reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka LOV JU JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII jestes :-D:-D:-D
dziewczyna zdrowka
ayni profilaktycznego bana dobre hahhahahhahaha, wekend? hm z corka na zajeciach spiewu pewnie
taycia super, ze calo dolecieliscie, slodkie z tym sniegiem, maly jeszcze nie widzial?
anusienka zawsze i wszedzie Tygrysek na forum bedzie- wiec bedziesz ze mna pisac heh
Lilijanna zajefaaaajna fotka balwan plus wielkanocny koszyczek muła cmok w bok heh
anmika zdrowka no wlasnie gdzie ta Kochana wiosna?nie wyzywajmuy jej bo sie jeszcze obrazi i wcale nie przylezie u mnie minus8 buhahhahaha

reklama
Liljana ale wam cudnie. Zazdroszczę. Macie gdzie wyjść. Ja mieszkam nad morzem i w taką pogodę to tylko głowę urywa od wiatru, wózek ciężko pchać.

Ja mam naprawde jakies przesilenie bo nic mi się nie chce. Oglądam sex in the city z herbatą i czekam na M.

Dziewczyna82 współczuję to tak długo trwa. nie wyobrażam sobie nawet co przezywasz :( zagladaj do nas jesli chcesz sie wyglądać. Oby to się szybko skończyło.

Fasolka my też lubimy gry planszowe. ;)

Axa zakupy i jedzenie najlepiej poprawiaja humor. Chyba muszę spróbować chociaż jak patrze na ta pogodę to mi się odechciewa.

Odpoczywajcie damy ;)

Fasolka cieszę się że wrocilas.
U nas babcia na całego, dzieci chyba czują rodzinę bo po chwili zaczęła wariowac u babci na rękach a tak nie robi u obcych.
Nic uciekam śniadanie robić

Ostatnia edycja:
Chyba czegoś dostaę. Rano był obchód i pani docent się mnie pyta dlaczego wcześniej Julian nie dostał leku doustnie czemu od razu zastrzyki? Czy ktos mu czyścił ucho pod mikroskopem wiec ja mowie nie a ona do dlaczego i inne tego typu pytania. Przecież to nie ja jestem lekarzem. Gdybym to porady u lekarza.

Witam w przelocie pogoda bomba mrozik ale cudne słonko:-) zakupy zrobione porzadki przedswiateczne praktycznie tez:-pobiady pogotowane i skonsumowane:-Dza chwile wypad na długi spacer:-)

Miłej soboty kochane:-)

heloł. jestem i ja. ale zimno brrrrrrrrrr

zaraz lece do kolezanki bo przyjechała to do sąsiadów z córeczką, to się balbiny pobawią.
ale czekam kidy się obudzi .

Gutek już zdrowy, dokazuje, teraz tatus go lula. chyba zasną oboje. a na tatusia mam takiego nerwa, ze szok. no trudno.

fasolowa - heloł ;)

Dziewczyna dużo sił życzę i spokoju.. czasami lekarze potrafią wyprowadzić z równowagi.. Ja jak byłam 9 dni po terminie porodu, lekarz przyjmująca mnie w szpitalu kłóciła się ze mną że coś źle obliczyłam i mały na pewno jeszcze nie wyjdzie, dopiero pierwsze USG przekonało ją że jednak mam rację. Urodził się następnego dnia ;-)

Zaraz będę piekła tooorta! Trzymajcie za mnie kciuki ;-)
http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_urodzinowy_brzoskwiniowy/przepis.html
oby mi wyszło, mój tata ma jutro urodziny, a Krystian dzień po nim pół roku. Może razem zdmuchną świeczki hahaha

reklama
Dziewczyny
gdzie kupujecie te takie dłuuuugaśne chrupki kukurydziane???
Myślałam, że w każdym sklepie kupię, a tu doooooopa.
Nie ma w tesco, nie ma w lewiatanie, nie ma w lidlu i w osiedlowych sklepikach też nie.
Znalazłam tylko w wersji orzechowej i cebulowej a ja chcę zwykłe dla dziecka.
Na pewno fasolka je miała i któraś jeszcze forumka.
Gdzie wy te rarytasy kupujecie?

Do góry