reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam z rana :-)

Stokrotka sie nie odzywa bo na urlopie jest :-) ,jamnikow nie cierpie miałam stycznosc z kilkoma i dla mnie to głupie jazgoty :-p.U nas dzis pochmurno wiec chłodniej troszke uff :cool2:Ja wczoraj miałam wypadzik z psiapsiołka i tego mi brakowało nagadałysmy sie za wszystkie czasy;-).A dzis to bedzie dzien lenia jakos nic mi sie nie chce od rana :nerd:.No i czas zaczac do szkoły ksiazki ip kupowac zas pare setek pojdzie :dry:

Miłego dzionka :-)

reklama
Fasolka w końcu powiedz nam jakie zażywasz te dopalacze bo jak widzisz my w krzaczorach bo sił nie mamy ;-)

Dziś zajechałam do ikei, zakupiłam upragnioną lampkę nocną, nie miałam szans zobaczyć nic innego bo byłam poganiana... muszę sama się tam wybrać ;-) potem byłam się objadać goframi i dzień zleciał ;-)
Krystian się robi coraz większym łobuziakiem, nic się nie słucha ahhh ;-)

Witam z rana z kawusia mrozona:-D

Verita ja dzis nadganiam wczorajszego lenia ,poprasowane sprzatniete i trzecie pranie sie pierze :rofl2: ale ty masz odpoczywac swoja droga to ja w kazdej ciazy to spioch była straszny ;-)

Młoda dzis sie obudziła o 2 i bawic sie chce :cool: matka nieprzytomna i tak 1,5 h az łaskawie poszła spac dalej :eek:

Miłego dzionka :-)

Ja to mam dziś lenia... nic nie zrobiłam, nawet dziecku obiadu nie ugotowałam tylko kupiłam. Takie upały że nic się nie chce, jutro ma być jeszcze cieplej, wskoczę do morza!

Dziś wyszła Krystianowi górna jedyneczka!!!!

Ja w ciąży też uwielbiałam spać, spałabym na okrągło ;-) Verita myślisz już o imionach?

reklama
Do góry