reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mantezowa moja Alicja tez tak robila jak byla mala.Jakos jej tak bylo wygodniej, nic ja nie uwieralo, tyle, ze niestety nie zawsze zdazylam zapobiec awarii hydraulicznej....

reklama
Cześć Dziewczyny,
od samego początku jestem z wami, czytam i obserwuję. Po środowym usg genetycznym, które pokazało że z małym (bo to chłopiec) wszystko dobrze,postanowiłam dołączyć oficjalnie. Mam nadzieje że przyjmiecie kolejną rozhisteryzowaną matkę :-)

witaj :)

Witam wszystkie przyszłe mamuśki .
Jestem młodą przyszłą mamą , ale jestem zadowolona , i oczekuję mojego smyka .
Termin mam 28 sierpnia z Ostatniej miesiączki /z USG 3 września . Ale to już się okaże . :-)
Pozdrawiam .

witaj :)

A ja chciałam się pożegnać z Wami, pomimo tego, że udzieliłam sie tylko raz na dwóch wątkach jest to dla mnie takie troszkę oczyszczenie. W walentynki okazało sie definitywnie że maleństwu przestało bić serduszko. W środę w szpitalu po tabletkach poroniłam mojego aniołka, kolejnego dnia zabieg. Na razie nie moge sie z tym pogodzić. Dzięki Bogu, że mam juz synka bo bez niego bym chyba zwariowała.
Życzę Wam szczęśliwych ciąż i tulenia swoich maleństw we wrześniu.

tulam bardzo mi przykro
[*]

nina2003 - bardzo mi przykro. [']

za chwile uzupelnie liste nowych mam, a potem znikam sie szykowac na dzisiejsze ostatki. mlody zostaje z moim mlodszym bratem - ciekawe co im z tego wyjdzie ;-)
milego popoludnia! ;-)

milej zabawy:)

Wiecie co zrobiła dzisiaj moja córcia?
Ok 12 zrobiłam jej butle mleka i poszłyśmy do jej pokoju do łózeczka na małą drzemke. Zasypianie u niej trwa bardzo dlugo wiec zostawiłam ja samą i poszlam do kuchni robic obiadek po ok 1,5 godziny zrobiło sie u niej cicho bo podczas zasypiania to ona zawsze głosno spiewa :) więc mój M poszedl do niej żeby ja okryć kocykiem i nagle słysze że mnie woła. Poszlam szybciutko na góre do jej pokoiku i co zobaczyłam? Moja córcia smacznie sobie śpi ale golusieńka jak pan bóg ja stworzył :) Cwaniara zdjeła z siebie pajacyka i pieluszkę, dobrze że nie osikała wszystkiego w łózeczku bo miala tam misie, lalki i ksiązeczki. Wygladała slodko:-D

:-D:-D:-D uśmialam się :)

Mantezowa no nieźle. Mój jeszcze nie rozbiera się sam ale wczoraj jak usypiał szarpał rękaw pajacyka bo coś mu chyba nie pasowało. A poza tym on lubi biegać na golaska więc może kiedyś podobny numer odwali.

Dziewczyny a macie juz malenkie brzuszki ? :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
U mnie czasem widac ze tam na dole troche wiecej, no i spodnie ciasniejsze a czasem zdaje mi sie ze nie widac nic....

Jak u was ?

reklama
Ja osobiście widzę powiększenie mojego brzuszka .
Ale siostra jest zdania '' coś ty nic nie widać , jak byś mi nie powiedziała o ciąży to dopiero gdzieś w 7 miesiącu bym się dowiedziała ''

Do góry