reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

u Jasia czuc ale nie widac i nie slychac zabka - marudny bardzo
mam dentinox i ibum

przepraszam ze tak rzadko wchodze jas mi nie pozwla duzo swojej uwagi chce

reklama
Ayni w dzień kaplica z jedzeniem, bo ją kaszel męczy i się krztusi, odciągać non stop trzeba, bo jeździ jej katar. Dziś przysnęła pierwszy raz na 1 godzinę. Dobrze, że już temperatury nie ma. I przed chwilą wciągnęła znowu 40 wody, no chociaż dziecko mi się pić nauczy. A ja ledwo dycham, najpierw było gardło, tera kaszel i mega katar:baffled:
Dzięki, że pytasz:-D

Ojej niech się już te choróbska skończą wreszcie! Zdrówka dziewczyny dla Was i dla Maluszków...:tak:

Młoda się bawi z bratem na podłodze...muszę ją łapać ostatnio bo jak się rozbuja to nie wiadomo gdzie się zatrzyma...Marudzi od rana...piję kawę, oko mi leci...aby do wieczora...

Miłego popołunia...ide bo już marudzi

Moja mała też tak podczas jedzenia z łyżeczki gada, ale andruta to jeszcze dłuuuugo nie dostanie, właśnie dlatego, że jest tam cukier, prędzej chrupki kukurydziane jej dam albo chlebek właśnie, ale z chlebkiem to też za jakiś czas, bo na razie daję jej po pół łyżeczki manny żeby do glutenu przygotować powolutku.

kupilam wczoraj słoiczek mango i marakuja (z babdream) i guciu mnie wysmial. i jest ble dla niego. za to heska zjadla caly i chciala dalej am.

u nas lepiej. babcia odwieziona, zarem ja dalej sama heh, ale dam rade. kto jak nie ja.

Ajena te choroby :((zdrówka zdrówka!!

FUTURE ciesze sie ze lepiej :))
JASMINUM a kaszki dajesz?tam też cukier...herbatki również zawierają cukier czy soczki...

kaszki można bez cukru podawać, a soczki dla dzieci mają naturalny cukier z owoców a to co innego niż biały cukier.
jasminum82 od paru dni podaje Adzie chrupki flipsy do rączki(od kiedy sama siedzi) i jest zachwycona. kupując chrupki też można na skład zerknąć bo są takie z samej kukurydzy albo z dodatkiem soli i oleju ;)

Ostatnia edycja:
kaszki można bez cukru podawać, a soczki dla dzieci mają naturalny cukier z owoców a to co innego niż biały cukier.
jasminum82 od paru dni podaje Adzie chrupki flipsy (od kiedy sama siedzi) i jest zachwycona. kupując chrupki też można na skład zerknąć bo są takie z samej kukurydzy albo z dodatkiem soli i oleju ;)
no pewnie :)ja np wolę dać wodę zamiast herbatek/soczków ale nie jedna podaje kaszki mleczne itd.i pewnie na to już nie patrzy że cukier ;)

Ja ogólnie tylko tak napisałam z tym cukrem ;)

Hej
Moje dziecko dzisiaj protestuje i spała tylko 30 min na spacerze do tej pory:wściekła/y: marudzi okrutnie a F dzisiaj w pracy i sama z nią jestem :/ Byle do 20 wytrzymać....:baffled:

Witam
My trafiłyśmy do szpitala z zapaleniem płuc w szpitalu okazało się że to jednak zapalenie oskrzeli przez 3 dni Natusia miała tylko inhalacje i nas wypuścili do domu i dopiero przy wypisie dostaliśmy antybiotyk do domu .

Mafu gratulacje :)

Zdrówka dla wszystkich :-) dziękujemy za życzenia :-):-)

Zdrówka!

dziewczyny ja to mam takiego nerwa na Adama, jak nigdy...
Pobudka o 5 rano :/ potem nawet sam sie soba nie mogl zajac, podczas jedzenia glowa na dol i bawil sie czyms tam wiec ani lyzeczki do buzi wlozyc ani nic... No masakra :no: chwile posiedzi gdzies a potem znow marudzi. Jak poszedl spac to przysnelam na 10 minut na kanapie a potem znow alarm, co by mama za dlugo nie pospala.

Axa a jak Ada w dzien?

Sił...

u Jasia czuc ale nie widac i nie slychac zabka - marudny bardzo
mam dentinox i ibum

przepraszam ze tak rzadko wchodze jas mi nie pozwla duzo swojej uwagi chce

Oby te ząbki szybko wyszły!

Ayni w dzień kaplica z jedzeniem, bo ją kaszel męczy i się krztusi, odciągać non stop trzeba, bo jeździ jej katar. Dziś przysnęła pierwszy raz na 1 godzinę. Dobrze, że już temperatury nie ma. I przed chwilą wciągnęła znowu 40 wody, no chociaż dziecko mi się pić nauczy. A ja ledwo dycham, najpierw było gardło, tera kaszel i mega katar:baffled:
Dzięki, że pytasz:-D

oj bidulka mała :-( zdrówka dla Ady i ciebie!!

Ajena te choroby :((zdrówka zdrówka!!

FUTURE ciesze sie ze lepiej :))
JASMINUM a kaszki dajesz?tam też cukier...herbatki również zawierają cukier czy soczki...

Nie wszystkie kaszki i herbatki są z cukrem, a soki mają naturalny cukier, oczywiście te 100%

Taycia ja bym andrutów nie podała bo one takie klejące są i bałabym się że do podniebienia albo do gardła się przykleją dziecku.... no i ten cukier po co takiemu maluszkowi, przecież to niezdrowe i psuje ząbki.

Jasminum ja małej daje chrupki kukurydziane Tygryski takie mega długie ( w składzie tylko kaszka kukurydziana) młoda ma frajdę jak sobie wcina i uczy się sama jeść.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejo

Oliwier nadal awersje do mleka uprawia. osiwieje z ta zgrenza mala, ale jutro do pediatry idziemy to moze cos poradzi. poza tym nie marudzi, nie placze, rozesmiany i cwiczy foke :p

Future jak dla mnie sloiczki babydream sa fajne ale malo jest wyboru :(
Axa o masz to we dwie chorowitki... zdrowka.
Malenstwo no rozumiemy ze zabki to ciezki okres... ale fajnie ze piszesz ;)
Kasieczek Ada tak sama samiuska siedzi? nie podpierasz jej poducha ani nic?

nic Wam nie mowilam ale bylabym 3 wrzesniowa mama w drugiej ciazy... jak sie okazalo bralam leki ktore mogly oslabic dzialanie tabsow no i biegunka... i tak do dzis bo przyszedl okres...

Do góry