reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja jestem jak najbardziej za założeniem tego tematu, bo jak to powiedział wczoraj mój starszak: trzeba się cieszyć z tego co mamy :tak:. Nie możemy tylko smęcić, tym bardziej teraz. Pozytywne nastawienie jest wskazane!!!!!!!!!!!

reklama
A ja już posprzatałam:-) i byłam na małych zakupach .Zakupiłam sobie gazetki i za chwilkę (jak obiadek nastawie) zalegne na kanapie i bede sobie czytac i sałatke owocowa wcinac:-D.A popołudniu włoski bede farbowac wiosna idzie trzeba sie wziaśc za siebie:tak:.

oj dziewczyny nie zazdroszczę i ja trudnych decyzji :( naszczescie my jestesmy oboje za granica ,mielismy wracac w przyszlym roku do Pl ale podjelismy decyzje ze jednak nie wracamy narazie bo ciezko z praca i wogole a jednak tu jest inne zycie ,narazie do poki damy rade bedziemy tutaj
A ja zamienilam wszelkie niedogodnosci ciazowe na mega bole glowy:( w nicy myslalam ze peknie mi na pol ,co do snów to prawie kazdej nocy budze emka zeby przytulil bo snia mi si ekoszmary ,ale naszczescie szybko zapominam :) po tym jak nas przytuli:)
a dzis mialam super sen rano , snilo mi sie ze jednak sa trojaczki:)

Ja też ostatnio miewam koszmary także fajnie wiedziec ,że nie jestem sama i to w ciąży bardzo czesto sie zdarza...dobrze,że mąż jest obok :) chociaż ostatnio miał nocki to myslałam,że zwariuje budząc sie z koszmaru:/
Dobry pomysł,żeby założyc temat pozytywy tym bardziej,że wiosna coraz bliżej:p

Witam sie i ja, jakos tak wesolo sie zrobilo przez to słoneczko :-) bylismy z mezem i Tomem na spacerze, tak wedrowalismy, ze wracajac Tom szedl trzymalaj sie nas za rece i glowa mu opadala - usypial hehehe zaraz po powrocie go uspilam, ciekawe ile da rade spac :-)
Jutro wyruszamy do znajomych na Wroclaw, jakis relaks bedzie i oderwanie sie od tej codziennosci.
Milego dnia! :-)

aaaaa dziewczyny znajace juz płeć po USG - piszcie do mnie to dopisze do listy... bo raczej teraz tego nie odnajde w tych wszystkich postach :-) no i mozecie tez podawac imiona jak macie jakies pewniejsze typy, kilka jest dopisanych ale jednak malo :-)

A ja sobie siedze z farbą na wlosach maluje pazurki i pije kakalko:-).Co do bolacych glow to zastanawiam sie czy cisnienie nie warjuje bo jakos wszystkich w kolo boli.

Mnie tak pare dni temu glowa bolala, ze nie wiedzialam juz gdzie sie schowac... umieralam doslownie. zjadlam nawet tabletke, pilam kawe i nic..... po ok 2 dniach meczarni wypilam stara tradycyjna, okropna fusiasta "zajewajke"(znaczy niby-kawe). minelo jak reka odjal. pierwszy raz w zyiu tak chyba mialam... a przyznaje ze dawno takiej nie pilam, bo zwyczajnie mdli mnie po niej i boli zoladek.

reklama
Do góry