To moje trzecie dzidzi wkacjowe i wiem ze zadne dalsze wypady nie wchodza w gre .Pozycja siedzaca iles godzin ciepło itp a do tego mozlwosc wyladowania w jakims dziwnym szpitalu nie dziekuje raz sie skusiłam w pierwszej ciazy i wiecej nie zrobie tegczywiscie dzieciaki gdzies wyslemy jak co roku,a ja bede lezec na chustawce na działeczce pod drzewkami :-) i zajadac owoce z krzaczka i zbierac siły .
reklama
demetrios
Fanka BB :)
Witam Was kochane.
Relacja z wizyty - w odpowiednim wątku.
Co do wakacji to myśleliśmy z mężem o jakimś weekendowym wypadzie w okolicach czerwca. No ale żadnych konkretnych planów jeszcze nie mamy.
Co do wakacji to myśleliśmy z mężem o jakimś weekendowym wypadzie w okolicach czerwca. No ale żadnych konkretnych planów jeszcze nie mamy.
My tu od wczoraj Cie wyglądamy i czekamy na relacje:-)Witam Was kochane.
R
RiSiA
Gość
my na wakacje na majowke prawdopodobnie jak nie dostane l4 leżącego...
weronkazzz
tulęTolę
my też majówka, miało być mazursko, sielsko i anielsko, ale znajomi się wykruszyli, więc we dwoje chyba jakiegoś last minute poszukamy do turcji/grecji/hiszpanii
Dzięki za odpowiedzi
Mój B. dostał pozwolenie na urlop w ostatnich dwóch tygodniach sierpnia...trochę lipa, bo jak jednak urodzę później niż wcześniej czyli we wrześniu to będę sama.
A my byśmy może jakieś mazurskie SPA wybrali...jesteśmy z centralnej polski,więc w sumie wszędzie odległości podobne. Majówka nam odpada, bo mamy ślub i wesele przyjaciół 5.05.
Coś będę kombinować.
Przyszły poje balsamy z Palmersa będzie smarowanko
Miłego dnia Kochane!
Mój B. dostał pozwolenie na urlop w ostatnich dwóch tygodniach sierpnia...trochę lipa, bo jak jednak urodzę później niż wcześniej czyli we wrześniu to będę sama.
A my byśmy może jakieś mazurskie SPA wybrali...jesteśmy z centralnej polski,więc w sumie wszędzie odległości podobne. Majówka nam odpada, bo mamy ślub i wesele przyjaciół 5.05.
Coś będę kombinować.
Przyszły poje balsamy z Palmersa będzie smarowanko
Miłego dnia Kochane!
Aja pałętam sie dzis miedzy szafami a laptopem;-).Robimy z młodą porządki w szafach(oczywiscie jak to ja na chura we wszystkich na raz i w chłpe jakby bomba trafiła) ,ja ciuszki moje takie wioseno-letnie w które na bank nie włoze juz to upycham do szafki pod sufit.A zeby za barzo sie nie przemeczyc to Córcie wykorzystuje troche i przerwy przy kompie robie.A potem dzidziusiowe rzeczy bede prac na razie w zwykłym proszku a potem blizej terminu w dzidzusiowym:-)
Anmika a wpychaj sie :-)ja najpierw miałam termin om 19 a usg 18 a teraz om19 a usg 15
Czytam to i zrozumiałam, że mam się wypchać I tak myślę o co chodzi??? Ale już doczytałam.
Ja też wg OM mam na 19 a wg ostatniego USG na 13. A 15 września idziemy na wesele brata mojego M (chrzestny Starszaka) i zastanawiam się czy się dokulam
Oj Mazury to ja polecam, byliśmy w zeszłym roku i bardzo miło wspominamy do dziś.
Ja stwierdziłam, że wakacje obowiązkowo, bo kiedyś dwa lata z rzędu nie jechaliśmy i kicha. Co z tego, że urlop był, jak w domu się nie odpocznie, ciągle coś do roboty. A w końcu to raz w roku mamy z M taki długi urlop. Poza tym wiadomo też że w pewnym wieku robi się to dla dzieci bardziej niż może dla siebie (albo to tylko pretekst).
Chociaż teraz to mnie trochę przestraszyłyście, że upał i siedzenie w aucie. Ja wspominam ciąże ze Starszakiem, gdzie czułam się wspaniale i nawet lato mi specjalnie nie przeszkadzało, ale w sumie teraz lata już nie te same, więc może być gorzej???
No nic planować nie będę, zaczną się wakacje to wtedy się zobaczy co i jak. Ale fajnie tak myśleć już o wakacjach, och.....................
Ja stwierdziłam, że wakacje obowiązkowo, bo kiedyś dwa lata z rzędu nie jechaliśmy i kicha. Co z tego, że urlop był, jak w domu się nie odpocznie, ciągle coś do roboty. A w końcu to raz w roku mamy z M taki długi urlop. Poza tym wiadomo też że w pewnym wieku robi się to dla dzieci bardziej niż może dla siebie (albo to tylko pretekst).
Chociaż teraz to mnie trochę przestraszyłyście, że upał i siedzenie w aucie. Ja wspominam ciąże ze Starszakiem, gdzie czułam się wspaniale i nawet lato mi specjalnie nie przeszkadzało, ale w sumie teraz lata już nie te same, więc może być gorzej???
No nic planować nie będę, zaczną się wakacje to wtedy się zobaczy co i jak. Ale fajnie tak myśleć już o wakacjach, och.....................
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
mi sie wydaje ze wlasnie lekarz zmierzyl mi dzidzie z nozkami bo tak jest zaznaczone strzalka na usg pisze wlasnie taki duzy wymiar 11,7cm
co do urlopow to ja jezdzilam co roku chociaz na dwa dni do mojej ulubionej miejscowosci nad morzem Jastrzebia Gora, z Oliwka w ciazy bylam w czerwcu tez nad morzem, a Oliwka jest z sierpnia, teraz nie wiem jak bedzie z kasa, zobaczymy, ale na jeden dzien pewnie i tak pojade
co do urlopow to ja jezdzilam co roku chociaz na dwa dni do mojej ulubionej miejscowosci nad morzem Jastrzebia Gora, z Oliwka w ciazy bylam w czerwcu tez nad morzem, a Oliwka jest z sierpnia, teraz nie wiem jak bedzie z kasa, zobaczymy, ale na jeden dzien pewnie i tak pojade