reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Czesc Mamuski!

Lili - Mikusia waga poczatkowa 3 kg,no a teraz 12,7 kg i stoi w miejscu juz drugi miesiac,ale smiejemy sie z Mezem,ze do roczku pewnie kolo 15kg bedzie. :szok::szok::-D:-D

Biedny Malutki zlapal znowu jakiego wirusa i ostatnie 2 dni to ciagle ulewanie,a najgorsze po mleku....

No nic,pogodny jest,wiec pewnie przechodzi lagodnie...

reklama
dziewczyny ktora leciala z niemowalkiem ryanair, jak to wyglada? zastanawiam sie nad wozkiem jak ja go zlorze pod samolotem jedna reka? trzymajac w drugiej dziecko? i jak ja wejde z nia i walizka do gory?? ktos pomaga czy maja w d...?
i drugie gdzie trzeba usiasc z takim dzieckiem? bo slyszalam ze nie mozna z brzegu? i jak z pierszenstwem wejsca na poklad?i co z torbą do wozka?

Ostatnia edycja:
a mi pod górkę dziś. syn mnie wkurza taki wolny wszystko zaraz albo potem. mnie brzuch boli jak na okres. muszę oakowac rzeczy do polszy i w ogóle wstalam lewą nogą
Trzeba się położyć i wstać nogą prawą. :-p
Verita to ten wiek ja tez ciagle słysze.... potem zaraz a musze :wściekła/y: uwazaj na siebie i sie nie denerwuj :-D
Wiecie co ja się łapię czasem jak do Ady mówię "zaraz" i to "zaraz" różnie trwa, więc chyba w przyszłości nie ma się co dziwić, że ich "zaraz" też różnie trwa. Gdy to sobie uświadomiłam jakieś 2 m-ce temu, to teraz się mocno pilnuję i uwierzcie jak powiem odruchowo "zaraz" to od razu się poprawiam i mówię "a wiesz zróbmy to od razu" albo "Adrianna choć zróbmy to razem i potem możemy od razu zrobić Twoje. Jakoś tak wtedy czystsze sumienie mam. :zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o lęk separacyjny... to kiedy to mija? po 18tce? bo mnie przeraża!
Człowiekowi jak już się wydaje, że minął to za chwilę coś, jakieś place zabaw, kluby dla malucha, przedszkole, potem szkoła, itd., a potem tak jak ja, jak do mamy raz w ciągu dnia nie zadzwonię, choćby spytać jaka pogoda to jakoś tak dziwnie mi. :-p

Lili - Mikusia waga poczatkowa 3 kg,no a teraz 12,7 kg i stoi w miejscu juz drugi miesiac,ale smiejemy sie z Mezem,ze do roczku pewnie kolo 15kg bedzie. :szok::szok::-D:-D

Biedny Malutki zlapal znowu jakiego wirusa i ostatnie 2 dni to ciagle ulewanie,a najgorsze po mleku....

No nic,pogodny jest,wiec pewnie przechodzi lagodnie...
Zdrówka!
No kurdę nie tak źle ze mną, dobrze kojarzyłam. :-p Weronika stanęła na 10kg i tak stoi od dłuuugiego już czasu. :-p

dziewczyny ktora leciala z niemowalkiem ryanair, jak to wyglada? zastanawiam sie nad wozkiem jak ja go zlorze pod samolotem jedna reka? trzymajac w drugiej dziecko? i jak ja wejde z nia i walizka do gory?? ktos pomaga czy maja w d...?
i drugie gdzie trzeba usiasc z takim dzieckiem? bo slyszalam ze nie mozna z brzegu? i jak z pierszenstwem wejsca na poklad?i co z torbą do wozka?
Nie pomogę, ale trzeba by się odezwać do lasek co latały, Kasieq np. A najlepiej zadzwoń do nich i wypytaj co i jak.

Młodzież śpi, a my zaraz będziemy grzeszyć. :-p

Taycia 12kg to ładna waga, bardzo ładna ;-) Mój waży 10kg i już jest mi ciężko go lulać (a on lubi być lulany szczególnie na noc). Dobrze że łagodnie przechodzi tego wirusa, oby mu szybko przeszło. Gdzie foto maluszka ja się pytam? ;-) I jak się ma Twój starszak?

Dziś zakupiłam sobie sukienkę maxi seksi, wcisnęłam się w eSkę- jestem z siebie taka dumna! Szczególnie że sukienka nie jest dopasowana i nie uwydatnia mojej oponki ;-)

Lili grzeszna kobieto!

Witam Mamusie mam 2 opakowania Cerazette jeśli któraś byłaby zainteresowana to zapraszan na priv. WYkupiłąm i nie wzięłam jak karmiłąm piersią a teraz już nie karmię i przeszłąm na Microgynon

dziewczyny ktora leciala z niemowalkiem ryanair, jak to wyglada?
zastanawiam sie nad wozkiem jak ja go zlorze pod samolotem jedna reka? trzymajac w drugiej dziecko?
możesz poprosić o pomoc inną mamę :)
i jak ja wejde z nia i walizka do gory??
w jednej ręce dziecko w drugiej walizka :) ja dałam radę :)
ktos pomaga czy maja w d...?
możliwe, że będzie ktoś z obsługi i ci pomoże, ale to zależy od lotniska albo od chęci :/
i drugie gdzie trzeba usiasc z takim dzieckiem? bo slyszalam ze nie mozna z brzegu?
zawsze siadam z brzegu w środkowej części samoloty
i jak z pierszenstwem wejsca na poklad?
wykupuje, nie muszę stać w kolejce do samoloty, wsiadam pierwsza i zajmuje miejsce na spokojnie :)
i co z torbą do wozka?
no niestety wszystko musisz upchać w podręcznym weź najpotrzebniejsze minimum :)

mam nadzieję że pomogłam :)

Fasolka przykro :( ale staranka są najprzyjemniejsze :-):-D owocnych prób &&&&&&&&&&&

Oooo ja tez mam 2 opak cerazette,moze jak ktoras bierze to wezmie ode mnie i od izy i spokoj na 4 mies? :-D

ide spac :nerd: reszta jutro :*

Witam przesyłam kawę
2Q==

Nie wiem co ze sobą zrobić:-) moje dziecko nadal śpi od wczoraj od 19:20 normalnie od 6 jesteśmy na nogach

reklama
Do góry