reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Gorgusia w ogole wlasnie mi sie przypomnialo, ze podobno te drogie kremy sa produkowane z lozysk kobiet ktore urodzily, nie wiem na ile to prawda, ale moze cos tkwi w tej ciazy i macierzynstwie, jakas magia :) U nas dzis w TV Evan Wszechmagacy .

To mit z tymi kremami :)
Ja teraz mam dużo bardziej wrażliwą skórę. Jest zaczerwieniona i częściej coś się pojawia, a do tego bardzo się przesusza...

reklama
cześć babeczki, ja ostatnio żyję jako-tako, humor mam średni i mimo że teoretycznie według niektórych zaczęłam ii trymestr, nie odczuwam nagłego powrotu sił i nie tryskam radością. nie mogę wciąż odnaleźć się w nowym mieszkaniu, czuję się tu źle do tego stopnia, że rozważamy powrót do starego. jak myślę o tym to aż podskakuję w duszy z radości, ale zaraz potem wydaje mi się, że wszystkim tym narobię kłopotu i że robię krzywdę mężowi, który "na nowym" czuje się jak w domu, i szwagierce, która wynajęła od nas stare i teraz musiałaby się przeprowadzać... chociaż wiem, że to dla mnie zrobią, to zastanawiam się czy z czasem nie będą mi mieli za złe.
zobaczymy, daliśmy sobie wszyscy miesiąc na podjęcie decyzji, ale wiem że podjąć ją będę musiała JA.
mam nadzieję że z astronautą wszystko dobrze, idę na wizytę kontrolną w poniedziałek, trzymajcie kciuki... :)

Lotka a gdzie bylas, bo musialam cos przeoczyc, pochwal sie :) ja popcorn of corso tez kupilam, taki do mikrofali. podobno zalecany w ciazy.

Gorgusia w ogole wlasnie mi sie przypomnialo, ze podobno te drogie kremy sa produkowane z lozysk kobiet ktore urodzily, nie wiem na ile to prawda, ale moze cos tkwi w tej ciazy i macierzynstwie, jakas magia :) U nas dzis w TV Evan Wszechmagacy .
bylam z mezem i tomim we wrocku u znajomych. troche bez sensu ze w srodku tygodnia, ale "przy okazji" zalatwialismy jedna sprawe urzedowa no i tak jakos wyszlo :-) troche sie oderwalam od swojego otoczenia, ale w sumie i tak wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :-)

hmm a z tym popcornem..... to jakie ma dzialanie? ;-)

axarai Ja z moim drugim synkiem czułam ruchy od 12 tygodnia, co potwierdził lekarz,
czyli jednak to mozliwe ha, moze ja powinnam do Ciebie na Pani mówić :-D

weronkazz pamietaj, ze najwazniejsza jestes Ty, potem Twoja najblizsza rodzina, maz i dzieci, a nie szwagierka

Martusia!!! ale ci doope zaraz spiore!!!Ayni wszystko za arbuza, ale narobiłaś apetytu, toć to mój ulubiony owoc!
Weronka ​mi też nic sie nie chce, mdli mnie i lipa, a kciuki na pewno będziemy trzymać!!!!

hmm a z tym popcornem..... to jakie ma dzialanie? ;-)
Wiesz ja mam taka aplikacje na smartphonie My Pregnancy- amerykanska wiec wiesz jak to jest z ich zywieniem :-) Napisali,ze popcorn to pelne ziarno i zdrowa przekaska.

Ojeju, ja też uwielbiam arbuza! Gdzie to można kupić o tej porze? Ja chce arbuza!!!!!!!!!:-D:-D

Kurcze powiem Ci, ze ja u siebie ostatnio np tydzien temu w ogole nie widzialam ,a teraz maja prawie wszedzie, chyba po sezonie zimowym . Ktos tu ostatnio wcinal arbuza, no ale ja postawilabym na przeszukanie Lidli i innych supermarketow :) kto szuka ten znajdzie, a kto znajdzie, ten zjada! smacz, smacz :)

Ja co prawda raczej w "dziurze" mieszkam, ale mamy Lidla, Biedronkę, Tesco, Kaufland i tam arbuzów ani widu, ani słychu.
Kurcze ale smakę złapałam, normalnie aż czuje ten sok, hm....... :-D

widziałam dzisiaj arbuza, ale jakoś mnie nie ciągnie, za to mogę za chwilę przekształcić się w chodzącego słonego paluszka z sokiem pomarańczowym, tyle tego wcinam :D tyle co piję soku pomarańczowego to nie wypiłam nigdy :D
a ja dzisiaj się nakręcam kiedy tak na serio poczuję, bo teraz to mi się chyba tylko wydaje, ale guzik wiem, bo porównania nie mam i w efekcie to nie wiem, ale lubię to uczucie :)
a wieczorem basen :) a Wy coś sportowo wyczyniacie czy nie?

reklama
polisia ja sportowo wychodzę do kuchni zjeść obiadek:) hehhehe lekarz kazał zacząć chodzić ale jak tu chodzić jak 8tyg w łóżku w głowie się kręci rozleniwiłam sie na maxa kręgosłup napitala :( ehhhh no ale powoli coraz dłużej sie zaczynam ruszać ale teraz 2dni w łóżku emek lezy chory to ja z nim:)
co do arbuzika to juz dawno mam na niego ochote ale tez jeszcze nigdzie nie ma :(
zazdroszcze Wam tej pięknej cery !!! ja mam tragedie pryszcz na pryszczu!!! masakra poprostu jest a i czytalam ze włosy maja byc gestsze a ja mam 3na krzyz:( ehhhh dzis mam schize bo wiedzialam gdzie jest macica czulam ja a dzis nie czuje woole!!! ja pitole musze wytrzymac do czwartku i nie wyłysieć a to bedzie graniczyło z cudem:((((((((((((

Do góry