anusienka1986
Mama na pełny etat :)
risia ty że :/
dziewczyny co się z wami dzieje
chyba nam się grupa na BB rozp******ła :-(
Niektóre dziewczyny podchodzą zbyt emocjonalnie do Forum Babyboom. Dlatego później są jakieś dziwne odejścia, obrażanie się. To mija się trochę z cała ideą dla jakiej to forum powstało. Ja zarejestrowałalam sie tu głównie po to, aby zasięgnąć Waszej rady, gdy mam jakiś dylemat w sprawie wychowania, pielęgnacji, żywienia itp. mojego dziecka. Szczególnie, że jestem za granicą z dala od mojej mamy, sióstr i przyjaciółek, a przecież nie będę co minutę do nich wydzwaniać z każdą małą wątpliwością, kiedy mam Was. Wy jesteście w temacie, na bieżąco z wszelkimi produktami i lekami dostępnymi na rynku i chętnie dzielicie się swoją opinią. Wiem, że pomożecie i ja też staram się pomagać Wam, kiedy mam coś do powiedzenia na dany temat. Szkoda, że dziewczyny wykruszają się z forum z byle powodu/różnicy zdań, unoszą się honorem. Tyle razem przeszłyśmy od momentu ujrzenia dwóch kreseczek na teście.... a teraz psuje to jakaś głupia kłótnia w dodatku często na tematy nie związane z naszymi dziećmi. Jak tak dalej pójdzie, będę musiała poszukać se innego forum, bo tu nie będzie już nikogo, kogo mogłabym poprosić o radę...
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)