P
patrysia*
Gość
nie dołuj mnie już bardziej.
przepraszam nie chciałam...:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie dołuj mnie już bardziej.
Ayni ja dalam do rei pietke to szybko na podlodze wyladowala i pies zjadl
My dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode
, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju
ja tez wykonczona:-)
Mój to tylko wstawał do małej jak ja byłam w szpitali tydzień po porodzie i w jedną noc jak młoda miała 2 miesiące od tamtej pory ani razu nie przewija jej nawet jak jest w domuraz ja kąpał i nigdy nie poszedl z nią na spacer
zero pomocy!!
To sie wyzaliłammam nadzieje, że to poprawi choć troszeczke humor
Młoda maltretuje motylko na macieIde po śniadanko i kawkę...
My dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode
, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju
ja tez wykonczona:-)
Nie zabierze ci dziecka, zwlaszcza jesli drugie traktuje w ten sposob.To sa sprawy w sadzie w ktorych bierze udzial psycholog dzieciecy i wtedy niech on sie cieszy jesli prawo do odwiedzin uzyskaMartusia to nic nie da. nie chce mi się wogole juz z nim rozmawiac. powiedzialam, zeby się wyprowadził, bo mam go dość. ani pomocy, tylko przeszkadza. to powiedzial, ze zabiera Helenke jutro do rodziców. ja mowie, ze dlaczego Gucia nie wezmie, a on mowi, ze po co, co z niego za pozytek.
powiedzialm mu, ze jest złamasem i rzuciłam obrączką.
boje się, ze mi zabierze Helenke