FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no hej, i u nas nie ma żadnych ząbków, z to mały popierdziela po całej chacie, ale jak siedzi, to się przewraca jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słonko dotarło i do mnie,zaraz ruszamy na spacer.Drogi w końcu obeschły troche to możemy wyjśc za bramę,bo ostatnio to tylko na taras wystawialiśmy się.
Spoko dziewczyny Marcel tu jeden ze starszych a też zębów nie ma,siedzi ale się jeszcze przewraca wiec bez mojej asekuracji nie zostawiam,na czworakach jak mu dupę w górę podniosę to chwile nią pobuja do przodu do tyłu i chlap na brzucho,nie turla się bo nienawidzi przekręcac się na brzuch,czasami jak chce koniecznie do czegos dostac to się ba brzuchol obróci i szybko wraca na plecy,jest skręcony,żywiołowy,ręce i nogi chodza jak szalone jak leży,siedzi ale do jakichś większych postępów się nie śpieszy.I powiem Wam że się tym nie przejmuję,widocznie potrzebuje na wszystko troche więcej czasu,rozwija się, dorośleje postępy jakies tam są to co się będę martwic:-)
Dziewczyny zakładam fb jak byście miały ochotę zaprosic mnie do znajomych to czekam.Wspominałyście też o jakiejs bb grupie jak się tam dostac?
https://www.facebook.com/beata.bakiera.1?ref=tn_tnmn