reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Musze sie pochwalic ze moja corka dzis zaczel sie przewracac z brzucha na plecki i z pleckow na brzucho i teraz sie turla po calym salonie :-D jestem taka szczesliwa bo zaczynalam sie martwic ale ona ma na wszystko swoj czas :-D:-D:-)

Verita Ty się martwisz? A mój Mały jest starszy od Twojej i w ogóle się jeszcze nie przewraca. :baffled:

reklama
NA TAK na hop siup

Palma, gratulacje! No w koncu sie uwolnilas! Oby tak dalej! Odpoczniesz w koncu i bedziesz mogla siku kiedy chcesz ;-) hihi joking bejb :* bardzo sie ciesze!

Verita wam tez gratuluje, szczegolnie jak sie czlowiek martwi ;) ale nie ma czym, dzieci maja czas na takie sprawy.

Solenizantom wszystkiego naj naj slodszego,pysznych deserkow i nowych umiejetnosci!!

A my zebujemy, ojjjj drze ta jadaczke maly, ale coz, trzeba przetrwac. W nocy mialam 1 godzine wyjeta z zyciorysu.

No i czekam na polroczniakowy prezent dla Adasia , co prawda jeszcze prawie 3 tygodnie, ale juz zamowilismy. Nie moge sie doczekac az przywioza :-)

co u was damy drogie? ja mam super humor! bo wlasnie przeczytalam na naszej grupie na fejsie pewna dobra wiadomosc :*:*:*

Dzis pierwszy basen z Maciem :-) ale sie chlopaki wyszaleli ;-) suuuuper bylo :-) zaraz nadrobie co tam dzis sie dzieje :-)

Fasoul a ty co ? czemu dolek? dolki to powinnas miec w policzkach podczas smiechu ! Nie smutaj sie !

dziewczyny co do prezentu to napisze na zakupowym,zeby nikt nie musial przenosic postow ;p

reklama
Verita Ty się martwisz? A mój Mały jest starszy od Twojej i w ogóle się jeszcze nie przewraca. :baffled:
Wiesz bo ja wszystko porownuje do syna a on w jej wieku to juz fikal , no i ta pielegniarka srodowiskowa ktora tak dziwnie spytala nie przewraca sie??hym bedziemy dzwonic za are tyg i trzeba sie bedzie tym zajac ,

Do góry