reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Babeczki!

U Nas 4 dzien biegunki. Co prawda nie robi juz tak czesto,ale jednak... Starszak meczyl sie 4 dni,wiec mam nadzieje,ze moj 5 MIESIECZNIAK!!!!! :szok::-D tez tyle bedzie mial.

Przespalismy nocke w lozeczku, nawet o 3.30 oszukalam go woda i zasnal. Pomijam tylko fakt,ze co chwilke sie krecil i musialam mu podawac smoka,ale co tam..od razu Rzymu nie zbudowali.

Moj Synek leniwy.. nie przekreca sie za bardzo, nozek nie widzi... ladnie za to sie podnosi jak lezy na brzuchu no i wyciaga raczki jak cos chce... :happy2:

Milego dnia!

Wszystkiego naj dla Solenizantow miesiecznych...

reklama
WITAM:)

No i koniec ferii dzisiaj Dominiś do szkoły...jaki szcześliwy z tego powodu :D

Wczoraj gościnka u szwagierki miło spedzona :)

ANMIKA zdrówka!u nas laryngolog badał i wsio oki gdzie po prostu antybiotyk i krople do uszu...nie wiem czym powodem u nas to jest że Alanek ma te uszy...mam nadzieje że skoro jest ok to wyrośnie mi z tego...

Nie dajcie sie jelitówkom!!!

Zdrówka również pootrzebujacym!!

PALEMKO ależ wieści nam przynosisz super!!oby tak dalej:))
MONALIZA super że lepiej:)

EDIT:VERITA to sie rozpisałaś :p
Bo jak czytam regularnie to zawsze cos napisze i potem wiem od jakiego momentu musze zaczac czytac bo sa nowe wpisy :-D:tak:

Bo jak czytam regularnie to zawsze cos napisze i potem wiem od jakiego momentu musze zaczac czytac bo sa nowe wpisy :-D:tak:

Ja tak samo robię :-p

Taycia - naj dla Syńcia z okazji 5 miesięcy.

Uhm albo u co niektórych wiosna zawitała i spacerują, że takie pustki albo dosypiają po weekendzie. :-D

Idziemy jeść sinlaca z śliweczkami.

Ryba to już tu na pewno nie zagląda po serdecznym przegonieniu jej.
Łudzę się, w sensie mam nadzieję, że jednak może zagląda.

Moje dziecie nauczylo sie kaszlec. Ale tak na sile!:baffled::baffled:Jak sie nia nie zajmujemy, albo jak chce zwrocic na siebie nasza uwage to wymusza odruch kaszlu. I to widac tak ewidentnie!!Wystawia jezorek i sie spreza do kaszlu:confused::confused::confused::confused:Chyba jak byla chora to zauwazyla, ze co kaszlnie to kolo niej latamy i to teraz wykorzystuje. To ci mala inteligentna gadzinka:-D:-D:-D:-D:-D

hello

naj dla miesieczniakow

zdrowka dla potrzebujacych

bebe tez slyszalam o tych gozdzikach ale ile w tym prawdy czort wie
stokrotka ja zdjelam jakis miesiac temu ochraniacz bo mialam wrazenie ze malego denerwuje bo mu swiat zaslania
anmika nie przepraszaj, spoko ;-)zdrowka dla starszaka
patrysia heh cieszyc sie ze sie wraca do szkoly super
taycia zdrowka
monaliza dobre z tym kaszlem

Dzień dobry

Bebe dobrze wiedzieć o tych goździkach. Dzięki:)
Monaliza moja tez tak robi:)
Taycia Zdrówka i Wszystkiego najlepszego dla synka!
anmika zdrówka!
Stokrotka moja na razie nie rusza ochraniacza, ale ciamka sobie róg kołdry przed zaśnięciem i po przebudzeniu :-D
Ryba Wszystkiego Naj dla synka z okazji pół roczku!!

Spóźnione ale szczere życzonka dla Antosi - Awersji, Marceliny - Bebe i Artura - stokrotki!!! Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musze sie pochwalic ze moja corka dzis zaczel sie przewracac z brzucha na plecki i z pleckow na brzucho i teraz sie turla po calym salonie :-D jestem taka szczesliwa bo zaczynalam sie martwic ale ona ma na wszystko swoj czas :-D:-D:-)

reklama
Do góry