieliśmy iść jutro;-) Zastanawiam się cały czas nad tym PAPA.....
Alebur ​połóż się i odpoczywaj.

Bubuś zdrówka!

Co do zakupów, jak ze dwa tygodnie temu zakupiłam spodnie, ale w c&a, baaardzo fajne, dużo wzorów i te, które mam są wygodne, podobała mi się też spódnica, ale się wstrzymam, w h&m nic mi się nie podobało, spodnie maja niski stan, wielką gumkę po piersi i wąskie nogawki, z tych co mam jestem za to zadowolona :)
bluzki nigdzie mi się nie podobają, wyglądaja jak na słonie, a ja bym w sumie wolała szybciej jakieś tuniki lub słodkie bluzeczki, nie chce wcale mega brzuszka chować w jakiś paskudnych pasiastych bluzkach :)

Co do lekarza, to nie udało mi się na dzisiaj, mam umówione usg na za tydzien dopiero, ale nic mi więcej ataku wilgoci nie robiło, więc chyba ok... poza tym mega mnie dzisiaj łaskocze brzuch jakby od środka, no normalnie nie wiem, jak się podrapać :D

axarai, tos mnie teraz nakrecila z tym 13-tym, nawet mi wczesniej do glowy nie przyszlo. chociaz nie jestem zabobonna, a wizyta byla dluuugo wyczekiwana, w Holandziii troche inne realia, nie moge sobie skakac prywatnie kiedy chce na usg bo bym sie nie wyplacila :-) no pieknie teraz juz nie zasne w ogole !

Witam porannie:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty dzisiejsze i tulam obolałe.Mnie wczoraj postraszyło po południu brzuch mnie bolał a raczej boki brzucha za duzo laziłam wczoraj:zawstydzona/y: i do wieczora juz z łózka nie wylaziłam:tak:.Dzis juz ok ale trzeba uwazac ,moj M stwierdził ze dupa ozyła i bym chciała juz wszystko na raz a tu powolutku i spokojnie trzeba ....ma chłop racje:szok::-)

reklama
witam sie i ja

axari zdrowka

ja tez dzis obolala brzuch mnie boli, zimno mi jakos nie wiem ogolnie rozbita jestem, pochmurno na dworzu to moze dla tego

&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty kto ma?

Do góry