reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja mam dzis dziwne zachcianki zjadła bym galaretke z owocami i bitą smietaną..... normalnie małolata któregos wysle do sklepu i zrobie ale ile to trwało bedzie ....a ja juz chce:-D

reklama
A ja wczoraj zrobiłam galaretki z owocami :cool2: zostały mi jeszcze 3, dwukolorowe, truskawkowo - agrestowe, ale owoce jeno z puszek się nadawały, bo te świeże... jakie świeże? czy ja powiedziałam świeże? nie ma teraz takich owoców, są afrykańskie i hiszpańskie zgniłki owocopodobne... fuj

U Was ładnie a u mnie śnieg prószy - kiedy przyjdzie ta wiosna :(((
Ja pochłonęłam właśnie paczuszkę chrupek kukurydzianych o smaku sera - żebym tylko tego nie żałowała.

Jej dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam takie koszmary w ogole rozne sny bardzo realistyczne :) A ja bym dzis wsunela chyba arbuza calego, ale u mnie na wsi nie ma ehhh :/

dziewuszki a nikt nie wie co z Cyniczną?? znowu długo się bardzo nie odzywa
co do zachcianek to ja mam tylko jedna rożki o smaku truskawkowym:) wczoraj w ikei zjadłam pyszne 3lody :) moge je jesc nonstop:) pyyycha są :)

dziewuszki a nikt nie wie co z Cyniczną?? znowu długo się bardzo nie odzywa
co do zachcianek to ja mam tylko jedna rożki o smaku truskawkowym:) wczoraj w ikei zjadłam pyszne 3lody :) moge je jesc nonstop:) pyyycha są :)
też o niej myslałam...pisała że kłopoty z netem ma...

maja16 ja też nie moge wytrzymac bez loda :p od dwoch tyg codziennie musze wciągnac jednego :p ale gdybym sie nie powstrzmywała to bym zjadała po kilka dziennie :p o soku z ogórków kiszonych nie wspomne :p gdyby ktoś mi wcześniej powiedział,że bede uwielbiac ja pic to bym nie uwierzyla :p

no i stalo sie co mialo sie stac zaslablam w nocy i dzis rano wyladowalam u lekarza jeszcze dzis ide raz do mojego prywatnie po 17 silne przemeczenie organizmu anemia bakterie w moczu musze lezec i byc na l4 ide jeszcze raz do mojego lekarza bo moim zdaniem zurawina to za malo
a i moj m bedzie pracowal tylko w normalnej pracy po 8 godz dziennie

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia to ja lece do ciebie na tą galaretke;-).A cyniczna z netem problemy miała to raz a dwa do szpitala szła moze jeszcze nie wyszła.

Do góry