reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

to tez pamietam ze Cyniczna miala isc do szpitala ale pisala ze 2tyg albo i wiecej temu ,mam nadzieje ze wsio ok u nich!
Martusia no to teraz pozostało tylko odpoczywać w domq i zbierać siły żeby podreperować organizm!!!:)

reklama
oj a ja dzisiaj umieram. Zapal niedizelny odlecial w niepamiec. od wczoraj wieczor katar, kaszel i okripny bol glowy. Spalam pare dni z moja przeziebiona corcia i przekazala mi te wirusisko. Z chusteczkami juz nie nadazam, powiedzcie czy mozna stosowac krople do nosa bo tego wlasnie nie wiem?I podrzucta mi ta galaretke, tez z mila checia bym ja wciagnela :-)

Z tego co wiem to można stosować (i ja stosowałam) krople do nosa homeopatyczne Euphorbium (chyba dobrze). I jeszcze parówki z majeranku sobie robiłam. To znaczy gotowałam wodę z majerankiem kilka-kilkanaście minut, a po wyłączeniu gazu ręcznik na głowę (w miare szczelnie) i wdychałam ten napar. Przeczyszczał trochę nos. Poza tym więcej metod nie znam. Powrotu do zdrowia życzę :tak:

Witajcie dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć bo termin porodu też mam na wrzesień 2012.
Miło mi będzie z Wami poklikać o tych wszystkich dolegliwościach.
Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć bo termin porodu też mam na wrzesień 2012.
Miło mi będzie z Wami poklikać o tych wszystkich dolegliwościach.
Pozdrawiam
Witaj w naszym gronie i zapraszamy do dyskusji.Napisz nieco o sobie, jak przebiega ciaza, czy to twoj pierwszy dzieciaczek ? A moze chcesz sie pochwalic swoim brzuszkiem ?

A propos mojego brzuszka, lece na dol robic gulasz z pieczarkami :) yeah!

Cześć dziewczynki :)
Marciocha witaj :) Opowiadaj co u Ciebie!
Na katar można bez obaw stosować sól morską w sprayu i maść majerankową do smarowania pod nos :) i te krople jeszcze homeopatyczne. Poza tym wszelkie krople dla niemowląt też nie zaszkodzą ;)
Ja dziś w super humorze, dzień udany :) Teraz lecę do łóżeczka, bo wybrzuszyło mnie dziś i wreszcie porządnie ciążę widać, za to boli przeokropnie.

bylam u lekarza antybiotyk! l4 do konca ciazy, lekarz powiedzial, ze b szybko dostalam te bakterie w moczu, ze pewnie bedzie mnie to przesladowac do porodu, przez te omdlenia i anemie, mam lezec, m bedzie mnie wozil rano do mamy zebym sama w tym lesie w razie co nie byla, m wzial dzis wolne na zadanie w pracy czy cos takiego, bo musial mnie wywlec z restauracji w ktorej siedziam (byla najblizej miejsca omdlenia), strasznie mnie trzesie, nie mam sily ustac na nogach, jak konczasie wymioty to zaczyna sie cos nowego i tak do konca juz chyba bedzie
baffled5wh.gif

reklama
Martusia bidulko rany, trzymaj się dzielnie! że też te bakterie i omdlenie, ojej!

Bubuś no i mi chyba w końcu wyskoczył jakiś większy, jeah! :D ja już po spaniu

Słuchajcie, mam w karcie ciąży mieć wpis od stomatologa, czy normalnie prywatny to robi? robiłyście już te wizyty z wpisami do karty internista, stomatolog?

Do góry