reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Monaliza tuuulkam Cię bardzo ale masakra że w tym samym dniu odwołali wizyte!!! qrde !!! mam nadzieje ze mi nie odwołają:( do kogo na to prenatalne idziesz??
Martusia i dobrze zrobiłaś że pojechałaś do drugiej lekarki!no i że Oliwce nic powaznego nie jest
aymi super jak Wam sie uda na takie wakacje polecieć :) no i że wkońcu dorwałaś arbuzika:) coś Wam sie nalezy za te trudy za granicą :) my może w przyszłym roku wyskoczymy gdzieś z dzidzią na jakieś fajne wakacje :)
Pok ja mam takei bóle codziennie nonstop ale zawsze miałam bóle w tym odcinku kregosłupa:(
Palemko super że wsio oki i że no gratki że córeczka:)
Pajka będzie wszystko dobrze!!!musi być
ja tez mam chorego emka w domu wlasnei wraca z pracy bo kazaali mu isc do domu i tez mam nadzieje sie nei zarazic od neigo :( a bedzie bardzo trudno z tym:( ehhhhh
co do brzuszka to mnie mocno wydelo juz:) fajny taki si ezaczyna robic ,tylko ciezko mi spac w nocy ,bo na lewym boku nie moge bo mam problemy z oddychaniem , na plecach strasznei dretwieje mi reka ,na brzuchu nie da rady juz i zostaje tylko prawy bok ale ile mozna na jendym boku spac jak ja zawsze wzdłuż i w szerz i w każdej jednej pozycji jaka tylko możliwa spałam :wściekła/y:

reklama
Nga gratulacje dobrych wyników i córci:-).
Martusia pralka to pikuś boje sie ile za naprawe auta zaspiewają.
Maja ja z tym spaniem mam to samo ni jak ułozyc sie nie moge bo normalnie to na brzuchu spie:-(.
Patrysia mnie dzis tez głowa boli i zdechła jestem ale to chyba przez pogodę mgła pada i do bani za oknem .

Dziewczyny ja też dziś bez życia - do tego dziś pierwszy dzień na przyuczeniu była ta nowa dziewczyna (fajna z niej babka), ale umęczyłam się strasznie bo nie dość, że się ogadałam to jeszcze mdłości mnie męczą. Jutro ciąg dalszy moich wykładów.

Maja bylam wczesniej u Brzozowskiego ale ze wzgledu na termin przyjmowania zdecydowalam sie na Jakubowa w Cork bo on akurat bedzie 10 marca a to moj 12 tydz, wiec bede mogla zrobic prenatalne. Ze smutku upijam sie wlasnie herbata z cytryna.............

wrócilam od alergologa dzieciecego jak ja kocham NFZ... MASAKRA JAKAS...1.5 godziny opóznienia w przyjmowaniu pacjentów!

Monaliza wspólczuje odwolanej wizyty :/

trzymam kciuki za dzisiejsze, dziekuje za trzymanie za moja wizyte jutrzejsza

Palemko - wielkie gratulacje Córci.

Wracam zza światów znowu, 2 tygodnie chorowania, wystarczy, teraz nadrabiam zaległości gdzie się da, czasu wciąż brak.
Ja idę w sobotę na 14:20 na prenetalne i może też się ujawni dzidzia kim jest :-)

Witajcie Kochane. Jeszcze żyję....
Poczytałam co pisałyście ale niewiele pamiętam.. Utknęło mi w głowie pytanie o odplamianie dziecięcych ubranek... Ja zwykle używam Vanisha - polewam plamę, zostawiam na pół godziny a potem wszystko co zaplamione to razem do pralki na 60*C i 3 płukania. Jeśli to ubranka dla niemowlaczka, to upierz teraz żeby odplamić a później jeszcze raz jak będzie już bliżej rozwiązania :)

Aaaa właśnie - u mnie też podobno dziewczynka... pisałam chyba o tym przy opisie ostatniej wizyty... szkoda że nikt nie pamiętał :( Niestety na tym etapie ciąży nie można płci potwierdzić na 100%

reklama
Do góry