reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam :-) odebrałam swiadectwo pracu i sie zarejestrowałam w bezrobotnym:-p odprowadziłysmy babacie i spacerek przy okazji zaliczylysmy:-D teraz obiado trza robic:cool2:

Future tulam :*

Reszte dziewczynek witam :-)czy wy tez czujecie wiosne w powietrzu;-):-)

hejo

mi tez latwiej zajrzec na fb, bb nie wczytuje mi tel.

Oli dzis marudny, wsadzilam do bujawki - zasnal. w koncu.

Future ja nie moge tego zrozumiec... jak tak mozna do dziecka/o dziecku mowic? dzieci sie powinno kochac tak samo a nie jedno faworyzowac. przykre jest to. moj M tez mial pare takich zagran ale mu przemowilam do rozumu grozac rozwodem :p poki co musisz pogadac powaznie ze swoim.
Verita biszkopta albo pietke do raczki dac, rozmieknie slinka i ekspozycje masz od razu i chwile zajmie sie dziec :)
Fasolka ja juz niecierpliwie czekam na te zapowiadane 18' C :)
Palma mi tez dokucza ale juz sie lecze nieco w tym kierunku i robie badania... a i Nati jaka juz duza, przerosnie zaraz wagowo Oliwierka ;)

jutro w DDTVN o nieszczepieniu dzieci i skad sie wzial poglad ze autyzm jest poszczepienny. Oli sie budzi o 8 mniejwiecej wiec obejrze, jestem ciekawa.

tulam Was wiosennie :)

Wlasnie wczoraj miala strasznie czerwone policzki mozliwe ze po chlebie? Z jedzeniem czekam do 6 mies ale pietke dalam na te biedne dziasla raczej juz nie dam przez jakis czas

witam Adam juz skacze a ja pospalam godzinke dluzej, ale kiedy tylko przyszla paczka to wyskoczylam jak z tostera :-) humor mam dzis przeswietny, bo waga dzis pokazala dlugo oczekiwana liczbe i jeszcze ING nam przyslalo 50 eur na rachunek za prowadzenie konta i bon na tort jablkowy. Mezu juz wybyl na popoludniowke a Adam obgryza zabawki z maty a ja sobie zere brunch.

Ayni ja dalam do rei pietke to szybko na podlodze wyladowala i pies zjadl :)

:-DMy dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode :szok:, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju :-D:-Dja tez wykonczona:-)

ja sie dzis odwazylam dac Adasiowi kawalek takiej miekkej buleczki a ten patrzy czy to naprawde sie dzieje, oczywiscie M panikarz mowi : nie dawaj mu, nie dawaj :szok: :-D facetom wszystko trzeba tlumaczyc. I nieziemsko zazdroszcze tego basenu,u nas basen w miescie i tam przeprawa jest dosc dluga ok 30 min jazdy wiec odpada, ale w lato napewno popluskamy sie w morzu bo mam 15 minut spacerkiem.

Mój to tylko wstawał do małej jak ja byłam w szpitali tydzień po porodzie i w jedną noc jak młoda miała 2 miesiące od tamtej pory ani razu nie przewija jej nawet jak jest w domu:angry: raz ja kąpał i nigdy nie poszedl z nią na spacer:wściekła/y: zero pomocy!!
To sie wyzaliłam:sorry2: mam nadzieje, że to poprawi choć troszeczke humor :blink:
Młoda maltretuje motylko na macie:-D Ide po śniadanko i kawkę...

Moze Twoj wybranek nie wie, ze potrzebujesz jego pomocy? Trzeba mu powiedziec, przewin dziecko, zostan z dzieckiem, zrob mleko, nakarm. sam sie facet nie domysli niczego , moj m to za pierwszego pampersa zabieral sie niechetnie i mial mine jakby dotykal odpady atomowe, a teraz chetnie wstaje do malego nad ranem, od razu pierwsze co to zmienia pampersa a potem opowiada co Adam zrobil, albo jak sie maly cieszyl kiedy go zobaczyl. Ale to od razu nie przyszlo bo wczesniej to kiedy z nim zostawal rano to go wkladal do lezaczka i ogladal tv :wściekła/y: a teraz sie bawia, m mu spiewa az serce topnieje. wiez wymaga czasu ale trzeba od czegos zaczac. bedzie dobrze tylko niech zacznie

:-DMy dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode :szok:, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju :-D:-Dja tez wykonczona:-)

nie bój się nurkowania, my już 2 miesiące chodzimy i młody od początku nurkuje pod wodą, na pierwszych zajęciach byłam przerażona ale teraz to już bułka z masłem, tylko niech ci trenerka pokaże jak to zrobić, im wcześniej sie zdecydujesz tym dziecko to lepiej będzie znosić, niedługo będą robione zdjęcia pod wodą to wrzucę na zdjęciowy :)

Martusia to nic nie da. nie chce mi się wogole juz z nim rozmawiac. powiedzialam, zeby się wyprowadził, bo mam go dość. ani pomocy, tylko przeszkadza. to powiedzial, ze zabiera Helenke jutro do rodziców. ja mowie, ze dlaczego Gucia nie wezmie, a on mowi, ze po co, co z niego za pozytek.
powiedzialm mu, ze jest złamasem i rzuciłam obrączką.
boje się, ze mi zabierze Helenke

reklama
Martusia to nic nie da. nie chce mi się wogole juz z nim rozmawiac. powiedzialam, zeby się wyprowadził, bo mam go dość. ani pomocy, tylko przeszkadza. to powiedzial, ze zabiera Helenke jutro do rodziców. ja mowie, ze dlaczego Gucia nie wezmie, a on mowi, ze po co, co z niego za pozytek.
powiedzialm mu, ze jest złamasem i rzuciłam obrączką.
boje się, ze mi zabierze Helenke
Nie zabierze ci dziecka, zwlaszcza jesli drugie traktuje w ten sposob.To sa sprawy w sadzie w ktorych bierze udzial psycholog dzieciecy i wtedy niech on sie cieszy jesli prawo do odwiedzin uzyska

Do góry