reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale spokojnie dzisiaj.

Perell - dobrze bedziesz miala z oszczednym dzieckiem :tak:Moj Starszak dostal cos nowego to popatrzyl i tyle. Dopiero nastepnego dnia,a moze i nawet pozniej spokojnie patrzyl,a zanim polubil zabawke to chyba miesiac mijal. Zawsze bylam zla,ze wydalam bez sensu pieniadze :-)

U mnie Mikus od dwoch dni spi w ciagu dnia 3 razy po 30 min. Chodzi tez spac troszke pozniej. Jest bardzo niespokojny, na dolnym dziasle widac juz,ze bedzie za jakis czas szykowala sie jedyneczka (ale wierze w genetyke ,wiec na moje jeszcze z co najmniej miesiac [ja mialam 8 ,5 mies, Maz 9 miesiecy, Starszak 8,5). Moze to skok albo jak u Kasieq zaczal uczyc sie nowych rzeczy i stad takie rozdraznienie.

Milej nocki Mamusie!

reklama
Witam wieczornie :-) Pati dzis 7 mies stukło:szok::-) i dzis mała zaczeła sama siadac :-)ja zagoniona jestem ale juz od soboty luzy beda;-);-) młoda marudna masakycznie budzi sie w nocy w dzien to tylko na dworze spi :baffled: zeby da jak nic kupiłam kropla camile ale szału nie ma tz srednio działa na nia:nerd: ....buziaki lece dalej robic :rofl2:

Doczytalam was.
My mamy kota i tez zrzuca teraz siersc. Najgorsze to że Adam kogokolwiek zlapie to wyrywa włosy. Czy z kota czy ludzkie wsio jedno. Na dywanie ich pełno i odkurzam codziennie. Podłogę myje raz na 3 dni i jest ok.

Awersja życzę wam aby szybko się znalazlo miejsce. Być może we wrześniu zalapie sie Anotsia do tego zlobka w Twojej okolicy. Kto wie. Trzeba być dobrej myśli. Też bym się nie zgodziła na wcześniejszy powrót do pracy.

Axa i jak tam? Byczysz się? Gotują Ci? Bawią małą?

Fasolka gratulacje dla młodej damy! Wow! Jak ona to zrobiła?

A gdzie stokrotka? Coś do nas nie zagląda. .

Ja czekam na ta sobotę jak sep. Tatko przyjeżdża do nas na 10 dni. To wiele dla mnie znaczy bo my tu rodziny nie mamy żadnej. .

Fasolka35 - brawo dla Pati. :tak:
Ayni - to miłego z tatą bycia. :tak:

Stokrotka.af - gdzie jesteś? ;-)

Mamuśki od płaczków, jak u Was noc? Ja wczoraj Nisiaka do łóżka 19:30, spanko od razu, potem pobudka 22, 0, 0:30 kiedy to wybierałam się spać już, obudziła się z takim rykiem, że masakra, więc zapodałam 5ml paracetamolu i spała do rana, czyli obstawiam zęby.

Dzisiaj podczas kąpieli szczoteczką jej tam w paszczy natrę tak, że ból bólem zabiję. Bo przeciwbólowca nie będę przecież dawać codziennie. :confused2:

KasiaP-P - super pływak, a Ty jaka figura ;-)
Perell - ładnie siedzi
Taycia - piękne półobroty
Kasieq - te pierwsze kroczki są najsłodsze.

Lilijanna ale zdolna córeczka! Fajny ten plac, taki bezpieczny ;-)

Dzwonił wczoraj do mnie facet z TVN :szok: powiedział że pisze reportaż o rodzinach gdzie jedno z partnerów chce kolejnego dziecka a drugie nie. I pytał się czy jestem w takiej sytuacji..
Jestem ciekawa skąd on miał mój numer i wiedział że mam dziecko...

Perell - no prosze to Ci niespodzianka. Ale to na pewno reporter ,czy może ktoś robił osbie żart?
Lili - super córcia i też pulchniutka jak mój Robaczek Ile waży ? mój to już pewnie z 11 kg spokojnie :nerd:
Ayni - super,że Tata przyjedzie. Zawsze jakieś towarzystwo i ktoś do pomocy.

U Nas nocka ok. Mały pojawił się w moim łóżku dopiero po 4 ,więc tak spać mogę :tak:

Miłego dnia!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW/ TEK! STO LAT !!!!!!!

Witam wszystkie mamusie:-)

Dziewczyny mam do sprzedania 6 kartoników mleka Bebiko 2- moja mała zastrajkowała i przestała pić mleko a kupowaliśmy zawsze na zapas po 10 kartoników no i mi zostało. Mleko jest oczywiście nieotwieranie, data ważności do 2014r.Chętnie sprzedam po 10 zł za kartonik. Może któraś mama byłaby zainteresowana?Jeśli tak to proszę pisać na PW.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie:-)

Lilijanna mój dzisiejszją noc miał tragiczną, jeszcze gorzej niż ostatnie. Po kąpieli spał te 3 godzniy, napił się i usnął. Ale potem to już meksyk, budził się chyba nawet co godzinę. Już sama nie wiem, bo nawet go do łóżeczka nie odkładałam, tylko spał ze mną, a pierś wyciągałam na śpiąco. Masakra! I nie mam pojęcia, co mu jest?!

reklama
Witam dziewczyny :-)
Ayni ona smieszna taka jest bo do raczkowania ni w zab a siada ,ona na bok sie lekko obraca tak jakby brzuszki skosne reka sie podepsze i juz siedzi:-D fajnie ze odwiedziny bedziesz miec:-)

Moja tez płaczka sie zrobiła nie dosc ze zeby to chyba jeszcze doszedł tz lek separacyjny bo tylko jej znikne z widoku to jest taki ryk ze chyba na parterze ja słysza (my na 9 mieszkamy):szok: a jak sie pojawie to juz usmiech:-p .A i ze spaniem tez cyrki i w nocy i w dzien dobrze ze ciepło sie robi i spacerowac dłuzej mozna to choc na spacerze bez ryku usypia:rofl2:.Lece poogladac galerie;-)

Lilijanna ale zdolniacha a jak ja zobaczyłam to mi szczeka opadła jest tak podobna do corki znajomej ze za blizniaczki mogły by robic;-)

Ostatnia edycja:
Do góry