reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

no wlasnie zadzwonilam do tesciowej, poryczałam sie na maxa, ale powiedzialam jej kilka faktów i ma nim porządnie potrząsnąć.
zobaczymy...

zadzwonil i zapytal, czy chce cos z miasta i jakies syropki dla dzieci, a ja powiedzialam, ze dzisiaj są chore, a nie jutro. i odłożyłam słuchawke. i nie wie, ze gadałam z jego mamą. a niech mu nawtyka za mnie. Ona jest za mną dosyć.

reklama
no wlasnie zadzwonilam do tesciowej, poryczałam sie na maxa, ale powiedzialam jej kilka faktów i ma nim porządnie potrząsnąć.
zobaczymy...

zadzwonil i zapytal, czy chce cos z miasta i jakies syropki dla dzieci, a ja powiedzialam, ze dzisiaj są chore, a nie jutro. i odłożyłam słuchawke. i nie wie, ze gadałam z jego mamą. a niech mu nawtyka za mnie. Ona jest za mną dosyć.

biedulko nasza :(( dobrze zrobiłaś nie ma co w sobie to dusić niech mama sie nim zajmie skoro nie rozumie twych słów!buzia :*

Stokrotka i te wlosy sa o niebo lepsze :)
Future tulam... no co #$%^&(*&^% z Twojego meza. slow brakuje. ale dobrze niech mu mama nagada moze to dotrze.

Oliwek lepiej juz, je w miare normalnie, wtrabil pol sloiczka 190g rosolku z kurczaka z manna. nie marudzi nie placze bryka z tata po nowej sofie :) cieszem sie. a zakupy przelozone na jutro.

doberek ja tylko na momencik
TZ za tydzień wyjeżdża do Holandii na pół roku :no:
jutro mamy proszony obiad u teściów

dziś byliśmy na naukach przed chrztem....ale się nasłuchaliśmy :no:

Future- Widać poskutkowało:tak:. Oby tylko jak piszesz to nie były tylko słowa
Tygrysku- No my też jeszcze jakby to powiedzieć w gaciach jesteśmy jeśli chodzi o dom. No ale będziemy musieli powoli się brać do działania, bo nam dzieci urosną i a my nawet z papierków nie wyjdziemy :-p
Stokrotka- Kurcze współczuje..to długo jak dla mnie.. A zamierza jakoś częściej zjeżdżać czy dopiero na koniec? Boże mój jak do Wa-wy na tydzień pojechał to ja ledwo wytrzymałam. A Artur jak tęsknił. To sie wydaje że dziecko nie odczuje, a to nieprawda. U nas Arti to pierwszą noc bez M w ogóle spać nie chciał..a jak przyjechał to radość małego nie do opisania- usmiech z buzi nie schodził, a co się opiszczał to jego ;-) Tak że trzymam &&& żebyście przetrwali znośnie te rozłąkę

A u nas katar i ból gardła, jak zwykle zaczęło się od mojego M jak to jest że tylko faceci zalapuja ?? Albo syn albo M, ja raz na ruski rok. Kapie z nosa. Niunia kicha mam nadzieję że tak tylko się rozwinie.
Syn z aparatem na zębach chodzi i wymyśla co może jeść i ile go to będzie boleć to w końcu powiedziałam że 2 lata mina bezcenna.

reklama
Verita- Zdrowia ! U nas na wsi jakiś wirus różyczki panuje i co ciekawe tylko faceci chorują..dziewczyny nie ale to chyba przez to ze my szczepione na to byłyśmy..

Do góry