reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia zawsze możesz się do nas zwrócić o pomoc jeśli będzie taka potrzeba. Mam nadzieje że ogarniesz swój Mały Wielki Świat i wrócisz do nas silniejsza i szczęśliwa :-) Powodzenia:tak: Będę trzymać &&&&&&&&&

reklama
Bardzo dobrze Martusia mowisz, troche odpoczniesz, pobedziesz z chlopakami, zdystansujesz sie, moze poukladasz sobie pewne sprawy i wrocisz spowrotem zeby znow promieniowac.

Ja mysle, ze kazdy z nas ostatnio na jakies gorsze chwile chociazby przez ta pogode mimo iz nie jestesmy tego swiadomi, jednak jakos ten brak slonca wplywa na brak optymizmu.

Ogladam Im having their baby na TLC... Dziewczyny ktore z roznych powodow nie moga/nie chca wychowac dziecka decyduja o nowych rodzinach dla swoich nienarodzonych jeszcze dzieci.
Wiecie co, niby sie mowi, ze ja bym nie dala, jak tak mozna itd. Ale ja rozumiem niektore z tych kobiet.

witam się z kawką :-)

Mała pojechała z ojciecem na rehabilitacje, a ja mam chwilkę, jestem już na skraju załamania nerwowego, więc modlę się by wiosna przyszła już jak najszybciej, mała od tygodnia nonstop jęczy, pomijam 2 drzemi 30 minutowe przez cały dzien trwający od 5 rano do 18 wieczorem:szok::wściekła/y:, dobrze że przychodzi moja mama i sisostra, bo byłoby naprawdę ciężko :sorry2:, a tak to jakoś dajemy radę.
Młoda jest tak "kochana" , że nawet trzy odsoby przy niej to mało",:happy: zastanawiam się czy popełniam jakiś błąd, ciągle słyszę, że to ja ją nauczyłam nosić, a prawada jest taka, że każdy ją nosił, bo miała kolki i płakała, mam nadzieje, że to w koncu minie .... więc czekam .....
A dobra nie narzekam już, bo sobie nie wiem co o mnie pomyślicie, poprostu trzeba mieć stalowe nerwy i kręgosłup, ja na szczeście mam , a wiosna pewnie juz niebawem zajrzy:tak:;-):happy:

Gorgusia - gdzie się podziewasz i jak tam biznes ??????

ayni - heheh jak pisałąś posta, to ja juz spałam :)

Reszta bandy wstawać !!!!!:-D:-D

Dobry! ADAŚ obudził sie rowno o 8 ale co z tego. Budził się kilka razy w nocy. To mu raczka utknela w szczebelkach tu cos innego zaś ech. Musze inaczej ochraniacz przewiazac znów.

Palma cierpliwości. Napewno noszenie dziecka non stop nie jest dobre ale co innego zrobić z dzieckiem które ma kolke żeby uspokoić? Ciężka sprawa. Chyba tak już po prostu jest i nie warto rozmyślac gdzie blad, czy twoja wina czy kolki czy czegoś jeszcze innego. Taki jej urok ;) dobrze że sie usamodzielnia i napewno jest lepiej niż na początku. Już niedługo!

Dziś niby słońce u nas :o

ayni ja bede tu zawsze heh mialam przerwy w dzialalnosci na bb ale jednak od 5 lat tu jestem
palma sil

ja mam dzis dosc jas mocno przeziebiony jakos tak ni mam humoru

Hallo Kochane!

Dziś Półroczu Świętuje Lenka Kasieq!!! Milion buziaków dla Ślicznotki!

Za 13 dni śmigamy do Pl:-)
Ciekawe jak tam Taycia, szaleje pewnie z rodzinką:-D
Gorgusia jak tam u Ciebie? Zdjęcia Kacperka chociaż wklej Mamuśka!

Ja też doła załapałam. Mały chory........... :-( Starszak ma źle z tymi uszami i będzie miał usuwany migdał, choć nie daje, to zadnej gwarancji na poprawę. Jak to nie pomoże to chyba wtedy dreny do uszu.
Monaliza a jak u Ciebie po tym zabiegu?

I gdzie jest ta ch....a wiosna!

reklama
Dzieńdoberek

U nas leje:/
Dziecko wstało o 9:tak: Pobudka o 2:30 (bo mądry inaczej tatuś włączył ogrzewanie i nam piekarnik w sypialni zrobił ) i o 7 na 120ml MM. Teraz nie chce spać i wierci się na moich kolanach:)

Anmika zdrówka dla synka!
Tygrysku zdrówka dla Jasia!
Ayni to niezły spryciarz z twojego Adasia mojej się jeszcze nie zdarzyło wleść pod ochraniacz :p

Do góry