reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mafu jak ja sie ciesze ze u Was ok i malenstwo tez. na pewno uslyszysz serducho jak dzwon :*
Palma no ja tez podtrzymuje.
Kasieq Tobie tez sil. u nas mordodarcie chwilowo off. (spi - znowu)
Axa ale wiesz u Twojej Ady to jest normalne bo Ty wiesz ze ona tak sobie lubi jesc. a Oli nigdy tak nie mial i cos jest na rzeczy i probuje dojsc co ale nie wiem co zawinilo, czy jablko+banan+brzoskwinia czy gluten czy wprowadzenie bebiko 2. nie wiem no ;/
Future lacze sie w bolu glowy.

Oliwek dalej marudny, jesc nie bardzo i tylko na raczkach by siedzial. wczoraj teletubisie ogladal i przy okazji mnie poszczypal i podrapal. na zabki sie nie zanosi. analizuje co moze powodowac jego stan ale nie wiem. do szpitala troche sie boje jechac ze mi go zostawia na obserwacji czy cos, albo wysmieja jak kiedys. bardzo mi go zal, meczy sie moja Lapka-Nozka, wygina, krzyczy. serce sie kraje. :(

reklama
Mafu - serdeczne gratulacje! na pewno wszystko jest super! spokojnych 9 miesiecy!!!

Wszystkiego Najlepszego Kobietki! www.e-kwiaty.pl-images-bo107-xl.jpg spokojnych i usmiechnietych Brzdacow i jak najwiecej snu!

A ja mam dola. Mikus nie moze sie wyleczyc z grzybicy siusiaka. Najpierw byl clotrimazolum - nie pomogl, teraz daktakort - pomagal przy pierwszym zastosowaniu,ale juz po 9 dniach od ostawienia grzyb powrocil i Synus ma taka zylke pomiedzy jadrami strasznie opuchnieta. Dzis znowu do lekarza... biedne dziecko, moze dlatego jest taki poddenerwowany?? macie jakies doswiadczenie z grzybami u takiego malca? PORAZKA :eek::-(

u nas zima wrocila i ja chora do kompletu no no!

DZIEKI ZA ZYCZENIA a w szczególności nagiej i nathali

martusia sil
axa zdrowka dla Kacka
mufu bedzie dobrze. musi, zrob suwaczek Fasolince! ;-)

Zdrówka!

Mafu - serdeczne gratulacje! na pewno wszystko jest super! spokojnych 9 miesiecy!!!

Wszystkiego Najlepszego Kobietki!Zobacz załącznik 544234 spokojnych i usmiechnietych Brzdacow i jak najwiecej snu!

A ja mam dola. Mikus nie moze sie wyleczyc z grzybicy siusiaka. Najpierw byl clotrimazolum - nie pomogl, teraz daktakort - pomagal przy pierwszym zastosowaniu,ale juz po 9 dniach od ostawienia grzyb powrocil i Synus ma taka zylke pomiedzy jadrami strasznie opuchnieta. Dzis znowu do lekarza... biedne dziecko, moze dlatego jest taki poddenerwowany?? macie jakies doswiadczenie z grzybami u takiego malca? PORAZKA :eek::-(

Kurczę nie pomogę, niestety:sorry: Zdrówka!!

Dzięki dziewczyny ;-)
Jasminum- No myśmy planowali zacząć staranka we wakacje:-p No ale żeby to była wpadka to też nie mogę powiedzieć. Tylko jedyne co to niefajnie że się wszystko tak nagle zebrało i ciąża i operacja..No ale mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze ;-)

Martusia- Kurcze nie wiem co Ci doradzić..:-(może po prostu pogoda też wpływa na jego samopoczucie..poczekaj z 2 dni i jak nie minie to wtedy skonsultuj z lekarzem;-)
Taycia- a spróbuj przemywać mu to kefirem, bakterie nie lubią takiego kwaśnego więc moze chociaż złagodzi dolegliwość..

Tycia moj Szymon jak był mały to miał stan zapalny i on nestatyne (chyba dobrze napisałam ) miał w zawiesinie doustnej ,a na grzybiczne dobre jest mycie własnie kefirem jogurtem naturalnym łagodzi i flore wyrownuje

Mafu serdecznie gratuluję i niech fasolka zdrowo rośnie:tak::-)

Dzis Dzień Kobiet!

Więc Kochane przyjmijcie życzenia moje
Od kobiety drugiej też, która wie jak w życiu jest...
Byście zawsze piękne były,
Byście nigdy nie przytyły,
By Wam włosy nie wypadły,
Żeby cycki nie opadły,
Dupcie zawsze jędrna były,
Byście facetów wciąż kusiły...
Byście kłopotów mało miały,
O zmartwieniach nie myślały,
Pamiętajcie, że rozterki
Źle wpływają nam na nerki
I nie tylko;)
Więc Kobietki życzę Wam samych zajebistych dni...

wiecie, tak poczytałam co nieco przez google i zdaje mi się że Oli ma ZUM (zapalenie układu moczowego). objawy się zgadzają, mamy też skierowanie na badanie ogólne moczu, więc albo się potwierdzi albo wykluczy...

biedny mój dzieć :(

zjadł dziś połowę połowy zupki, poprawił 120ml i po 4h 150ml, wcześniej też parę łyżek sinlac z owocami i śpi dalej jak zabity już prawie 3h, i bardzo jest rozdrażniony... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam do Was trochę nieprzyjemne pytanie:no: Właśnie dostałam pierwszy okres (z odstawienia tabsów) i wyleciało ze mnie coś dziwnego. Jak poczułam, że leci to myślałam że to skrzepy ale na pewno to nie one. Cośów było dwa, kolor jasny, generalnie wyglądało to jak płaty skóry, dość grube (z pól centymetra) i twarde, razem były wielkości orzecha włoskiego. Ktoś wie co to może być? (sorry za opis ale na prawdę nie wiem co to może być a lekarza mam dopiero za 3 tygodnie prawie)

Do góry