reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobry dziewczęta :)

Jejku Ayni oby szybko braciszkowi pomogli i mógł wrócić do domu :)

Beniamin w przedszkolu Leo się odzywał ale zamilkł :) więc mogę spokojnie Was poczytać i wypić ciepłą kawusię... u Nas dziś piękne słońce, ale zimno że HOHO... więc może koło południa ze smarkiem wybędziemy :) ... a do do złości to Leo mnie jeszcze do szału nie doprowadza... za to Beniamin jest mistrzem... i jeszcze mnie przedrzeźnia co mnie wkurza o niebo mocniej niż jego złe zachowanie... ostatnio myślałam, że jak go chwycę to przegryzę na pół... więc się zamknęłam w łazience... zapaliłam sobie... i po 5 minutach wyszłam... Beniamin był bardziej zszokowany tym, że wyszłam niż bym krzyczała :) z wrażenie siedział pod łazienką i szlochał żebym wyszła bo już będzie grzeczny naprawdę i na zawsze ( czyli według jego pojęć na maks 1 h ) :)

Miłego dnia dziewuszki :)

Teraz tak nadrabiam zaległości pisana na bb, że wkrótce będziecie miały mnie dosyć HAHA

reklama
Witam ;) u mnie Krystian ciągle chce być noszony, najlepiej na moich rękach. Leżaczek go znudził, więc wsadziłam go do wózka.. rozpracowuje budkę.. Jestem nie wyspana, po 5h snu budził się co 30 min ;/
Słoneczko ślicznie świeci więc pewnie pójdziemy nad morze ;-)

nathaliep
siedze i mysle, skad mi sie Ostrzeszów kojazy.... i w koncu olsnienie, mialam kiedys praktyki w Odolanowie, to chyba w sumie niedaleko?

sił dla wszytskich mam wyjców ;-)

verita i jak wozeczek?
patrysia u nas tez wieje, jak tam zakupy?
monaliza strzala ;-), dzidzius jeszcze w brzuchu czekaja do wt, &&& za operacje Corki
naga what? men? why? :-p

extra rozpisalam sie na zakupowym.:-D:-Djak ktos ma cierpliwosc poczytac ..:-)
U nas o dziwo noc prawie przespana, po 21 poszla spac zbudzila sie ok 3 ja przed nia, polecialam do lozeczka i biedna chyba zbudzilam bo sprawdzalam czy oddycha, potem dopiero o 6 na jedzenie i do 7.30 spalysmy (budzik mojego syna ) nie ludze sie wiem ze to przejsciowe juz kiedys zdarzalo jej sie spac po 4 czy 5 godzin a potem znow co 2

[h=5]ale mi sie pon zaczal wrrrrrr byla u mnie mama dzieci ktora wozila oliwke razem ze swoimi do przedszkola i odbierala ze juz nie bedzie... nie byloby to problemem gdyby nie to ze u nas nie ma chodnika a z naszej wsi wjezdza sie na autostrade i pelno tirow jezdzi[/h]

Lotka no pewnie, że niedaleko :) niecałe 30 KM :)
a w kujawsko - pomorskim mam brata, który za miłością wyjechał do bydgoszczy :)

oj Tygrysku to niedobrze, ja od czwartku z Leo będę musiała bo Beniamina chodzić, bo rodzice wracają do szpitala w Poznaniu ;/... mało tego to w Beniowym przedszkolu nie można wjechać wózkiem więc albo wytargiwać Juniora z wózka albo będę go w nosidle szarpać :)

Ostatnia edycja:
hejka dawno mnie tu nie było. czasu mało miałam.
teraz Jaś w końcu dłużej śpi. ma lekką anemię ale daje mu żelazo. poza tym już sam siada już czasem za kołdrę się złapie lub podeprze o coś ale tylko chwila i zaraz leci do tyłu. albo z leżaczka ciągnie go do przodu. łapie za nóżki i ciągnie je do buźki. jest cudowny.
Zobacz załącznik 543211
między mną a B jest już dobrze, zmienił się. czasem się kłócimy ale nie tak jak kiedyś.
zaręczyliśmy się w walentynki. przyniósł pierścionek w ciastku (ciastko w kształcie serca z dżemem)
Zobacz załącznik 543212

był Jaś raz w zakaźnym szpitalu bo miał biegunkę ale jest już dobrze. powoli udaje się go przekonać do butli raz dziennie chociaż mu daje bo planuje odstawienie od piersi.
z praca tą gdzie robiłam chyba nie wypali bo nie będę mieć statusu ucznia a on takie osoby potrzebuje tylko bo na zlecenie tylko zatrudnia. ale chociaż w UP jestem zapisana może coś znajdę jak już będę miała wrócić.

Jaś ładnie zajada słoiczki już mu wprowadziłam i kaszkę. konsultowałam z lekarzem i powiedział że już mogę. ząbków nadal nie widać.

Witam nowe mamusie.
zdrówka dla chorujących.
słońca dla potrzebujących.
i buziaczki dla wszystkich

na katar.
to polecam nasivin dla niemowląt. i sól morska sterimar lub marimer. i gruszka lub frida.
też zależy od rodzaju kataru bo jak jest ropny to w aptece takki na receptę robią specjalne krople

reklama
witam

mała uspana, spi dzis po 20 min i w bek. od wczoraj mi się zaś :wściekła/y: popsuła, w nocy pobudka co 2h na papu i płacz co chwilka. Od rana bucz i stękanie.
Po pierwsze nie zrobiła mi kupki od wczoraj, a normalnie robi 2 dziennie ( wprowadziłam kaszkę jaglaną od paru dni i to pewnie przez to ) teraz parze rumianek ponoc pomaga, bo rano wycisnęła takiego mini bobka koziego :tak:;-);-):-):-) się męczy bidok
a po drugie jedynka górna, która wychodzi juz od ponad miesiąca prawie jej się przebiła, no i sama juz nie wiem, spuchniete ma dziąsełka okrutnie ........
czeka mnie zajeeeeeeeeeeeeebisssssssssssty dzień :baffled:

o 13 spacer, czyli pchanie wózka brzuchem i niesienie Nataszki
sie zastanawiam po co mi wogóle wózek ??????????????

Do góry