reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :)
Ach dziewczyny... cóż to była za noc!:-D:-D:-D
A dziś śmieję się do siebie, jest mi fajnie i widać brzuszek,więc ciągle się przeglądam w lustrze :-)
Zrobiłam porządek w szafie i mam całkiem fajne ciuszki na ciążowe lato :D
Jutro mój m i szwagier ruszają na mecz, a ja z siostrą na zakupy! Siostra w następną środę umówiła mnie na pokaz makijażu wiosennego. Cieszę się :) I fajnie mieć pozytywnie myśleć- szkoda,że nie mam tak ciągle.
I wiecie...nie wiem czy moje Małe też już nie zaczyna powili dawać o sobie znać. A nawet jeśli tylko sobie wkręcam to mi z tym po prostu dobrze :)

reklama
Witam.
A ja dziś na przekór paskudnej pogodzie czuję się dość dobrze. :)))

Mnie też pachwiny pobolewają, ale na szczęście rzadko i to głownie jak kicham lub kaszlę.

Gratuluję pierwszych ruchów - u mnie jeszcze ani brzucha ani ruchów nie ma :(

witam sie

Pok
nie wiem takie jakies przeczucie... boje sie:/ ale do 17:30 juz niedługo...

Bubus
a mnie sie wydawało, ze nie pisałas o płci jeżeli pisałas gratuluje:):)

Witam :)
Ach dziewczyny... cóż to była za noc!:-D:-D:-D
A dziś śmieję się do siebie, jest mi fajnie i widać brzuszek,więc ciągle się przeglądam w lustrze :-)
Zrobiłam porządek w szafie i mam całkiem fajne ciuszki na ciążowe lato :D
Jutro mój m i szwagier ruszają na mecz, a ja z siostrą na zakupy! Siostra w następną środę umówiła mnie na pokaz makijażu wiosennego. Cieszę się :) I fajnie mieć pozytywnie myśleć- szkoda,że nie mam tak ciągle.
I wiecie...nie wiem czy moje Małe też już nie zaczyna powili dawać o sobie znać. A nawet jeśli tylko sobie wkręcam to mi z tym po prostu dobrze :)

Co za radosc bije z Twojego posta! Ja tez ostatnio zaszalalam i zakupilam jakies ciuszki na wieksze rozmiary, ktore nadchodza wielkimi krokami! Bardzo pozytywnie! Baw sie dobrze. Ja tez tak cos czulam 2 razy, ale mysle, ze tez sobie wkrecam, albo mnie moj tak mocno wykochal ze az mi w jelitach burczalo :D nie wiem, ale dalej nic, wiec chyba sobie wkrecalam.
Witam.
A ja dziś na przekór paskudnej pogodzie czuję się dość dobrze. :)))
Mnie też pachwiny pobolewają, ale na szczęście rzadko i to głownie jak kicham lub kaszlę.
Gratuluję pierwszych ruchów - u mnie jeszcze ani brzucha ani ruchów nie ma :(

Czesc kolezanko, to swietnie , ze masz dzis dobre samopoczucie , a brzuszek przyjdzie , ja tez cierpliwie czekam, na bardziej ksztaltny, bo mam taki troche tluszczowy :-)

witam sie

Pok
nie wiem takie jakies przeczucie... boje sie:/ ale do 17:30 juz niedługo...

Bubus
a mnie sie wydawało, ze nie pisałas o płci jeżeli pisałas gratuluje:):)

No czesc Paja ! Trzymamy kciuki, dzidz trzyma tez. Nie boj zaby, bedzie dobrze!

Fasolka35, gorgusia, demetrios – super, że humorki lepsze, oby tak dalej. :tak:
Demetrios – mi rozmowy z kabelkiem przeszły całkowicie, ale mdłości mnie łapią, póki co nauczyłam się je opanowywać, tzn. szybko cukierka do buzi (nimm2 albo coś w rodzaju mamby) ;-)
Fasolka35 – też przy ciąży obumarłej mdłości mi nie przeszły, więc objawy ciążowe o niczym nie świadczą, działają tylko lepiej lub gorzej na psychikę, a tak na dobrą sprawę to lepiej objawów nie mieć, przynajmniej człowiek się nie męczy
;-)
Gorgusia – udanych zakupów, szalej ile się da ;-)
Pajkaa – trzymam kciuki, nawet nie biorę pod uwagę, że coś jest nie tak, trzeba mocno wierzyć w siebie i przede wszystkim w dzidzię :tak:
Martusia1605 – spróbuj przespać noc na podłodze, to pomaga na wiele dolegliwości związanych z kręgosłupem, mi zawsze pomaga
Ayni - co u Ciebie?
:sorry2:

Mam ochotę na słodkie, ale się nie dam
:-p

Witam się :)
Super, że macie lepsze nastroje :) oby tak dalej.
Coraz częściej myślę o Cynicznej, gdzie Ona jest...

Dzień dobry Kobitki! W Bydzi dziś piękne słoneczko:-) Ale co z tego jak człowiek ma lenia i nic mu się nie chce:baffled:
Wczoraj za to poszalałam i z synkiem w Galerii się porządnie powłóczyliśmy. Zakupiłam pierwsze ciuszki dla dzidziusia. Uwielbiam ciuszki z H&M.
Ja z moim drugim synkiem czułam ruchy od 12 tygodnia, co potwierdził lekarz, bo akurat słuchał serduszka:-) Teraz też mam wrażenie że coś czuje, ale nie wiem czy to to;-)
Dziewczynki zastanawiam się nad tymi testami PAPA, nie wiem,czy się na nie zgodzić, jeżeli na USG genetycznym wszystko wyjdzie ok. Dużo czytałam, że to są takie statystyczne wyniki, i często się nie sprawdzają, a co człowiek stresu przezyje, to przeżyje! A Wy co myślicie?

reklama
Witam się :)
Super, że macie lepsze nastroje :) oby tak dalej.
Coraz częściej myślę o Cynicznej, gdzie Ona jest...
Pisała, że nie będzie mieć dostępu do neta przez jakiś czas.

Dziewczynki zastanawiam się nad tymi testami PAPA, nie wiem,czy się na nie zgodzić, jeżeli na USG genetycznym wszystko wyjdzie ok. Dużo czytałam, że to są takie statystyczne wyniki, i często się nie sprawdzają, a co człowiek stresu przezyje, to przeżyje! A Wy co myślicie?
Axarai - a ile Ty masz lat, że tak zapytam nieśmiało?
embarrassed.gif
Są jakies promocje w sklepach?

Ostatnia edycja:
Do góry