P
patrysia*
Gość
ayni, cytuje" wiem, ze go lew nie gryzie" akurat mam cos w zanadrzu...haha
ale z reszta sie zgadzam...
Trafił do szpitala zaatakowany przez lisa
szok :0:0:0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ayni, cytuje" wiem, ze go lew nie gryzie" akurat mam cos w zanadrzu...haha
ale z reszta sie zgadzam...
Trafił do szpitala zaatakowany przez lisa
Palemko mówi się, że dzieci potrzebują 3 dni na przestawienie się. Najpierw Ty musisz sobie w głowie ustawić, że chcesz zmienić Wasz tryb dnia. Nabrać w płuca dużo powietrza, zaczerpnąć tyle cierpliwości ile się da. I dopiero wtedy ruszyć. Jeśli postanawiasz ot tak sobie teraz Ją odłożę i się nie dam, to to nie wyjdzie. Dopóki Ty nie będziesz na to gotowa to robisz krzywdę dziecku, ale przede wszystkim sobie. Krzywdę nie w sensie, że fizyczną, tylko psychiczną. Krzywdę sobie, bo każda taka przegrana walka powoduje, że Mała dostaje sygnał, "nie mogę przestać ryczeć, bo mama zaraz skapituluje."zabijcie mnie stawy odmówiły współpracy ....... a tu kur......... na chata nosic dalej trzeba ......... ja wysiadam
Zaraz wrzucę na kulinarny.kocham brownie.... daj przepisa
Kupale typowo na zęby.Bebe ona od jakiegos czasu marudna ale wczoraj i dzis przechodzi sam siebie obok tego co sie przebił to widac pod skorka drogiego i tez pewnie na dniach wyskoczy wiec ciekawie bedzie do tego kupale robi rzadkawe i mega smierdzace tak dziwnie ...
Palemko jesteśmy z Tobą. Mimo wszystko ja bym zapowietrzania nie lekceważyła, utulić i odłożyć.... sama dzis potrzebuję pocieszenia
Hmmm, zaraz to pojęcie względne, więc lepiej pójdę od razu tym razem.Zaraz wrzucę na kulinarny.
Wystaw na balkon. A dajesz Jej Camilię albo Calgel albo dentinox albo inne łagodzące coś?Zaliczyłysmy 2h spacer i mała grzecznie spała a reraz polka galopka wszystko be nawet raczki lacze marudzi masakra jednym słowem
Wcześniej lub później na pewno. ;-)my po obiedzie light
parowar niezle daje
moze bede kiedys szczupla