Hallo Kochane!
Bydło u góry miało wczoraj imprezę, poszliśmy spać o 2, po tym jak M ich opierpapier. I to nie chodzi o to, że jakoś głośno gadali, albo muzyka była głośno, tylko oni no stop czymś walą. Wczoraj zastanawiałam się, czy w kręgle nie grają.
Jasminum moje starsze chłopaki miały chodzik, ale tak od 7/8 miesiąca, wybawienie to było, bo raczkować nie chcieli. Kaci nie miał chodzika, bo raczkował od 6 miesięcy, więc pełzał gdzie chciał, i nawet sobie wstawał. Z Adi może też zakupię, bo coś myślę, że szybko doopki nie ruszy, a noszenie jest mało przyjemne.
Martusia będzie dobrze, moja Młoda też ma okresy olewania jedzenia. Ostatnio miała temperaturę, i ciul wie od czego. A na poprzednim szczepieniu miała zielony katar, a i tak była szczepiona, bo doktor powiedział, że nie szkodzi, a szczególnie przy następnych szczepionkach
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Także nastawić się trzeba na ciągłe stresy, na zawsze.
No jeżeli chodzi o kolejność kupowania, to kupowanie dzieciom sprawia mi największą przyjemność, i to się nigdy nie zmieni:-)
Future ubić gada, nic innego nie można zrobić. Mój M dziś na szkoleniu, o rany jaki spokój!