reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam:-pprzeszło mi :zawstydzona/y::-D a tak faktycznie szkoda mi stracic kontakt bo poznałam tu wiele fajnych dziewczyn i jak sobie pomyslałam ze mam nie widziec jak rosna dzieciaczki to tak nijak mi sie zrobiło ,bo jednak ponad rok jak jestem tu na tym forum a na bb jeszcze dłuzej :tak:...wiec wracam ale tu na fb nie.

A i witam nowe dziewczynki :-)

AYNI GRATULUJE :-)

reklama
witam:-pprzeszło mi :zawstydzona/y::-D a tak faktycznie szkoda mi stracic kontakt bo poznałam tu wiele fajnych dziewczyn i jak sobie pomyslałam ze mam nie widziec jak rosna dzieciaczki to tak nijak mi sie zrobiło ,bo jednak ponad rok jak jestem tu na tym forum a na bb jeszcze dłuzej :tak:...wiec wracam ale tu na fb nie.

nooooooooooooo w końcu zmądrzałaś Kochana ;-)

Lilijna bałwan z koszyczkiem:-D corcie sliczne zreszta jak wszystkie dzieciaczki nasze:-p:-D i mam prosbe jak czas bedziesz miała dozuc jakies przepisy bo pochwale sie gotowac małej zaczełam;-):-D

akurat sprawdziłam i sam też się nie wybudza atak to przecież dziecko bym zagłodziła ;-)

mądrze piszesz :tak:

ojojo zdrówka dla Juleczka:tak:

Nie da się dziecka zagłodzić jak chce jeść to dajesz jak nie to nie ;-) chyba że chore!
A tak z ciekawości ile Junior zjada mleczka na dobę ?? bo moja teraz tylko 3x 180ml i tylko w dzień, bo w nocy się budzi i marudzi a butli nie weźmie :/

Kochana wiedziałam że Ty mądra kobieta jesteś i wrócisz do nas:-) Co byśmy zrobiły bez rad doświadczonej Mamusi :) Super że wróciłaś:-D:tak::-)

Fasolka ! Nawet nie wiesz jak mnie to cieszy! Radość ma wielka. Fajnie że jesteś i Martusia też.
I cala reszta i axa za którą tak tesknilysmy.
I Awersja podczytuje i coraz częściej coś skrobie.
Oby tak dalej. :D

Jakie macie plany na weekend?

Ja już od ponad miesiąca kapię Adiego w takim siedzisku. Na początku kładłam mu z przodu pieluszkę, a on przewieszał się ramionkami przez przednią barierkę. Teraz woli opierać się pleckami o tył. Napuszczam mu wody w wannie do wysokości tych słupków, także nie chlapie, bo ma całe nóżki pod wodą. Oczywiście też wielki lament jak trzeba juz z wody wyciągać. :cool2:

Zobacz załącznik 546455
mam pytanie a gdzie kupiłaś to siedzisko???

Lilijna bałwan z koszyczkiem:-D corcie sliczne zreszta jak wszystkie dzieciaczki nasze:-p:-D i mam prosbe jak czas bedziesz miała dozuc jakies przepisy bo pochwale sie gotowac małej zaczełam;-):-D
To zając wielkanocny :-p Przepisy wrzucę w weekend. :-) No i gratuluję mądrej głowy. ;-)

Ayni - plany na weekend, u ns szaleństwo w białym puchu, sanki, narty, spacery :-)

Ayni
U nas plan na weekend sobota u rodziny wiec mamusia odpoczywa a ciocie noszą i rozpieszczają mała:-) niedziela z tatusiem wiec błogie lenistwo :-)
Życze wszystkim udanego weekendu :-)

Ayni planow brak bo pogoda do bani ani zima ani wiosna pada na przemian snieg lub deszcz:no: wieje pewnie zalegniemy cała rodzinka albo przy jakichs filmach lub planszowkach (grach):-) cos dobrego ugotuje i bedziemy leniuchowac:-D

Młoda dalej spi cała noc :-D i nawet usypia sama w łozeczku fakt ze zamim usnie to sie naśpiewa sie łozeczko przekopie ,100 razy pozycje zmieni ale usypia bez płaczu w ok 15 min:-)
Rozmawiałam z moja zafasolkowana przyjaciólka z holandi i miała usg ciaza niby mniejsza bo nie 6tyg jak ona wyliczyła tylko 4,5tyg na plamienie nic nie dostała :nerd:,za tydz znowu ma wizyte i usg i oby wszystko dobrze było ...

reklama
Fasolka No!
A ja M na zakupy wyciągnęłam:-) Trzy tygodnie z chorymi bębnami w domu siedziałam trza było się wyżyć. Zaraz normalnie lepiej się czuję:rofl2: Oczywiście Adi i Kaci okupieni. Adi dostała 4 opaski do włosów buhahaha, i dwie spinki:-D
Jutro wkleję zdjęcia.
I na żarciu wietnamskim byliśmy pierwszy raz w tej knajpce, Ada grzecznie spała, jedzenie pyyyyszne, no żyć nie umierać.
Lilijana zdjęcie boskie:-)
Mell malutka śliczna, a jak ma na imię bo chyba nie doczytałam?
Stokrotka zdolniaczek malutki!

Ostatnia edycja:
Do góry