wiecie, tak poczytałam co nieco przez google i zdaje mi się że Oli ma ZUM (zapalenie układu moczowego). objawy się zgadzają, mamy też skierowanie na badanie ogólne moczu, więc albo się potwierdzi albo wykluczy...
A jakie objawy dokladnie masz na mysli? Moj Adam tez byl dzis marudny, wypil tylko 3 flachy, cholera, nie wiem co to znow nadchodzi mam nadzieje, ze nie zadny skok.
Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanie
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Właśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)
Ja mysle, ze skoro podczas miesiaczki macica sie obkurcza i zluszcza, to moze wydalila jakis 'naskorek' skoro tak dlugo @ nie bylo. Ja 2 tygodnie temu dostalam pierwsza co prawda, bez takich niespodzianek, ale wiesz co, chyba bym sie nie przejela, jesli nie towarzyszyly by mi zadne inne objawy. Nie wiem czy jestes tym bardzo zaniepokojona, jesli tak, to poszukaj fachowej porady.
Moj syn nie zna pojecia "Dzien Kobiet" i od poludnia maruda, ze hej...
M przyniosl mi zel pod prysznic i wode toaletowa REPLAY, nigdy jeszcze nie mialam replaya, ale moge pochwalic, ze ladny zapach
A ja glupia, zamiast sie cieszyc to pomyslalam sobie "po co on mi to kupil,mogl dac kwiatka a ja bym zamowila Adasiowi pajace z H&M" - ech... Myslenie matki
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Oczywiscie ciesze sie, ale czasem sie lapie na tym, ze mysle o sobie w ostatniej kolejnosci, wszystko bym dala tej mojej krewetce.
Maz mi powiedzial,ze sprzedawca go spytal czy nie wie dlaczego dzis tak duzo polakow przyszlo do sklepu i kupowali jakies patelnie , upominki itd. I dopiero M mu wytlumaczyl, ze dzien kobiet. Oni tu w ogole nie obchodza i nie bardzo wiedza z czym to sie je.