reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
mantezowa niezla aparavka ta Twoja Coreczka heh
ja jednak do rodzicow pojechalam na wekend
ja jednak do rodzicow pojechalam na wekend
R
RiSiA
Gość
witaj
witaj
A ja chciałam się pożegnać z Wami, pomimo tego, że udzieliłam sie tylko raz na dwóch wątkach jest to dla mnie takie troszkę oczyszczenie. W walentynki okazało sie definitywnie że maleństwu przestało bić serduszko. W środę w szpitalu po tabletkach poroniłam mojego aniołka, kolejnego dnia zabieg. Na razie nie moge sie z tym pogodzić. Dzięki Bogu, że mam juz synka bo bez niego bym chyba zwariowała.
Życzę Wam szczęśliwych ciąż i tulenia swoich maleństw we wrześniu.
tulam bardzo mi przykro
[*]
nina2003 - bardzo mi przykro. [']
za chwile uzupelnie liste nowych mam, a potem znikam sie szykowac na dzisiejsze ostatki. mlody zostaje z moim mlodszym bratem - ciekawe co im z tego wyjdzie ;-)
milego popoludnia! ;-)
milej zabawy
Wiecie co zrobiła dzisiaj moja córcia?
Ok 12 zrobiłam jej butle mleka i poszłyśmy do jej pokoju do łózeczka na małą drzemke. Zasypianie u niej trwa bardzo dlugo wiec zostawiłam ja samą i poszlam do kuchni robic obiadek po ok 1,5 godziny zrobiło sie u niej cicho bo podczas zasypiania to ona zawsze głosno spiewa więc mój M poszedl do niej żeby ja okryć kocykiem i nagle słysze że mnie woła. Poszlam szybciutko na góre do jej pokoiku i co zobaczyłam? Moja córcia smacznie sobie śpi ale golusieńka jak pan bóg ja stworzył Cwaniara zdjeła z siebie pajacyka i pieluszkę, dobrze że nie osikała wszystkiego w łózeczku bo miala tam misie, lalki i ksiązeczki. Wygladała slodko
uśmialam się
Ninka tulkam mocno bardzo!!! brak słów ,ale dobrze że masz Synka!!!
ja tylko na sekundke chcialam cos Wam wkleic Ja Jestem - Arka Noego - YouTube
Ninka tulkam mocno bardzo!!! brak słów ,ale dobrze że masz Synka!!!
no to mam drugą piosenkę do płakania ta była pierwsza:Piotr Rubik - Kiedy mężczyzna płacze - YouTube
reklama