R
RiSiA
Gość
witam się
ani ten ani ten dzidzia wyjdzie wtedy, kiedy bedzie na to gotowa moj przyszedł 3 dni po terminie
zgadza sie... ja wydałam majątek na kremy i co?? mam rozstępy i kicham na to... jak ktoś mi powiedział, ze rozstępy u kobiet po ciąży to medal za poród na samym początku bardzo mi to przeszkadzalo, ale mojemu meżowi w ogóle...teraz nie zwracam na to uwagi, ale nie chce miec ich wiekszych... teraz mam obawy... i też tak jak Tobie wyskoczyly mi i na brzuchu i na cyckach
teraz ja bede mocno trzymała kciuki
Dziewczyny, który termin porodu jest bardziej "pewny", wg OM czy USG U mnie jest tydzień rozbieznosci.
ani ten ani ten dzidzia wyjdzie wtedy, kiedy bedzie na to gotowa moj przyszedł 3 dni po terminie
Co do rozstępów to liczyłam poprzednio na dobre geny,mama nigdy nawet jednego nie miała a miała ponoc pokazne brzuszki.
Geny genami ale i tak juz od 3 miesiaca smarowałam sie fisanem,piersi czyms jeszcze innym nie pamietam juz czym. Cieszyłam sie ze tak ładnie sie uchroniłam od rozstepów ,ale tylko do czasu ,tak jak u Pajki 2 tyg przed rozwiązaniem wywaliły mi masakrycznie na cały brzuszek,cycochy tez,tak wiec mi nie pomogły ani kremy ani geny
Teraz nie przywiazuje uwagi do tego czym sie smaruje,przewaznie jakims balsamikiem
Dobranoc :-)
zgadza sie... ja wydałam majątek na kremy i co?? mam rozstępy i kicham na to... jak ktoś mi powiedział, ze rozstępy u kobiet po ciąży to medal za poród na samym początku bardzo mi to przeszkadzalo, ale mojemu meżowi w ogóle...teraz nie zwracam na to uwagi, ale nie chce miec ich wiekszych... teraz mam obawy... i też tak jak Tobie wyskoczyly mi i na brzuchu i na cyckach
Mam tak samo w czwartek wizyta zejde na zawał do tego czasu ,w sobote miałam schiza czy wogóle w ciazy jestem:-(,staram sie myslec pozytywnie ale to strasznie trudne czasami.
teraz ja bede mocno trzymała kciuki