reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

to i ja dolacze do wiecznego wycia...mala jest coraz gorsza:wściekła/y: jak byla mniejsza to taki Aniolek byla....M dzisiaj tez stwierdzil ze syn taki nie byl:-(

Palma ja tez chetnie oddam :tak::tak:

reklama
Oj u mnie też masakra, skok na maxa. Moje dziecko oszalało:baffled::confused::szok: Nakarmić się nie daje, drze się wniebogłosy przy butli, karmie ją jak zaśnie, słoiczki też są bleeeee:oo2: do tego gryzie, drapie, piszczy:oo: W nocy płacze przez sen, budzi się 2 razy ale nie che jeść tylko płacze, zaśnie jak ją ululam:baffled: Masakra

Ciężkie dni za mną (i przede mną) widzę, że nie jestem jedyna :sorry2: Mam nadzieje że damy rade, ten skok trwa do 26 tygodnia a następny dopiero 33 do 37 tyg. Pocieszam się tym ale przyznaje nerwy puszczają i jeszcze @ i szalejące hormony:szok: Wielka kumulacja :szok::baffled: Współczuje mojemu F bo na kimś muszę się wyżyć.

A bym zapomniała:-p Któraś pytała o zębolki :-) Moja ma 2 dolne jedynaczki już:tak::-D

Palma ja wysyłam ci 10kg na klatę
biggrin.gif
Ładnie się ustaw, żeby się równo ułożyło
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No u mnie tez @ jeszcze tez do tego wszystkiego:evil:

A we wtorek jedziemy do Centrum Matki i Dziecka do audiologa blado to widze jak ta bedzie taka zmierzła :nerd:

sił dla wszytskich mam wyjców ;-)

verita i jak wozeczek?
patrysia u nas tez wieje, jak tam zakupy?
monaliza strzala ;-), dzidzius jeszcze w brzuchu czekaja do wt, &&& za operacje Corki
naga what? men? why? :-p

WITAM:)

U nas słonecznie :)ale tez jak uwas wietrznie tyle ze się niespo uspokoił bo w nocy to chyba dachy pourywał :/

M jedzie pokupowac dla siebie co nieco a potem ja mu dzieci zostawiam i ze szwagierką wybywam :) oo tak chwila dla siebie!:))

Ja również na biodrze nosze gdzie słyszałam to jest dobra pozycja na bioderka ;)

nawet się chustuje na biodrze

Dzieki dziewczyny a ja myslalam ze teraz to wlasnie sie mowi zeby nie nosc na biodrze a ja tylko tak daje rade i pierwsze dziecko i teraz. Bo i tak bym nie przestala a tak to az sie lepiej czuje ze nic zlego nie robie :tak:
Ja tez sie zastanawiam nad skokiem bo jak marudna byla tak od tyg taka fajan sie zrobila (bez przesady oczywiscoe) ale bawi sie sama , budzi sie i nie placze. Ciekawe kiedy wroci do tego o bylo,bo za pieknie ..:baffled:

Awersjo no widzisz...nerwy... ja tez dzis nakrzyczalam na Oliwka a potem go zacalowalam na smierc.
Palmo ja Ci moge od zaraz 20kg wyslac, chetna? ;)
Fasolko &&& za wizyte.
Kasieq moj Oli niby tez w okresie tego skoku jest ale u niego jest narazie znosnie poza placzem przez sen i cyrkami przy karmieniu. mowie znosnie bo wczesniej byl nie do wytrzymania...
Monaliza swietna rada ;)
Verita a widzisz jak sie okazalo my w ogole zle nosilismy Oliwka ale skad moglam wiedziec jak nikt nic nie napomknal... a na biodrze bardzo fajnie sie nosi malucha ;) i zazdroszcze lekkiego wozeczka.

Oliwek dzis na caly dzien mial spania ze 3h lacznie z drzemkami. wczoraj zasnal po 20 chwile. teraz oglada UFC z tata a ja odpoczywam delektujac sie ciepla herbatka :)

Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje:oo2::hmm:

reklama
Martusia moja tak ma od 2 dni dopiero. Wcześniej to znoście było tylko marudzenie i płacz jak wyszłam na chwilę z pokoju a no i rączki non stop. Teraz to jak obłąkana się zachowuje:oo2::hmm:

Lacze sie w bolu. Moj Syn od dwoch dni nie do poznania... nie wiem co sie dzieje,ale ja wysiadam.. :baffled: myslalam,ze moze po szczepionce,bo mial w piatek.

Tygrysek - cudownie!!!!!!!!!!!!!!! moj bardzo kocha smoka.. bez niego nie zasnie,a nawet potrafi sie obudzic,ze go nie ma:tak:

Milego wieczoru!

Do góry