reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia a Oli gorączkuje ze podejrzewasz zapalenie układu moczowego,nie wiem czy zawsze ale ZUM to jest raczej przy gorączce

Kasieczek ło matko co to mogło byc?Ja niestety nie pomogę:(

Ostatnia edycja:
reklama
Hello,

Dziękuje Wam serdecznie za życzenie.

Martusia nic złego nie może być... nie martw się zaraz... powiem ci tak, internet to i dobrodziejstwo i chłam jednocześnie... nie ma co czytać o dolegliwościach za bardzo bo się później człowiek niepotrzebnie i nad wyrost martwi ( wiem po swoim przypadku jak Tatę wygooglowałam - większość przypadków śmiertelnych )
Kasieczek naprawdę nie wiem cóż to by mogło być... sama nie miałam i nie spotkałam się z takim przypadkiem :/ nie martw się na zapas ... chyba, żeby się powtarzało to jedź na pogotowie ( nie wiem jak jest u Was, ale u Nas po 18 przyjmuje lekarz pierwszego kontaktu)

siadam z niemężem do piwka... może wpadnę jeszcze później

mua :*

ps. zapomniałam o najważniejszym MAFU moje serdeczne gratulacje ... rośnijcie spokojnie i zdrowo :)

Martuś nie martw się słońce,musi byc wszystko dobrze a Olinek mam nadzieje ma tylko gorsze dni.Przy ZUM to gorączka by była raczej ponad 38 stopni.Alan jak miał to miał w najgorszych momentach ponad 39 stopni no i oczywiscie bylismy w szpitalu no i on bidul miał 3 tyg wtedy

Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanie:no: Właśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)
Mysle ze to luszczaca sie sluzowka, niestety ja mam to czesto i juz sie nawet nie przejmuje.tzn jak mam @

Beacia no widzisz... on już tak od 3dni. mleko fuj, picie fuj, deserek fuj, kaszka fuj, obiadek szamie za to. no nic mam nadzieję że jutro do wieczora spłyną wyniki bo rano M leci oddać siuśki, to go zapiszę na poniedziałek czy wtorek.

mam nadzieję, że szpital nas ominie...

dziękuję za życzenia i razem z Krystiankiem życzymy wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego!

Kasieczek mi także wydaje się że to nic groźnego, sama to miałam czasem podczas @.

Mafu gratuluję ! I życzę dużo zdrówka!

Mój maluch bawi się ostatnio w noworodka i w nocy 8 razy się budzi ;<
Zapomniałam dodać że dziś w chodziku śmigał po całym pokoju, opanował poruszanie się do przodu bo wcześniej był tylko tył lub bok ;-) Ile radości mu to sprawia!

wiecie, tak poczytałam co nieco przez google i zdaje mi się że Oli ma ZUM (zapalenie układu moczowego). objawy się zgadzają, mamy też skierowanie na badanie ogólne moczu, więc albo się potwierdzi albo wykluczy...

A jakie objawy dokladnie masz na mysli? Moj Adam tez byl dzis marudny, wypil tylko 3 flachy, cholera, nie wiem co to znow nadchodzi mam nadzieje, ze nie zadny skok. :eek:

Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanie:no: Właśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)

Ja mysle, ze skoro podczas miesiaczki macica sie obkurcza i zluszcza, to moze wydalila jakis 'naskorek' skoro tak dlugo @ nie bylo. Ja 2 tygodnie temu dostalam pierwsza co prawda, bez takich niespodzianek, ale wiesz co, chyba bym sie nie przejela, jesli nie towarzyszyly by mi zadne inne objawy. Nie wiem czy jestes tym bardzo zaniepokojona, jesli tak, to poszukaj fachowej porady. :tak:

Moj syn nie zna pojecia "Dzien Kobiet" i od poludnia maruda, ze hej...
M przyniosl mi zel pod prysznic i wode toaletowa REPLAY, nigdy jeszcze nie mialam replaya, ale moge pochwalic, ze ladny zapach :tak:
A ja glupia, zamiast sie cieszyc to pomyslalam sobie "po co on mi to kupil,mogl dac kwiatka a ja bym zamowila Adasiowi pajace z H&M" - ech... Myslenie matki :-D Oczywiscie ciesze sie, ale czasem sie lapie na tym, ze mysle o sobie w ostatniej kolejnosci, wszystko bym dala tej mojej krewetce.

Maz mi powiedzial,ze sprzedawca go spytal czy nie wie dlaczego dzis tak duzo polakow przyszlo do sklepu i kupowali jakies patelnie , upominki itd. I dopiero M mu wytlumaczyl, ze dzien kobiet. Oni tu w ogole nie obchodza i nie bardzo wiedza z czym to sie je.

reklama
Axa- W tym bieganiu to mam jedyną nadzieję że przynajmniej brzuch mi zleci:-p
Martusia- Tulam :-( Mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i Oli będzie zdrów. Dalej mam nadzieję ze to przejściowe u niego..

Arti śpi, Tata Artiego Śpi, A mama na BB siedzi :-p

Edit. udało mi się stworzyć suwak :-) hehe masakra :-D

Do góry