reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Patrysia :) hihi to usmiechaj sie duzo, szybciej do formy wrocisz, obsmarkancu :-)zapodaj sobie wode z sola do noska, nie ma nic bardziej nieprzyjemnego niz lewatywa i woda z sola do nosa, ale co tam, skutkuje!

Gorgusia, Twoj B w sensie, ze gdzie? Na trybunach czy tam biega za pilka?

Nie spac, dziewczyny zwiedzac!! A tak serio to padam, bylam dzis z mezem w miescie , kupilam fajne spodnie na gumce z tylu, bo w moje "biurowe" juz sie nie dopinam, tzn dopielam sie, ale brzuch rozdzielil mi sie na 2 czesci :D a potem jeszcze baleriny, tuniczka, a poza tym nie chce jeszcze zapeszac, ale prawdopodobnie za jakis tydzien polecimy sobie do Tunezji na wakacje! :) jeeeej !! ach! kocham mojego M!! NO I ZNALAZLAM ARBUZA w marokanskim sklepie, w supermarkecie nie ma nigdzie, nawet przez internet nie da sie zamowic. zezarlam juz polowe!

kochane... dopadlo mnie... czy ktoras z was ma/miala/wie cos na temat bolu krzyza/kosci ogonowej? czy to tak moze po prostu byc, czy to moze byc cos niedobrego czy moze to po prostu moje tylozgiecie macicy daje o sobie znac?
ledwo sie doczlapalam do kompa i nie mam pomyslu jak wrocic do lozka. chyba sie przeczolgam :)

Pok spokojnie, nic się nie dzieje, idź do łożeczka, a jutro jak wstaniesz wypoczęta to nic już nie bedzie bolało!
Nie wymieniali sie koszulkami, jestem rozczarowana, idę spaś! Dobranoc;-)

Tak, spędzam wakacje u dziadka, a on ma domek letni w tych okolicach. Jeżdzę tam od 11 roku życia :-) Fajnie sobie mieszkasz :tak:

Dobry :)

Pierwsze prenatalne za nami :) zreszta bardzo przyjemne :-D:-D:-D mamy tu jakies dziewczynki ? Jeśli nie to moja niunia jest pierwsza:-D:-) narazie tak nie na 100 % bo za wcześnie, ale pi razy drzwi Pani doktor oznajmiła nam , że to dziewuszka :-D mąż się cieszy, a ja się ciesze, że zdrowe :))) !!!

Bo zdrowe, przebadane pod każdym kątem, w każdym calu i wszystkie pomiary okej, dzidzia ładna, zdrowa i spokojna jak to Pani doktor powiedziała. :tak: Całe 6,5 cm wielkości :-D:tak:

Mam odwołane Clexane ( zastrzyki ) i Duphaston, zostaje na samej Lutce i Acardzie :tak::-D:-D jupi !!!
No i mam pięć dni pobrac Contix ( na żołądek ) bo I trymestr minął, a lekarka powiedziała, że nie chciała by mnie widziec w ciąży na chirurgii. Więc wzięłam ;) będzie dobrze, musi być :tak:;-)dziewczynki są silne:tak:;-)

JAmen :)

Ps. aha mąż chory wziął 4 dni wolnego, ma chyba jakieś grypsko, jak mnie zarazi to zastrzele :rofl2:

Ostatnia edycja:
Palemka gratuluje dziewczynki. Ale masz fajnie ze juz wiesz. Zdrówka dla męża

Pok długa ta Twoja lista. No ale przez Ciebie mam teraz ochotę na ciasto z kremem kto to mi zrobi? bo ja mam lenia.

Pok ja też mam tylozgiecie macicy i mnie nigdy nie bolało. W pierwszej ciazy pani doktor powiedziała ze w ciazy macica wraca do normalności czyli sie prostuje czy coś podobnego. Jak sie dziś czujesz?

Gorgusia masz męża kibica czy piłkarza? Może go było zimno dlatego koszulek nie ściągneli no ale oczywiście szkoda.

Axari dziś nie miałaś koszmarów mam nadzieję? Niestety w ciazy koszmary i głupie sny to norma. Pamiętacie film "wzgórza mają oczy2" mi sie to śni prawie co druga noc.

Wczoraj sie rzuciłami na dziecięce ciuszki. Zdenerwowałam sie strasznie bo wszystko co mi bratowa oddała jest poplamione i uswinione. Dziewczynki można te ciuszki wyprać w jakimś odplamiaczu i w jakiej temperaturze? Oczywiście prac będę je potem jeszcze raz by sie pozbyc chemii.
Szkoda mi te ciuszki wyrzucać ale mam ciśnienie podniesione.

Pok pewnie, ze tak ja mam dopiero na 17:30 i mega złe przeczucie:/:/ nie wiem dlaczego:/

Palemko gratuluję córy :) że zdrowe:) a tak się martwiłas, mam nadzieje, ze u mnie też dobre wieści będą:)

reklama
Do góry