reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

STOKROTKA
pekła??nam się to jeszcze nigdy nie wydarzyło...
MARTUSIA ojej :( światełko
[*]
ANMIKA jak dziecko ma zapalenie to antybiotyk bym wzieła jak najbardziej...niedoleczone uszy przy najlzejszej infekcji moga znowu może byc powtórka:/u nas tak było krople a potem katar i zaraz zapalenie kolejne gdzie wtedy antybiotyk i ok jest...zdrówka!
FASOLKA jak humorek?
VERITA nie porównuj tak dzieci...mój starszak wsio późno robił za to Alanek szybko i Marcelek...kazde dziecie ma swój rytm rozwoju ;)a lekarze?moje dziecko odkąd odkryło że z brzuszka na plecki może się obracać to od razu to wykorzystuje jak tylko na brzuszku jest no i bada lekarz na szczepieniach i co Marcelek z brzuszka chce sie obrócić a ten lekarz zaraz "ojjj chyba do neurologa zapiszemy skoro on tak chce na lewy boczek"ja zdziw???i zaraz gdzie tam dziekco nauczyło sie obroty robić w tą wewta to się z tego cieszy!no kurde bele zamiast pochwalić ze dziecko z brzuszka na plecki obrót chce zrobić to ten z jakimiś śmiesznymi tu tekstami wylatuje :/ swoje powiedziałam i zaraz zmienił tok myślenia hehe teraz to sobie lezy na brzuszku długo ale ten pierwszy moment obrotów to same wiecie jak dziecko zaraz chce przy każdej okazji wykorzystać umiejetność ;)także tam nie kierowac się ich gadkami jak same dobrze wiemy ze jest ok jak dziecko ma na coś jeszcze czas itd.itp. ;)

Witam :-)
Ayni dzieki za czekoladke ;-)ale ja na diecie:-pale wirtualnie to w sumie moge:-D
Tygrysek fajny kurczaczek dzieki :-)
Dzis juz lepiej ,ja w sumie co roku tak luty/ marzec mam drastyczny spadek nastroju :oo: ratuje sie zawsze kilkoma wyjasciami na solarke i to sztuczne słonko troche pomaga,ale teraz musze zaczekac bo leje sie ze mnie masakrycznie wiec nie ma szans na grzanie sie:cool2:. A tak pozatym od dzis jestem bezrobotna tz wczoraj macierzynski mi sie skonczył jutro ide sie zarejestrowac do posredniaka:-p mam nadzieje ze nie wyskocza z jakas oferta od razu:cool:...mała marudna jojczy(steka) całymi dniami dwa zabki wybiły sie ale zastanawiam sie czy to ze wyrastaja powoduje taki dyskonfort u niej czy postanowiła matke wykonczyc:-p:-Djedynie na spacerach cisza ale ile mozna chodzic w taka pogode my i tak co dzien srednio 2h na dworze ,ech byle do wiosny......

WITAM:)

STOKROTKA
pekła??nam się to jeszcze nigdy nie wydarzyło...
MARTUSIA ojej :( światełko
[*]
ANMIKA jak dziecko ma zapalenie to antybiotyk bym wzieła jak najbardziej...niedoleczone uszy przy najlzejszej infekcji moga znowu może byc powtórka:/u nas tak było krople a potem katar i zaraz zapalenie kolejne gdzie wtedy antybiotyk i ok jest...zdrówka!
FASOLKA jak humorek?
VERITA nie porównuj tak dzieci...mój starszak wsio późno robił za to Alanek szybko i Marcelek...kazde dziecie ma swój rytm rozwoju ;)a lekarze?moje dziecko odkąd odkryło że z brzuszka na plecki może się obracać to od razu to wykorzystuje jak tylko na brzuszku jest no i bada lekarz na szczepieniach i co Marcelek z brzuszka chce sie obrócić a ten lekarz zaraz "ojjj chyba do neurologa zapiszemy skoro on tak chce na lewy boczek"ja zdziw???i zaraz gdzie tam dziekco nauczyło sie obroty robić w tą wewta to się z tego cieszy!no kurde bele zamiast pochwalić ze dziecko z brzuszka na plecki obrót chce zrobić to ten z jakimiś śmiesznymi tu tekstami wylatuje :/ swoje powiedziałam i zaraz zmienił tok myślenia hehe teraz to sobie lezy na brzuszku długo ale ten pierwszy moment obrotów to same wiecie jak dziecko zaraz chce przy każdej okazji wykorzystać umiejetność ;)także tam nie kierowac się ich gadkami jak same dobrze wiemy ze jest ok jak dziecko ma na coś jeszcze czas itd.itp. ;)
Fakt dziwny ten lekarz, tutaj na ogol czekac kaza , olewcze podejscie maja.Wiec jak mi powiedziala ze beda dzwonic to pomyslalam ze chyba cos nie tak. Wlasnie rozmawialam z kolezanka ma juz prawi dwulatka ze jej zaczal sie przewracac dopiero na pol roku i wszystko jest dobrze z nim.
to bardzo pocieszające bo mój przewrotów plecki-brzuszek jeszcze nie robi :no: a już skończył 5 miesięcy wczoraj ;-)

jagody zostawiam sobie na ząbkowanie ;-) było tylko jabłko+banan+brzoskwinia o dziwo marchewka mu smakowała; nic to jutro gotuję zupkę mix warzywny i zobaczymy :tak:

aaaaaaaaaaaaa pękła nam gumka :baffled::no: zaraz zrobiłam test owulacyjny ;-) na szczęście nic nie wyszło ;-)
Moja tez kolo 5 mies zaczela bo za 3 dni bedzie i tak nagle w niedziele jeszcze sie przwealala pupa po calym lozeczku a w poniedzialek rano nagle turla sie, dobry sen miala cos jej sie poukladalo :happy2:

wściekła od rana spalam cale 3 godziny bo Maluch stwierdził o 2 w nocy, ze już się wyspał i sobie dzień zrobił, ale co się dziwić skoro Tatuś dal Dziecku spać od 17tej z przerwa tylko na kąpiel :wściekła/y::cool:

anmika zdrowka
martusia
[*]
[*]
[*] dla wujka daj znac do czego doszli
fasolka ja tez juz bezrobotna, ale ja sie nie bede rejestrowac, jestem dopisana do ubezpieczenia zdrowotnego do m w urzedzie pracy i starczy, nie mam zamiaru bez sensu tam biegac i sie tlumaczyc

Ostatnia edycja:
ale bez sensu to ubezpieczenie w pl,tutaj mi przynajmniej placa za latanie do bezrobotnego ok 70 f tyg, ale tez trzeba pokazywac ze sie szuka pracy,czyli wpisywac gdzie sie bylo lub wyslalo cv. W kwietniu konczy mi sie macierzynski i tez powiedzialam ze nie bede dla 70 f dzieciaka ciagac i udawac ze pracy szukam, tylko ze ubezpieczona bede i bez tego.
Tygrysek wspolczuje nocki, ja dalej wstaje co 2 godziny wiec wiem co to znaczy od 2 nie spac.

Ale mi sie zasiłek nalezy i nie mam zaiaru z niego rezygnowac:-p:-) i moze dla kogos pare setek to nic ale dlamnie duzo,a raz w miesiacu babcia popilnuje....

reklama
Do góry