reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Gratki zabkow u nas ciagle nie ma. My zrobilismy 8 km piechota z wozkiem zaliczajac knajpke oczywiscie, niestety zerwal sie silny wiatr i chyba spadnie deszcz coz Angliaaa :rofl2:

O to mam nadzieję że ta wasza pogoda jutro u mnie będzie.Bo tu do południa siąpiło,potem też nie wiele ciekawiej choc dobrze że juz nie padało.Mieliśmy wszyscy na zakupy jechac,ale taka pogoda i tylko we dwoje z Alankiem pojechaliśmy.Kupiłam mu dwie pary bucików i czape sobie butki i troche innych szpargałów.
W kuchni sajgon zostawiłam ale chyba udam że nie widze niech leży do jutra.
Spokojnej nocki mamuśki:)

fasolka
o rany!
U Ciebie już trzy zębole a u mnie jeszcze ani jednego nie ma

Nie martw się Awersja, my też nie mamy jeszcze ząbków. :tak:
A u nas dziś pięknie, cieplutko, słoneczko, piękna wiosna. Niestety ja spędziłam ją w szpitalu, bo babcia nam się rozchorowała. Ciężko z nią, mam jednak wielką nadzieję, modlę się.....

I u nas zębów brak :-)

Beacia82 - dobrze zrobiłaś, sen na pierwszym miejscu. :tak:
Anmika - zdrówka dla babci, trzeba mieć nadzieję, do końca :tak:

U nas dziś znowu będzie pięknie na dworze, już to widać zza okna. :-D

Witam porannie :-) co do zebolow to kazde inaczej Pati jest w posrodku bo Szymon miał szybciej duzo a Dorota w tym wieku jeszcze nie miała zadnego ;-) ja mam taka chrype ze ledwo mowie tylko tak smiesznie bo gardło mnie nie boli:szok:,młoda w nocy znowu marudziła ale obok zabek tez chyba zaraz wyskoczy bo pod skora go widac:cool2:od rana słonko wiec pogoda bedzie :-D

Animka &&&&&&&&&&&&&& za babcie.

Miłego dzionka:-)

Czesc Mamuski!

My tez jeszcze bez zabka.

Anmika - trzymam kciuki za babcię
Fasolka - gratki!!!

Mikus juz coraz dluzej potrafi utrzymac rownowage siedzac. Jestem z niego dumna! i dzisiaj zrobil Mamie niespodzianke spiac do 6 w swoim lozeczku :-D

Miluskiego dnia!

reklama
No i nadeszła ta chwila:-pobnizyłam łozeczko bo wchodze do pokoju(spała wczesniej) a ona kleczy trzymajac sie łozeczka brzegu i probuje wstac:szok::-) wiec matka w przypływie wizji jak dziecko wypada na głowke w trymiga obnizyła ;-)..... a wczoraj do tyłu czołgajac -czworakujac nie wiem co to było wlazła pod łozko i sie dupa zaklinowała:cool2::-)

Do góry