reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasolka35 - Calgel jest według mnie słaby, mam przetestowane na sobie. Jak masz Calgel to teraz wzięłabym dentinox, Camilia jest tak na równi z Calgelem mniej więcej.

Ja daję Weronice Camilię, a na noc smaruję dentinox i przynajmniej jest spokój, w innym przypadku jest taki żałosny płacz.

reklama
My mamy dentinox, na chwilę pomaga...Młoda ma takie naloty, w nocy śpi normalnie, nad ranem się zaczyna...Jak bardzo bardzo marudzi to daję trochę nurofenu bo nie mogę patrzeć jak się męczy:-( Wczoraj było nawet spoko, dziś do południa w miarę, a po południu masakra...czuć pod palcem ząbki, ale nie wiem ile to jeszcze może potrwać...

Do nas na jutro teściowie się zapowiedzieli, codziennie o tym przypominają...nie wiem czy mam coś specjalnego szykować czy co?:sorry2: Muszę tylko powiedzieć K niech zadzwoni do nich czy wszyscy zdrowi bo ma przyjechać jeszcze siostra K z dzieckiem... A kawa i castko będzie im musiało wystarczyć:tak:

Fasolka ja uzywalam Camili i wedlug mnie ona niezbyt pomagala Malemu, nawet schlodzona. teraz mam bobodent i to jest lepsze.
Ayni wszystkiego naj dla Adaska :)

ok, mam @, i moge zabic pol ludzkosci, tak mna buzuja hormonki :-):-D

ogladalam odcinek tego nowego serialu 'Szpital' i tam byl watek zwiazany z nieszczepieniem dzieci. szkoda ze go nie rozwinieto bardziej.

O to moze masc zmienie ale wiesz co mnie dziwi ze ona noc przespała z jedna pobudka na jedzenie:szok:
Może ząb był już wieczorem albo ma taki fajny twardy sen. :-D

A kawa i castko będzie im musiało wystarczyć:tak:
A oni tu się zapowiadają, dzwonią, dbają o Twoją pamięć, a Ty tylko i aż kawa i ciasto? ;-)

ogladalam odcinek tego nowego serialu 'Szpital' i tam byl watek zwiazany z nieszczepieniem dzieci. szkoda ze go nie rozwinieto bardziej.
Nie oglądałam, dla mnie to kolejne badziewie grające na uczuciach ludzkich. Chwała, że nie rozwinęli, bo ludzie potem by działali na zasadzie "a tam we filmie leciało", ludzie czasem nie potrafią rozróżnić rzeczywistości od filmu.

Dostałam na Walentynki dodatkową półkę w spiżarni, ba nawet dłuższą niż chciałam, cieszę się jak głupi do sera z niej. Zaraz lecę zrobić przemeblowanie. :-p

Padam na twarz. M powiedział,że dziś wstaje do Kacpra w nocy.
Dziś Kacunia do spacerówki przesadziłam,bo w gondoli ciasno. Na początku był mocno zainteresowany otoczeniem, ale po kilku minutach zasnął.
Nie wiem co pisać...spaaaaać.

reklama
Do góry