reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziękuje za zrozumienie:)

Już działąm wkierunku usuniecia konta...możliwe juz dzisiaj to nastąpi(na razie spytałam sie jak to zrobic chyba że Administratorki same mi go usuną)...

reklama
Patrysia - ja czytam i to co jakiś czas, nie jestem w stanie śledzić na bieżąco, ale już czasu na pisanie brak. A nie dasz rady wytrzymać tak by wpadać raz na ruski rok, choć napisać co u Was? Czy za bardzo kusi? Boże zamiast likwidować poproś o bana na jakiś czas. ;-) Ja też się pojawiam i znikam, bo czuję, że są rzeczy ważne i ważniejsze. I choć bardzo mi brakuje pisania to jak mam nawał to odpuszczam. A za tydzień się pojawię, bo będzie ciut luźniej.

Patrysia ja i tak zawsze podziwiałam Cię skąd Ty znajdujesz jeszcze czas na internet przy trójce małych brzdąców. Ja mam jednego i ledwo nadążam czytać BB, na pisanie już czasu brak. Masz rację dzieciaczki i Twoje zdrowie psychiczne i fizyczne najważniejsze. Trzymaj się cieplutko ;-)

Mnie tez to zastanawialo... :zawstydzona/y:

Ja rowniez troche nie rozumiem po co od razu usuwac konto,moze za jakis czas bedziesz miec luz? No, ale rob jak uwazasz.

Palma, jak juz zamowilas to po ptokach, ja mam podobne nosidelko BabyBjorn, ale jakbym miala teraz jeszcze raz wybierac to pewnie wzielabym ergonomiczne. W takim dziecko czuje sie naprawde wygodnie , nie wisi tak... Jest zdrowe dla kregoslupa. W waszej sytuacji ergonomiczne wydawaloby sie najlepsze.
Jak masz mozliwosc to zastanow sie jeszcze Palemko i poczytaj

Dlaczego nie nosić dziecka w nosidle przodem do świata?: Pediatria - Medycyna Praktyczna: Lekarze pacjentom

Patrysia po prostu nie wchodz na bb, moze za jakis czas bedziesz chciala cos napisac?Mi tam wystarczy fb.
Zrobilam cos co pewnie nie jest ladne ale nie interesuje mnie to a mianowicie o 1 w nocy weszlam przez telefon na strone councilu i wypelnilam skarge online na szanownych sasiadow. Teraz powinien przyjsc list z upomnieniem jak to nie pomoze to przejde sie osobiscie.Co za ludzie :no::no:.Do tego dowiedzialam sie ze jak mi tak halasuja w ogrodzie to tez to moge zgloscic, i zrobie to:tak:

Oj, Patrysia nie odchodz.

Ja jak mam dosyc BB to nie wchodze i tyle,a jak mi sie zachce to wracam i konto w razie czego mam.

I co Babeczki, gdzie ta wiosna dla mnie? Porazka...raz na ruski rok lecimy do Polski i chyba zastanie nas jeszcze snieg??:confused:

Mikus garnie sie do pelzania,nie w glowie mu siedzenie ( usiedzi sam max 5 sek i wtedy przewraca sie na boki). Jest zupelnie inny jak Starszak,ktory nie lubil lezec na plecach lub brzuchu,ale siedzial juz sam w jego wieku... ciekawe kiedy nastapi to u Mikusia.

Pozdrowienia!

patrysia oj szkoda, ze konto likwidowalas bo moze kiedys by sie cos odmienilo, no, ale rozumiem
lotka nowego moda trzeba wybrac czy mi sie wydaje?

wydaje mi sie, ze mozna skorzystac z ostatnich wyników i wziac kolejna osobe, ktora byla po patrysi, po co znow glosowac?... Co Wy na to?

Lotka ja mogę być na miejsce Patrysi jak już kiedyś pisałam.
Patrysiu szkoda że odeszłaś... ale rozumiem i szanuję decyzję.
Taycia u nas ledwo 1 'C i ziiiiimno :(

Oliwier chory :(

reklama
Do góry