reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Liliana my taki mamy :-)
Ooooooo o Tobie wczoraj myślałam, jak tam Twoja latorośl? Pomyka na własnych nóżkach? :laugh2:

Martusia przemycam enterol w mleku, ale dziś już mamy poprawę - gorączki brak i nie ma biegunki :-) wiec super
Super wieści, oby tak dalej. :tak:

Dzisiaj zapodam mu wodę, ciekawe czy dalej będzie mu się opłacać ;-)
Wredna jesteś. :-p

Młoda marudna dalej ale nic dziwnego jak hurtowo wychodza znowu te zeby :no:
A masujesz poza przeciwbólowcami i smarowidłami?

Ale mamy dzisiaj romantycznie, świeczki się palą, herbatkę dostałam, no żyć nie umierać. :laugh2:

reklama
o Kacek tez z tych wiekszych, ja mojego dzis postawilam na wage to 11,5 pokazalo :szok: a cm to nie wiem, ale tak sobie myslalam, czy to on taki wielki, bo reszta chyba po 10 kg srednio z tego co pamietam...

i znow sie zasiedzialam, dobranoc

Witam :-) za oknem pogoda boska słonko ciepło :-D mała dzis przespała w miare spokojnie :tak:

Liijanna masuje aczkolwiek nie bardzo daje sobie masowac ale dałam jej szczoteczke do zebow i jezdzi nia sobie sama jak wsciekła po dziasłach choc czasami steknie jak za mocno przytsze i kupilam nowa a tamta do masazu zostanie ;-)Moja 10 kg wazy ;-)

Reszta mamus wyłazic z krzaczorow :-p;-):-D

Oj pomyka. Ogólne mamy się dobrze. Kac ma 88cm wzrostu i waży 12kg. Fajny z niego kandydat na zięcia ;-)
Tia, a autor na myśli miał nagapalmę. :zawstydzona/y: Ale dobrze, że macie się dobrze. :-p

o Kacek tez z tych wiekszych, ja mojego dzis postawilam na wage to 11,5 pokazalo :szok: a cm to nie wiem, ale tak sobie myslalam, czy to on taki wielki, bo reszta chyba po 10 kg srednio z tego co pamietam...
My kilogramów mamy 10,3. :tak:

Liijanna masuje aczkolwiek nie bardzo daje sobie masowac ale dałam jej szczoteczke do zebow i jezdzi nia sobie sama jak wsciekła po dziasłach choc czasami steknie jak za mocno przytsze i kupilam nowa a tamta do masazu zostanie ;-)
U nas była pobudka o 23 z takim rykiem, dziąsła spuchnięte jak diabli, też sobie w paszczy nie dała grzebać. :sorry2: Skończyło się na czopku i wiszeniu na cycku, głaskaniu po głowie. Nawet Adrianna się przebudziła i głaskała Weronikę o głowie i ją próbowała uspokoić.

Ale mamy dzisiaj romantycznie, świeczki się palą, herbatkę dostałam, no żyć nie umierać. :laugh2:
Czyli później grzeszyliście hihi :-D:-D

tak sobie myslalam, czy to on taki wielki, bo reszta chyba po 10 kg srednio z tego co pamietam...
Tośka waży niecałe 8,5 kg

Verita
jaka ty laseczka jesteś!
Żadna tam ciężarówka haha.
Brzusio coś już widać?

stokrotka
super tort dla chłopaka
A powiedz mi, czy Artur to nie bał się tych fajerwerków (czy jak to się zwie) na torcie?
Też się nad nimi zastanawiałam ale ostatecznie dałam se spokój.
Nie byłąm pewna jak Antosia na to zareaguje.

Awersja dzieki, brzuch to zalezy co ubiore i jak sie ustawie do zdjecia, czasami to wygladam jak balon a czasami nic nie iwdac w sensie jakbym przy kosci byla :-D
ja mam gula w gardle za niecala godzine konsultacje i skan w szpitalu , serce mi bije jak oszalale, a mialo byc tak bez stresu jednak nie da sie :szok:,

no właśnie, któraś z Was sadza na nocnik, choćby dla oswojenia? ;) ja się już przymierzam do kupna.
Nawiązując do nocnika to sadzam od chyba 4 miesięcy. Właśnie tak dla oswojenia. Przeważnie po spaniu. Wtedy na bank mamy sikanie. Na początku jak zrobiła siku to biliśmy brawo. Gosia się cieszyła i zajarzyła, że to o to chodzi. Teraz po spaniu to już standard, a czasem jak wyczaję, że będzie kupa to też szybko sadzam. Raz się uda a raz nie.
Oj pomyka. Ogólne mamy się dobrze. Kac ma 88cm wzrostu i waży 12kg. Fajny z niego kandydat na zięcia
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Jak będę szukała małżonka dla Gosi to się odezwę:-D
Ale widzę, że ogólnie chłopcy są więksi. Gosia waży 10 kg i ma jakieś 78 cm.
Weekend minął niestety. Znowu zostałyśmy same:no: ale tylko do piątku. W weekend 80-tka "teściowej". W końcu kupiłam sobie kieckę. Nie mogłam znaleźć bo mi się nic nie podobało albo ja się sobie nie podobałam.
U Gosi w sobotę był kolega i się bawili ładnie do czasu aż ją użarł w policzek. Kolega ma 2 lata i parę zębów więcej niż ona. Gosia ma siniaka i czerwoną obwódkę z zaznaczonym każdym ząbkiem. Masakra!:szok: A jaki był płacz!!!!
Zdrówka dla wszystkich chorowitków! Miłego poniedziałku!

reklama
Do góry