*martusia*
Fanka BB :)
to chyba ja o czymś nie wiem Stokrotko gratuluję i zazdroszczę. ja teraz karierę robię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dziekuje, dobrze. ciezko mu rano wstawac, ale leci jak na skrzydłach. wszystko tam jest "super!", nie moze sie konca weekendu doczekac ;-)Lotka - jak starszak w przedszkolu?
Lili, w pierwszy dzien płakal jak odprowadzilismy Toma, teraz to chce tam z nim isc, ale juz mi nie płacze. No i wiecej teraz jest "mama, mamaaaa"... dawniej jak cos to bawili sie z Tomem, a teraz chyba bardizej sie nudziTo super. Adrianna rok temu miała właśnie kryzys w 4 tygodniu chodzenia. A jak Maciuś sobie radzi bez brata? Ja to bym Weronikę chętnie już sprzedała do przedszkola, ba ona gdyby mogła na banka by tam nie wyszła, codziennie bawi się 10 minut z rana i 30 minut po południu. Chociaż tyle.