reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!
Fasolka no smutno:-( Ale zaraz będziecie trenować :) Ja robiłam test 6 dni po planowanym okresie, i krechy były jak ta lala. Nie próbowałam wcześniej, bo mogą być biochemiczne ciąże, i po co się rozczarować. Tobie też tak radzę :) Dla Synusia Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!
Madziarrra Nicola piękna, więc ma polubienie;-)

reklama
Ayni mi też się podoba ten wózek, ale czytałam że pasy ma ciut przykrótkie.

Mój ma lęk separacyjny gdy jestem tylko ja i on w domu. Wtedy to się na mnie drze jak tylko wyjdę z pokoju albo idzie (na czworaka ofc) za mną i buczy ;-)

Ciekawa jestem które z dzieci pierwsze samo podrepcze bo teraz chyba wszystkie są na etapie chodzenia przy meblach. Ciekawe też jakby się zachowywały gdyby wszystkie razem zostawić ;-)

Axsa ja robiłam test 17 dni po terminie spodz miesiaczki.

Kurcze mam nadzieje ze jutro lepsza pogoda bedzie bo musze pranie porobic bo dzieciaki jada w sobote z moimi rodzicami na tygodniowy wypad ;-)bedzie wolna chata:-p:-D Bo razem to w połowie wakacji wszyscy gdzies pojedziemy. Młoda ostatnio w lot wszystko łapie Dorota nauczyła ja piatke przybijac ;-)a czasami siedzi cos jej sie spomni i papa robi kosi łapki ,misiowe kłopoty itp smieszna taka jest:-)

Ayni ja jakis czas temu miałam to samo z Pati nawet jak szłam siku to musiałam ja brac ze soba bo był taki wrzask ze szok trwało to ok 2-3 tyg fakt ze teraz nie mozna na chwile jej zostawic ale z innego powodu bo rozrabia jak najeta :-D

Witam z rana ale pustki :-p u nas dzis nie pada i cieplej troche:-) Mojemu dziecku cos sie poprzestawiało i budzi sie o 4.30 rano:szok:juz którys dzien z rzedu :baffled: spac chodzi ok 21 ,niby jak ja do łozka wezme to kimnie chwile jeszcze ale to taki pół sen ja juz jak zombi powoli chodze :cool2:.

Miłego dnia:-)

Wózek donkey fajny, ciekawy, ale wersja spacerówki przypomina mi bardziej fotelik samochodowy niż spacerówkę, a ja w ten sposób dziecka nie potrafiłabym wozić. Zresztą ostatnio widzę, że coraz więcej a'la spacerówek jest takich żeby to dziecko za dużo miejsca dla siebie nie miało. :-p A moje to muszą mieć przestrzeń w wózku. :-)

Taycia - a mi się się ubzdurało, że Wy długo cycowałyście, łepetyna ma zawiodła. :-p Ale Twój Syńcio był z tych większych wagowo nie? Czy w ogóle mylę? :zawstydzona/y:
Fasolka35 - super, że dzieciaki wyjeżdżają, spóźnione dla Starszaka życzenia. :tak:

My się dziś jedziemy przejechać pociągiem. :tak: Weronika będzie już bardziej świadoma niż ostatnio. O ile nie będzie spać w tym czasie. :-p

Fasolka mój chodzi spać po 20 i o 6 już by najchętniej wstał ale wtedy przycycujemy trochę i do 8 dociągnie.
Rozrabiaka dobiera się do szafek kuchennych, otwiera szuflady a tam tyle ciekawych rzeczy..

dzien dobryyyyy, kawa nie pomaga, A drzemie, a ja zamiast uwalic sie tez do lozka to laptopuje... aaaaa spaaaac

a mi pod górkę dziś. syn mnie wkurza taki wolny wszystko zaraz albo potem. mnie brzuch boli jak na okres. muszę oakowac rzeczy do polszy i w ogóle wstalam lewą nogą

reklama
a ja nie jestem taka radykalna w tych wypowiedziach, że rehabilitacja to zło. Jak się ma wątpliwości to lepiej pójść do zaufanego lekarza.

Fasolka trzymam kciuki za kolejny cykl! Sama wiem, że @ jak sie człowiek stara to straszna sprawa, trzymam kciuki może się spotkamy na jakimś tam miesiącu :)

Jeśli chodzi o lęk separacyjny... to kiedy to mija? po 18tce? bo mnie przeraża!

Do góry