reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień Dobry Mamusie!

Ayni - podziwiam. Ja z dwoma Maluchami spałam do 3 miesiąca życia razem ( tzn przenosiłam w nocy do Nas :tak: ). Taka jakaś nadwrażliwa jestem...

Lili - super,że odespałaś. Ja wczoraj miałam wolne ,więc poszłam spać koło 22 :-)

Ciekawe jak tam (nie pamiętam nicka tej Mamusi,która będzie miała dzieci w podobnej różnicy wieku do mnie)się trzyma...

miłego dnia !

reklama
Witam :-)
No u mnie cisza w koncu szymon u babci mała sie uspokoiła troche ;-)Dzis rozwaliła mnie sasiadka w windzie u nas upały a ona do mnie ze mała taka porozbierana czy nie zmarznie i ze takie dziecko to skarpetki by chociaz na nozkach mogła miec:szok: młoda w sukieneczce na ramiaczkach i z gołymi pytkami oczywiscie:-p aja do niej a pani gzie skarpetki ma ? no i sie obraziła :-p;-)

a moja sąsiadka jak już mi coś poradzi to dobrze ;-) ale zdarzają się babska które myślą że rozumy pozjadały...
Ja nie wiem co zrobić z taką jedną która ma agresywnego jamnika.. tak mnie drażi ta kobieta. Wychodzi z psem po 23 a ten szczeka jak głupi i mi dziecko budzi (mam otwarte okno bo gorąco).. jak jej powiedziałam o kagańcu to powiedziała że pies musi szczekać.. poza tym rzuca się na innych sąsiadów, nie cierpię jamników.

Taycia czyżby o mafu chodziło?

Tak Perell.

Jak zaczynalam tu pisac to bardzo duzo sie dzialo. Teraz zostala Nas tylko garstka,prawda?

Stokrotka gdzies sie zapodziala... ?

Ciekawe czy Mafu Nas czyta i Patrysia i Rysia.....

W pracy dzisiaj nudy. Zasypiam. Ciezko mi tu do 23 siedziec jak tak spokojnie,bo wieczor leci o wiele wolniej...

Milego wieczorku!

P.S ja ogolnie tez za jamnikami nie przepadam....

a ja kocham jamniki. mialam jamniczke, nazywala sie Sara, zmarla na nowotwor klatki piersiowej. miala 12lat. tesknie za nia strasznie, bo byla ze mna od samego urodzenia tzn mojego ;) kazda suczke nazywalam Sara.

oj tak dobre rady - nienawidze. kiedys sasiadka KAZALA mi wszedzie gdzie sie da dac czerwone wstazki bo to malego chronic bedzie ja na to przed tak glupimi babami da rade? no obrazila ale jakos mi jej nie zal nie lubie jej. ma 2 letnia corke ktorej nikt poza nia na oczy nie widzial... dziwne.

w ogole to witam sie ;)

wyszedl zabek w koncu, lewa jedynka! mamy 3 zabki :)

a ja w Polsce przypomniałam sobie ze taka rasa istnieje. śmieszne sa u nas ich nie widać.
perell wiesz co moja siostra robi jak pies bez kaganca idzie i krzywo na nią spojrzy za telefon i na policję. byłam świadkiem takiej akcji baba się wystraszyła bo mozna powiedzieć ze pies sie na ciebie rzucił a kto to potwierdzi

Lili ściągnij Mafu do nas! ;-)

Martusia grattttki zębusia!

Verita ja chyba zgłoszę w administracji.. niech oni ją naprostowują bo mi szkoda energii. W ogóle nie widziałam jamników na oczy bardzo długo, aż ten babol się sprowadził.. gdyby wiedziała kto wcześniej wynajmował to mieszkanie... ble.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry