Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja tez chcem te nalesniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój akurat ok lezy na macie i z przewrotami walczyLeo zasnął po raz pierwszy od spaceru... wcześniej jadł świrował ryczał jadł ryczał i tak w kółko... teraz szybka kawka bo cholera wie co i kiedy go zbudziobym zdążyła dopić ciepła w całości... a zrobiłam sobie wieeelki kubek... och marzenie
My dziś wczorajsza lasagne kończyliśmy... mhmm... pychotka
EDIT już się wyspał... Noż K**** brak sił do potęgi n-tej![]()
FUTURE przeniosłam na zakupowy post...
Leo zasnął po raz pierwszy od spaceru... wcześniej jadł świrował ryczał jadł ryczał i tak w kółko... teraz szybka kawka bo cholera wie co i kiedy go zbudziobym zdążyła dopić ciepła w całości... a zrobiłam sobie wieeelki kubek... och marzenie
My dziś wczorajsza lasagne kończyliśmy... mhmm... pychotka
EDIT już się wyspał... Noż K**** brak sił do potęgi n-tej![]()
dziewczynki tak mi smutno... Cos dzis wyczulam moja mame i postanowilam zadzwonic, a tam zajete. Dostalam potem sms, zebym pilnie zadzwonila, bo moj braciszek lezy w szpitalu. Mial angine i dostal antybiotyki a po tych antybiotykach wyskoczyly mu bable na calym ciele nawet w buzi. Po nieudanym "leczeniu" mascia za 50 zl brata wyslali dzis do szpitala. Dostal kroplowke i UWAGA zamiast polozyc go na oddzial dzieciecy, to go polozyli na dermatologie gdzie jest jedynym dzieckiem. Sale dzieli ze starszym panemtelewizja za 2 zl na godzine, mowi, ze jedzenia malo daja... I ani sie do kogo odezwac... Jakos probuje sie pocieszac, ze bedzie ok, ze mu napewno przejdzie, ale jak mysle ze on tam sam, z ta biedna telewizja na monety z kilkoma kanalami i marnym jedzeniem to az mi sie noz w kieszeni otwiera.. Nie wiem , czy sie tam ktos bedzie nim naprawde interesowac, dogladac, czy tylko tanie przynies, podaj ,zbadaj :-( :-
-( A moja mama w Niemczech, niech to szlag! caly dzien w ogoole jakis taki do DOOOPY!
no dobra, udało mi się zasiąśc. nie bylam 3 dni. MOj mąż chory, niby w domu, a ja znim coraz więcej roboty ech. mam troje dzieci.
HELENKE a nie HANIE... ale do rzeczy. kochał, cąłował, tulił. Ale nam Hesia wogóle nie płakała. leżała i się bawiła, i śmiała ale prawie nigdy nie płakała. no i mieliśy jedno dziecko, i wiecej czasu, i on mniej pracował. ja go oczywiście nie chce usprawiedliwiac, ale rozumiem, ze moze byc zmeczony po 2 etatach prawie codziennie, użerania się z gimnazjalistami (chciałam napisać bachorami, ale zaraz by się zaczęło haha).
Gutek jak jest zadowolony i uśmiechnięty to tata tez go wezmie, ponosi, powydurani się troszke...ale inaczej niż z Hesią. Miał nawet opory, zeby go przewinąc pierwszy raz i powiedziął, ze niebedzie pisorka dotykał. ale kazałam mu i teraz się nie miga.
Między nami lepiej nieco...Przperaszał mnie, ale ja powiedzialam, ze to nie mnie musi przeprosić) zobaczymy jak długo.
kochana oczywiscie, to swieta racja, ze bardziej kontaktowe dzieci i latwiej z nimi nawiązać więż...ale powinien bardziej się interesować Gutkiem. On jest malutki, i potrzebuje duzo czułości, i bezpieczeństwa. A Heśka to stara wyjadaczka... sama się dopomina
my chrzcimy za 2 tygodnie
OMG i masz te włosy dalej??? czy wyszły? ja bym się bała ;///
a moj do mnie mowi: a gdzie masz twarz haha
no wlasnie.
dziewczyny, a Wasze maluchy szczypia, drapia itp? Oliwek ostatnio mnie tak uszczypal ze mialam slad normalnie...