reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Verita ja wiem, taki żarcik z tą Anną;-) Lili hahahaha MNIAM ;-) Od kiedy nie karmię to dzieć mi się zaprzyjaźnił z kubkiem 360 (wreszcie nareszcie potrafi z niego pić), wszędzie z nim łazi i przed drzemką musi pare łyków skosztować bo nie uśnie ;-) A moje cycki tzn pozostałości, w końcu odpoczywają.. My już po spacerku, tak ciepło. Ja na samej bluzie, Krystian też rozebrany, a dzieci na spacerach w kurtkach puchowych i śpiworach. No nie rozumiem! Rodzice też porozbierani a te dzieci tak ciepło ubrane.. dziś nawet dziecko w kombinezonie takim pluszowym widziałam! Czuję się przy nich jak wyrodna matka.

reklama
Czyli później grzeszyliście hihi :-D:-D

Tośka waży niecałe 8,5 kg

Verita
jaka ty laseczka jesteś!
Żadna tam ciężarówka haha.
Brzusio coś już widać?

stokrotka
super tort dla chłopaka
A powiedz mi, czy Artur to nie bał się tych fajerwerków (czy jak to się zwie) na torcie?
Też się nad nimi zastanawiałam ale ostatecznie dałam se spokój.
Nie byłąm pewna jak Antosia na to zareaguje.

bać się nie bał,raczej był zaciekawiony co tak świeci, tylko potem trochę oczka pocierał :zawstydzona/y:

w kwestii nocnika,mamy zwykły, tyle,że wzięłam węższy bo junior taka chudzinka,póki co siedzieć na nim nie chce,ucieka :no:,ale może rzeczywiście spróbuję po spaniu...

ech, ilez ja dzis dzieci widzialam... pod kocami, w czapkach, w kombinezonach grubych. 4l,5l stopami szoruje po chodniku ale dalej w wozku siedzi... oczywiscie smoczek obowiazkowo... rece opadaja.

Olus spi, zabki dokuczaja. bylam w pepco, obkupilam go strasznie. :)

My już po spacerku, tak ciepło. Ja na samej bluzie, Krystian też rozebrany, a dzieci na spacerach w kurtkach puchowych i śpiworach. No nie rozumiem! Rodzice też porozbierani a te dzieci tak ciepło ubrane.. dziś nawet dziecko w kombinezonie takim pluszowym widziałam! Czuję się przy nich jak wyrodna matka.
Perell to raczej te co tak grubo ubierają są wyrodne.

Z okazji pięknej pogody umyłam dziś okna balkonowe i jestem z siebie zadowolona, że pożytecznie spędziłam czas zamiast stawiać pasjanse albo surfować po necie jak Mała śpi. Dobrej nocki wszystkim.

martusia - pochwal się co tam w pepco mają.
drzemag - człowiekowi tak jakoś lepiej jak dupsko nie ślęczy bezczynnie. Zapraszam też do siebie. :-p My dzisiaj sporo na dworze, Adrianna ma zawalone zatoki i na dworze oddycha bez problemu, w domu ledwo żyje. :sorry2:

witam sie i ja :-) my juz dzis spacer 3h z zakupami na bazarku połaczony zaliczyłysmy ,teraz obiadek gotujemy ,młoda sie uspokoiła troszke i spi lepiej dziasła dalej jak balony ale mysle ze to ze tak dotleniona;-)na spacerach mocno ostatnio to tez jej pomaga oby taka pogoda jak najdłuzej była :-)

Co do wyrodnych to moja sasiadka z dołu mnie do rozpaczy doprowadza kobita w moim wieku ale masakra wczoraj szłam z młoda na spacer na dworze +15 młoda w bluzie i czapeczce cienkiej i jej hasło matko a ona bez kurtki zmarznie:szok: i chora bedzie a jej 10 l syn w kurtce zimowej i czapce ciepłej ona obatulona jak na co najmniej -5:-p odpowiedziałam grzecznie ze tam ciepło i ze my nie chorujemy :-p ale juz cierpliwosc mi sie konczy bo tak jest za kazdym razem jak ja spotkam :no:

wspolczuje sasiadki, ja tez mam zimny chow ale zawsze w razie w mam kocyk i kurteczke plus bluze w torbie. do tego jakies rajruzki czy getry i skarpetki. A noz sie przeslika, albo poleje a mamy tyle ciuchow ze juz nie ma co kupowac.
Wiecie ja juz mam dosc smarkow mojej malej. Od ponad tygodnia ciagle jej leci z noska, wiem ze na zeby bo wychodza, nawet sie przebily nie do konca ale wyczuc pod palcem ale te smarki cos strasznego :szok:, ona jeszcze ciagle chodzi i buzi daje toz to przykleic sie mozna :crazy:, a jak smarka to sobie nie zawsze chusteczke do noska przytknie i wszystko brudne. Nie wiem kiedy to mnie :no:

reklama
Lili mnostwo fajnych bluzek i bluz, dresikow, body ale ze spodniami ciezko. ogolnie wiecej dla dziewczyn znowu :/ robilam dzis remanent w Oliwierkowej garderobie to kurde sie okazuje ze ma tak duzo wszystkiego ze glowa boli a jeszcze w walizce jego ubrania sa bo juz nie mam gdzie chowac. takze w pepco fajne rzeczy kupilam ale nie bede obfacac :p

my po obiedzie idziemy do parku stestowac nowe butki i dotlenic trola. teraz spi. dzis spal do 10:15 :) ale z pobudkami :/

słyszalyscie slowa abp Michalika w kwestii pedofilii w duchowienstwie? noz sie sam otwiera...

milego dnia wszystkim :)

Ostatnia edycja:
Do góry